sapio0o написа:Миналия сезон заслужавахте най-много титлата. Играхте страхотен футбол, но нямахте късмет накрая. Този сезон е малко по-различен. Големите отбори се подсилиха с ''звездни'' играчи, докато вие (не, че нещо), но като изключим Балотели и Морено, другите са играчи за отбори от седмо място надолу. И все пак това не означава нищо. Има време да се оправи играта на отбора, както и схемата за игра. Моето мнение е, че шанс за титлата просто нямате. Сити, Челси и Арсенал са с далеч по-добри футболисти и си мисля, че именно те ще бъдат сред първите 3, като някой измежду Сити и Челси ще е шампиона. За вас остава да се борите за топ 4, което няма да е толкова трудно, тъй като Юнайтед просто не могат към момента да се противопоставят на вас и изброените горе три отбора, не и този сезон. Морено ще направи страхотен сезон, това ви го гарантирам. Страхотен футболист, на когото му трябва време за адаптация към футбола в Англия. Не знам защо не купихте качествен централен защитник. В ШЛ очакванията, разбира се не са големи и това е нормално. Аз си мисля, че от групите ще излезете като втори. После всичко зависи от жребия. Суарес ще липсва страшно много на отбора, не само заради головете, които вкарваше, не само заради асистенциите, които правеше, но и заради това, че се връщаше назад да помага в отнемането на топката и изграждането на атаките. Балотели не е такъв тип играч. Той не помага в защита, нито пък прави асистенции. От друга страна Италианецът се нуждае от 1 удар за да отбележи гол. Има страхотен далечен удар, както и добър завършек с двата крака като цяло, също така играе доста добре с глава. Здрав е и бърз. Ще бъде интересно със сигурност.
Споделяме едно мнение, няма какво да добавя повече.
 Абсолютно си прав, с удоволствие ще следя коментарите ти и тези на realist.
  Абсолютно си прав, с удоволствие ще следя коментарите ти и тези на realist. Интелигентно написано, обосновано с аргументи и вярно според мен. Прямо и без злоба
 Трябва да се пишат повече такива коментари в този форум.
  Трябва да се пишат повече такива коментари в този форум. 
					 На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
   На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

Такава нямахме миналия сезон този е рано да се говори, защото от 4-мата титуляри 2-ма са нови, а Глен е дръпнал ръчната вече, но за едно сте много прави трябва специален тренъор  на защитата ТРЯБВА  не става да се допускат леки голове каквито явно и  в този мач е имало......  Не обичам защитния футбол, но мачове като този срещу Сити като гости няма смисъл от хвърляне от типа ПОБЕДА ИЛИ НИЩО  най-добре е стабилна защита, добри контри и спокойно разиграване когато топката е в нас. Има много какво да учи БР и това е ясно примерно миналата година пак срещу Сити като гости ако имаше малко по-добра тактика и не бяхме наивни както винаги  нямаше да  ни вкарат за 2;1 в 45 минута, защото все пак не може като гост   срещу който и да е отбор ти да нападаш с 9 човека в 45 минута  при 1:1. Но не споменавайте Моу този го мраза повече от всеки друг тренер. Изключителен мангал когато пада винаги грешката е в играчите му или съдията или другия отбор е играл много защитно. Пълна мишка е кара играчи като Азар и Уилям да играят като мишки и като бекове само да я чистят силно напред  тоя просто не ми го давайте за пример вече не е актуален.Отделно ми държи 10 човека в наказателното поле и се пази като мишка или да бавиш времето от 1-вата минута. Най-добрите примери за мен са Дядо Карло примерно с мача на Реал като гост на Байерн Мюнхен с другия прехвален тактик Гуардиола .... Това беше най-предвидения спад на този отбор с Пеп. Реал ги смаза и то в Германия
  Такава нямахме миналия сезон този е рано да се говори, защото от 4-мата титуляри 2-ма са нови, а Глен е дръпнал ръчната вече, но за едно сте много прави трябва специален тренъор  на защитата ТРЯБВА  не става да се допускат леки голове каквито явно и  в този мач е имало......  Не обичам защитния футбол, но мачове като този срещу Сити като гости няма смисъл от хвърляне от типа ПОБЕДА ИЛИ НИЩО  най-добре е стабилна защита, добри контри и спокойно разиграване когато топката е в нас. Има много какво да учи БР и това е ясно примерно миналата година пак срещу Сити като гости ако имаше малко по-добра тактика и не бяхме наивни както винаги  нямаше да  ни вкарат за 2;1 в 45 минута, защото все пак не може като гост   срещу който и да е отбор ти да нападаш с 9 човека в 45 минута  при 1:1. Но не споменавайте Моу този го мраза повече от всеки друг тренер. Изключителен мангал когато пада винаги грешката е в играчите му или съдията или другия отбор е играл много защитно. Пълна мишка е кара играчи като Азар и Уилям да играят като мишки и като бекове само да я чистят силно напред  тоя просто не ми го давайте за пример вече не е актуален.Отделно ми държи 10 човека в наказателното поле и се пази като мишка или да бавиш времето от 1-вата минута. Най-добрите примери за мен са Дядо Карло примерно с мача на Реал като гост на Байерн Мюнхен с другия прехвален тактик Гуардиола .... Това беше най-предвидения спад на този отбор с Пеп. Реал ги смаза и то в Германия