ntodorov написа:Бургас е Зелен...!!! написа:хахаха пак смях в залата ...нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ...
Молим ? Я пак ?

ПС - Видя ли, че Събев ти спаси живота, като ти взе стадиона ? Що се косиш тогава ? Знаех си аз, че в Д.Езерово е по-безопастно...
 и като бях в Атия много ви са смях на патканското чувство за хумор и сега пак ме разсмивате ..... Само тези които сме работили по реконструкцията на стадиона  знаем как най-точно може да се опише това съоражение  .. а именно : запратък боядисан като великденско яйце ...
  и като бях в Атия много ви са смях на патканското чувство за хумор и сега пак ме разсмивате ..... Само тези които сме работили по реконструкцията на стадиона  знаем как най-точно може да се опише това съоражение  .. а именно : запратък боядисан като великденско яйце ...   като се замисля по този начин може да се опише и отбора ...
 като се замисля по този начин може да се опише и отбора ... 

[/center]
[/center]
 [/offtopic]
[/offtopic]