sapio0o написа:Миналия сезон заслужавахте най-много титлата. Играхте страхотен футбол, но нямахте късмет накрая. Този сезон е малко по-различен. Големите отбори се подсилиха с ''звездни'' играчи, докато вие (не, че нещо), но като изключим Балотели и Морено, другите са играчи за отбори от седмо място надолу. И все пак това не означава нищо. Има време да се оправи играта на отбора, както и схемата за игра. Моето мнение е, че шанс за титлата просто нямате. Сити, Челси и Арсенал са с далеч по-добри футболисти и си мисля, че именно те ще бъдат сред първите 3, като някой измежду Сити и Челси ще е шампиона. За вас остава да се борите за топ 4, което няма да е толкова трудно, тъй като Юнайтед просто не могат към момента да се противопоставят на вас и изброените горе три отбора, не и този сезон. Морено ще направи страхотен сезон, това ви го гарантирам. Страхотен футболист, на когото му трябва време за адаптация към футбола в Англия. Не знам защо не купихте качествен централен защитник. В ШЛ очакванията, разбира се не са големи и това е нормално. Аз си мисля, че от групите ще излезете като втори. После всичко зависи от жребия. Суарес ще липсва страшно много на отбора, не само заради головете, които вкарваше, не само заради асистенциите, които правеше, но и заради това, че се връщаше назад да помага в отнемането на топката и изграждането на атаките. Балотели не е такъв тип играч. Той не помага в защита, нито пък прави асистенции. От друга страна Италианецът се нуждае от 1 удар за да отбележи гол. Има страхотен далечен удар, както и добър завършек с двата крака като цяло, също така играе доста добре с глава. Здрав е и бърз. Ще бъде интересно със сигурност.
Споделяме едно мнение, няма какво да добавя повече.

Интелигентно написано, обосновано с аргументи и вярно според мен. Прямо и без злоба