kartago написа:Ами прочети се! Плоско!!! И тогава да не се мръщят такива като тебе, като има радикални изказвания!
Аааа,Петьо,не съм искал да се заяждам. Може би съм забравил емотиконите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kartago написа:Ами прочети се! Плоско!!! И тогава да не се мръщят такива като тебе, като има радикални изказвания!
[/center]Bartolomej написа:subzero написа:Bartolomej написа:http://prikachi.com/images/479/4608479w.jpg тва е от 09.2010 с Чирпан (последното ми мач на нефтохимик) билетче 1 левче и не повече от 1000 човека.. максимум
Ми то на тоз стадион си е самоубийство да идеш.
добре си е стадиона, ма има елементи дет не трябва са там
subzero написа:kartago написа:Ами прочети се! Плоско!!! И тогава да не се мръщят такива като тебе, като има радикални изказвания!
Аааа,Петьо,не съм искал да се заяждам. Може би съм забравил емотиконите.Твърде съм далеч от това да се заяждам за името на стадиона. Много ясно,че всеки ще му казва както си иска. Или както му е удобно. Знам,че Миро е пич и щяхме да си разменим малко реплики без злоба и заяждане. Извинете,ако има обидени.
kartago написа:Тоя червен юнак BRF в една тема ме обвини в несправедливи наказания! Преди време го бях санкционирал, след като бях го предупредил, а след това обиди subzero, после се оказа, че се познават, извинения, сълзи, сополи! Че му намалих и БАН-а щото искрено се разкайвал! Пхах!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта