kartago написа:Тоя червен юнак BRF в една тема ме обвини в несправедливи наказания! Преди време го бях санкционирал, след като бях го предупредил, а след това обиди subzero, после се оказа, че се познават, извинения, сълзи, сополи! Че му намалих и БАН-а щото искрено се разкайвал! Пхах!  

Петьо. Вальо надали е плакал и редял сополи, че не пише във форума на Гонг. 

. Форуми - бол. Момчето си има толкова занимания и интереси, че  последната грижа  му е "санкцията" тук...Аз обаче съм убеден, че имаме нужда от него, както и от всеки друг. Познавайки го добре, смея да твърдя, че Вальо не би писал тук, ако знаеше, че е приложено  "снизхождение" спрямо неговите "сълзи и сополи"...Иначе - да. Вальо е ЦСКА-р в дъното на костите си и надали можем да му променим слабостта, а и не трябва. Съжалявам, че не е в нашия лагер, но пък съм убеден, че и Черноморец не му е безразличен.
Понякога се репликтираме остро, но е от обичта към отборите ни. Пак казвам. Само губим, че Вальо си има друга любов. Поне можем да го убедим, че сърцето му  има малко местенце и за Черноморец - отборът представящ  града в, който живеем...