Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Re: Черноморец Бургас с най-много публика в А група

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 05 юни 2010 21:23

ntodorov написа:
Бургас е Зелен...!!! написа:хахаха пак смях в залата ... :lol: нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ... :)

:shock: Молим ? Я пак ? :)
ПС - Видя ли, че Събев ти спаси живота, като ти взе стадиона ? Що се косиш тогава ? Знаех си аз, че в Д.Езерово е по-безопастно... :roll:

:) и като бях в Атия много ви са смях на патканското чувство за хумор и сега пак ме разсмивате ..... Само тези които сме работили по реконструкцията на стадиона знаем как най-точно може да се опише това съоражение .. а именно : запратък боядисан като великденско яйце ... :lol: като се замисля по този начин може да се опише и отбора ... ;)
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 юни 2010 21:25

Бургас е Зелен...!!! написа:
ntodorov написа:
Бургас е Зелен...!!! написа:хахаха пак смях в залата ... :lol: нека нека... Да са живи и здрави хората да ходят на мачове на шарана .... Аз лично бих се замислил сериозно за здравето и за живота си преди да съпя на този стадион ... Нека всички PR-агенти на Събев обяснят защо стадион Лазур се води за един от НАЙ-ОПАСНИТЕ (рискови за живота и здравето ) стадиони в България ...???Нека да покажат плана за евакоация при пожар , терористичен акт или друг инцидент и какъв е шанса да оцелеят ако това се случи при пълен стадион ... !!!
Ако иска може и старшината от Атия да се пробва да обясни ... :)

:shock: Молим ? Я пак ? :)
ПС - Видя ли, че Събев ти спаси живота, като ти взе стадиона ? Що се косиш тогава ? Знаех си аз, че в Д.Езерово е по-безопастно... :roll:

:) и като бях в Атия много ви са смях на патканското чувство за хумор и сега пак ме разсмивате ..... Само тези които сме работили по реконструкцията на стадиона знаем как най-точно може да се опише това съоражение .. а именно : запратък боядисан като великденско яйце ... :lol: като се замисля по този начин може да се опише и отбора ... ;)

БУРГАС Е СИН !!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 05 юни 2010 22:16

[offtopic]
Converse написа:БУРГАС Е СИН !!![/b][/size][/color]

Розов е !
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 05 юни 2010 22:21

PFCB написа:[offtopic]

Розов е !
Изображение[/offtopic]

Стара Загора е черно-бяла хахахах

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 06 юни 2010 00:46

Converse написа:
PFCB написа:[offtopic]

Розов е !
Изображение[/offtopic]

Стара Загора е черно-бяла хахахах

хахаха ето ги и другите комици ...... единия фен на цигански отбор подвизаващ се до преди няколко години в циганската маала на Бургас .... А другия фен на отбор на който му са преброени дните в елита ... :)
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 06 юни 2010 00:51

Виж сега бате, всеки си избира отбора, не мисля че трябва да се държи сметка, кой на кого е фен ;) Мисля че си зрял човек и разбираш тези неща. Много добре знаеш, че не зависи от феновете къде играем вмомента и къде ще играем завбъдеще, ако зависеше от нас, всяка жаба щеше да си знае гьола.

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 06 юни 2010 01:09

Converse написа:Виж сега бате, всеки си избира отбора, не мисля че трябва да се държи сметка, кой на кого е фен ;) Мисля че си зрял човек и разбираш тези неща. Много добре знаеш, че не зависи от феновете къде играем вмомента и къде ще играем завбъдеще, ако зависеше от нас, всяка жаба щеше да си знае гьола.

В това спор няма .....
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 юни 2010 12:14

Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил... 8-) 8-) 8-) Откъде я изтегли тази игрица, че и синът ми да направи като теб някоя и друга реконструкцийка :) :) :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Бургас е Зелен...!!!
Контакти:

Мнениеот Бургас е Зелен...!!! » 06 юни 2010 17:06

ntodorov написа:Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил... 8-) 8-) 8-) Откъде я изтегли тази игрица, че и синът ми да направи като теб някоя и друга реконструкцийка :) :) :)

2002 -2003 -та строежа на ротондите ,пребоядисването на старата козирка ,поставянето на хидроизолация ремонт на събликалните ... една от фирмите тази която работих аз тогава се занимаваше с облицовката на новите ротонди и поставянето на фаянса в събликалните ...От там се познавам и с Порточанов ...
Незнам кога си служил ти ама аз се уволних от Атия преди 10 години ...
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 юни 2010 17:18

Бургас е Зелен...!!! написа:
ntodorov написа:Зелени, припознаваш се с някой. За каква Атия ми говориш ? Служил съм там, когато редовната служба беше 3 години, а ти не си бил роден още...Що се касае за стадиона и реконструкцията, която си му правил... 8-) 8-) 8-) Откъде я изтегли тази игрица, че и синът ми да направи като теб някоя и друга реконструкцийка :) :) :)

2002 -2003 -та строежа на ротондите ,пребоядисването на старата козирка ,поставянето на хидроизолация ремонт на събликалните ... една от фирмите тази която работих аз тогава се занимаваше с облицовката на новите ротонди и поставянето на фаянса в събликалните ...От там се познавам и с Порточанов ...
Незнам кога си служил ти ама аз се уволних от Атия преди 10 години ...

Aз преди 21 години. Служих на ПЛК 41. Вече кораба е на скраб.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”