Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 06 апр 2012 00:11

kartago написа:Ами прочети се! Плоско!!! И тогава да не се мръщят такива като тебе, като има радикални изказвания!

Аааа,Петьо,не съм искал да се заяждам. Може би съм забравил емотиконите. ;) Твърде съм далеч от това да се заяждам за името на стадиона. Много ясно,че всеки ще му казва както си иска. Или както му е удобно. Знам,че Миро е пич и щяхме да си разменим малко реплики без злоба и заяждане. Извинете,ако има обидени. :oops:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 апр 2012 00:12

Bartolomej написа:
subzero написа:
Bartolomej написа:http://prikachi.com/images/479/4608479w.jpg тва е от 09.2010 с Чирпан (последното ми мач на нефтохимик) билетче 1 левче и не повече от 1000 човека.. максимум

Ми то на тоз стадион си е самоубийство да идеш.

добре си е стадиона, ма има елементи дет не трябва са там :mrgreen:

И да искаш по-добре не можеш да го кажеш :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 06 апр 2012 00:19

subzero написа:
kartago написа:Ами прочети се! Плоско!!! И тогава да не се мръщят такива като тебе, като има радикални изказвания!

Аааа,Петьо,не съм искал да се заяждам. Може би съм забравил емотиконите. ;) Твърде съм далеч от това да се заяждам за името на стадиона. Много ясно,че всеки ще му казва както си иска. Или както му е удобно. Знам,че Миро е пич и щяхме да си разменим малко реплики без злоба и заяждане. Извинете,ако има обидени. :oops:

както се казва в един руски филм "извинението не се пие" :mrgreen: Сега сериозно - като чуя Лазур , първо се сещам за една девойка ( която вече не мога да коментирам ) , след това за покойната баба на жена ми и на края за един лак за дърво . Затова наричам стадиона с името което ми носи асоциации за футбол :)

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 06 апр 2012 00:52

ами той си е "Нефтохимик" - за мен и хилядите работещи в НХК построили този стадион.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 00:54

Що пък само работещите в НХК? :o
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 апр 2012 00:59

Тоя червен юнак BRF в една тема ме обвини в несправедливи наказания! Преди време го бях санкционирал, след като бях го предупредил, а след това обиди subzero, после се оказа, че се познават, извинения, сълзи, сополи! Че му намалих и БАН-а щото искрено се разкайвал! Пхах! :evil:

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 06 апр 2012 08:09

Или като питаш някои,на кои стадион, тои ти отговори на нафтата,аз така сам го запомнил..

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2012 09:23

kartago написа:Тоя червен юнак BRF в една тема ме обвини в несправедливи наказания! Преди време го бях санкционирал, след като бях го предупредил, а след това обиди subzero, после се оказа, че се познават, извинения, сълзи, сополи! Че му намалих и БАН-а щото искрено се разкайвал! Пхах! :evil:

Петьо. Вальо надали е плакал и редял сополи, че не пише във форума на Гонг. :| . Форуми - бол. Момчето си има толкова занимания и интереси, че последната грижа му е "санкцията" тук...Аз обаче съм убеден, че имаме нужда от него, както и от всеки друг. Познавайки го добре, смея да твърдя, че Вальо не би писал тук, ако знаеше, че е приложено "снизхождение" спрямо неговите "сълзи и сополи"...Иначе - да. Вальо е ЦСКА-р в дъното на костите си и надали можем да му променим слабостта, а и не трябва. Съжалявам, че не е в нашия лагер, но пък съм убеден, че и Черноморец не му е безразличен.
Понякога се репликтираме остро, но е от обичта към отборите ни. Пак казвам. Само губим, че Вальо си има друга любов. Поне можем да го убедим, че сърцето му има малко местенце и за Черноморец - отборът представящ града в, който живеем...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2012 10:27

Момчета. Излизам. Ако се чуя с Васко - ще ви звъня.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 апр 2012 16:26

Момци,не знам дали ще споделите моето мнение, но ми струва, че е редно на този палячо Градев да му се отговори на част от въпросите с декларацийка,защото за пореден път Черноморец му виновен, затова че не разбира това с което се е захванал!
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”