ntodorov написа:Бургас е Зелен...!!! написа:хахаха пак смях в залата ...нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ...
Молим ? Я пак ?
![]()
ПС - Видя ли, че Събев ти спаси живота, като ти взе стадиона ? Що се косиш тогава ? Знаех си аз, че в Д.Езерово е по-безопастно...
Черноморец Бургас с най-много публика в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Бургас е Зелен...!!! написа:ntodorov написа:Бургас е Зелен...!!! написа:хахаха пак смях в залата ...нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ...
Молим ? Я пак ?
![]()
ПС - Видя ли, че Събев ти спаси живота, като ти взе стадиона ? Що се косиш тогава ? Знаех си аз, че в Д.Езерово е по-безопастно...
и като бях в Атия много ви са смях на патканското чувство за хумор и сега пак ме разсмивате ..... Само тези които сме работили по реконструкцията на стадиона знаем как най-точно може да се опише това съоражение .. а именно : запратък боядисан като великденско яйце ...
като се замисля по този начин може да се опише и отбора ...
БУРГАС Е СИН !!!
[center]
[/center]
[/center]Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група
[offtopic]
Розов е !
[/offtopic]
Converse написа:БУРГАС Е СИН !!![/b][/size][/color]
Розов е !
[/offtopic]Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група
PFCB написа:[offtopic]Converse написа:БУРГАС Е СИН !!![/b][/size][/color]
Розов е ![/offtopic]
Стара Загора е черно-бяла хахахах
[center]
[/center]
[/center]- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
Converse написа:PFCB написа:[offtopic]Converse написа:БУРГАС Е СИН !!![/b][/size][/color]
Розов е ![/offtopic]
Стара Загора е черно-бяла хахахах
хахаха ето ги и другите комици ...... единия фен на цигански отбор подвизаващ се до преди няколко години в циганската маала на Бургас .... А другия фен на отбор на който му са преброени дните в елита ...

Виж сега бате, всеки си избира отбора, не мисля че трябва да се държи сметка, кой на кого е фен
Мисля че си зрял човек и разбираш тези неща. Много добре знаеш, че не зависи от феновете къде играем вмомента и къде ще играем завбъдеще, ако зависеше от нас, всяка жаба щеше да си знае гьола.
[center]
[/center]
[/center]- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
Converse написа:Виж сега бате, всеки си избира отбора, не мисля че трябва да се държи сметка, кой на кого е фенМисля че си зрял човек и разбираш тези неща. Много добре знаеш, че не зависи от феновете къде играем вмомента и къде ще играем завбъдеще, ако зависеше от нас, всяка жаба щеше да си знае гьола.
В това спор няма .....

Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил...
Откъде я изтегли тази игрица, че и синът ми да направи като теб някоя и друга реконструкцийка

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
ntodorov написа:Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил...![]()
![]()
Откъде я изтегли тази игрица, че и синът ми да направи като теб някоя и друга реконструкцийка
![]()
![]()
2002 -2003 -та строежа на ротондите ,пребоядисването на старата козирка ,поставянето на хидроизолация ремонт на събликалните ... една от фирмите тази която работих аз тогава се занимаваше с облицовката на новите ротонди и поставянето на фаянса в събликалните ...От там се познавам и с Порточанов ...
Незнам кога си служил ти ама аз се уволних от Атия преди 10 години ...

Бургас е Зелен...!!! написа:ntodorov написа:Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил...![]()
![]()
![]()
![]()
2002 -2003 -та строежа на ротондите ,пребоядисването на старата козирка ,поставянето на хидроизолация ремонт на събликалните ... една от фирмите тази която работих аз тогава се занимаваше с облицовката на новите ротонди и поставянето на фаянса в събликалните ...От там се познавам и с Порточанов ...
Незнам кога си служил ти ама аз се уволних от Атия преди 10 години ...
Aз преди 21 години. Служих на ПЛК 41. Вече кораба е на скраб.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.