Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Долгопол
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 01:59

sapio0o написа:Миналия сезон заслужавахте най-много титлата. Играхте страхотен футбол, но нямахте късмет накрая. Този сезон е малко по-различен. Големите отбори се подсилиха с ''звездни'' играчи, докато вие (не, че нещо), но като изключим Балотели и Морено, другите са играчи за отбори от седмо място надолу. И все пак това не означава нищо. Има време да се оправи играта на отбора, както и схемата за игра. Моето мнение е, че шанс за титлата просто нямате. Сити, Челси и Арсенал са с далеч по-добри футболисти и си мисля, че именно те ще бъдат сред първите 3, като някой измежду Сити и Челси ще е шампиона. За вас остава да се борите за топ 4, което няма да е толкова трудно, тъй като Юнайтед просто не могат към момента да се противопоставят на вас и изброените горе три отбора, не и този сезон. Морено ще направи страхотен сезон, това ви го гарантирам. Страхотен футболист, на когото му трябва време за адаптация към футбола в Англия. Не знам защо не купихте качествен централен защитник. В ШЛ очакванията, разбира се не са големи и това е нормално. Аз си мисля, че от групите ще излезете като втори. После всичко зависи от жребия. Суарес ще липсва страшно много на отбора, не само заради головете, които вкарваше, не само заради асистенциите, които правеше, но и заради това, че се връщаше назад да помага в отнемането на топката и изграждането на атаките. Балотели не е такъв тип играч. Той не помага в защита, нито пък прави асистенции. От друга страна Италианецът се нуждае от 1 удар за да отбележи гол. Има страхотен далечен удар, както и добър завършек с двата крака като цяло, също така играе доста добре с глава. Здрав е и бърз. Ще бъде интересно със сигурност.

Споделяме едно мнение, няма какво да добавя повече. :!: Абсолютно си прав, с удоволствие ще следя коментарите ти и тези на realist.

Интелигентно написано, обосновано с аргументи и вярно според мен. Прямо и без злоба :!: Трябва да се пишат повече такива коментари в този форум.
Последна промяна от Долгопол на 26 авг 2014 02:04, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 авг 2014 02:01

realist написа:Вълк, не бъди толкова негативен. Както казах, не съм влизал от години тук и не зная какво се случва, но не мислиш ли, че броя страници с коментари зависи все пак и от нивото на мача. Нормално е на мач със Сити да има повече коментари, отколкото със Саутхемптън, не мислиш ли?

Аз ли? Аз съм си добре, но знам какви същества пишат тук и обикновено за какво спорим. Има една шепа супе критици които на ШЛ с 5-0 срещу Реал ще намерят кусури. Ако докараме Меси пак няма да са доволни, ако ще и всички да са най те пак няма да са доволни. Защото всичко освен победи с по 3-5 на 0 всеки мач са изключени. Паднем ли всички стават некадърници, а Брендън вече трябва да си е подал оставката. Защото сме такова малко гнусно племе. Не само във форума а като цяло и като народ. Не мисля че броя страници зависи от нивото на мача. Защото хейтърите винаги са повече от защитниците на отбора. И след всяка победа всички са в дупките. След 11 поредни победи пак се намериха хора да дойдат и да плюят по отбора. Хора не подкрепящи отбора като пада се бият в гърдите, че са били прави когато бием.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 авг 2014 02:05

dNelbandian написа:Милко, приятелю 150 човека ти казаха, че тактиката куцаше. Виждаш, че не си прав. Ама, ако имаше малко интелект щеше да си замълчиш. Нормално е да се очаква доста от клуба 120 милиона се хвърлиха. Да това е втори мач, но аз очаквам добра игра, сигурен съм, че вие също очаквате добра игра. Просто срещу топ отборите трябва да излизаме да играем на контри, в противен случай ни го ''наконтрят'' на нас.

Абе и на теб 250 човека да ти кажат, че говориш само глупости, пак няма да спреш, така че остави. Да, изхарчихме 120 млн, но който има малко интелект ще разбере, че не може да се правят изводи от един мач. Освен това, никой от хората, чието мнение уважавам в този форум не съм видял да се панира от една загуба. И то срещу Сити, и то на Етихад. И то във втория кръг.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 02:10

Между другото един от основните ни конкуренти остава без нападател за поне 3 месеца,Жиру е със счупен крак.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 авг 2014 02:16

Не съм гледал мача и не мога да коментирам точно за него, но според мен атакуващият стил е правилно въведен от БР, но за него трябва ПЕРФЕКТНА ЗАЩИТА :) Такава нямахме миналия сезон този е рано да се говори, защото от 4-мата титуляри 2-ма са нови, а Глен е дръпнал ръчната вече, но за едно сте много прави трябва специален тренъор на защитата ТРЯБВА не става да се допускат леки голове каквито явно и в този мач е имало...... Не обичам защитния футбол, но мачове като този срещу Сити като гости няма смисъл от хвърляне от типа ПОБЕДА ИЛИ НИЩО най-добре е стабилна защита, добри контри и спокойно разиграване когато топката е в нас. Има много какво да учи БР и това е ясно примерно миналата година пак срещу Сити като гости ако имаше малко по-добра тактика и не бяхме наивни както винаги нямаше да ни вкарат за 2;1 в 45 минута, защото все пак не може като гост срещу който и да е отбор ти да нападаш с 9 човека в 45 минута при 1:1. Но не споменавайте Моу този го мраза повече от всеки друг тренер. Изключителен мангал когато пада винаги грешката е в играчите му или съдията или другия отбор е играл много защитно. Пълна мишка е кара играчи като Азар и Уилям да играят като мишки и като бекове само да я чистят силно напред тоя просто не ми го давайте за пример вече не е актуален.Отделно ми държи 10 човека в наказателното поле и се пази като мишка или да бавиш времето от 1-вата минута. Най-добрите примери за мен са Дядо Карло примерно с мача на Реал като гост на Байерн Мюнхен с другия прехвален тактик Гуардиола .... Това беше най-предвидения спад на този отбор с Пеп. Реал ги смаза и то в Германия :) Друг е пример с Клоп, Симеоне и други подобни, но за мен те не играят тотално дефанзивен футбол и мишкарски като Моу и много дървени отбор тип Стоук и Уест Хям. Просто при тях защитата е научена да допуска минимален брой тъпи голове и това я прави с 2 единици по-стабилна от тази на Пул това трябва да стане и в Ливърпул да не се допускат тъпи и леки голове какъвто явно днес е бил 1-вия след грешка на Морено и третия след грешка на Минъоле по думи от форума ако това се поправи Ливърпул може да изглежда перфектно дори и без да се мишкира като ГОСТ, а да играе смел и красив футбол :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 авг 2014 02:19

Долгопол написа:
sapio0o написа:Миналия сезон заслужавахте най-много титлата. Играхте страхотен футбол, но нямахте късмет накрая. Този сезон е малко по-различен. Големите отбори се подсилиха с ''звездни'' играчи, докато вие (не, че нещо), но като изключим Балотели и Морено, другите са играчи за отбори от седмо място надолу. И все пак това не означава нищо. Има време да се оправи играта на отбора, както и схемата за игра. Моето мнение е, че шанс за титлата просто нямате. Сити, Челси и Арсенал са с далеч по-добри футболисти и си мисля, че именно те ще бъдат сред първите 3, като някой измежду Сити и Челси ще е шампиона. За вас остава да се борите за топ 4, което няма да е толкова трудно, тъй като Юнайтед просто не могат към момента да се противопоставят на вас и изброените горе три отбора, не и този сезон. Морено ще направи страхотен сезон, това ви го гарантирам. Страхотен футболист, на когото му трябва време за адаптация към футбола в Англия. Не знам защо не купихте качествен централен защитник. В ШЛ очакванията, разбира се не са големи и това е нормално. Аз си мисля, че от групите ще излезете като втори. После всичко зависи от жребия. Суарес ще липсва страшно много на отбора, не само заради головете, които вкарваше, не само заради асистенциите, които правеше, но и заради това, че се връщаше назад да помага в отнемането на топката и изграждането на атаките. Балотели не е такъв тип играч. Той не помага в защита, нито пък прави асистенции. От друга страна Италианецът се нуждае от 1 удар за да отбележи гол. Има страхотен далечен удар, както и добър завършек с двата крака като цяло, също така играе доста добре с глава. Здрав е и бърз. Ще бъде интересно със сигурност.

Споделяме едно мнение, няма какво да добавя повече. :!: Абсолютно си прав, с удоволствие ще следя коментарите ти и тези на realist.

Интелигентно написано, обосновано с аргументи и вярно според мен. Прямо и без злоба :!: Трябва да се пишат повече такива коментари в този форум.

Съгласен съм, но с едно НО. Че и миналата година се говореше, че Челси, Арсенал, дори Юнайтед и Тотнъм имат по-добри играчи от нас. Резултати няма нужда ги припомняме, нали? Отделните играчи не винаги правят класирането. Иначе евала на мончето, има си мнение, има си доводи.

[offtopic]Долгопол, щеше да ми е интересно да ти чуя мнението по темата с Моуриньо и Роджърс.[/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 02:21

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:Между другото един от основните ни конкуренти остава без нападател за поне 3 месеца,Жиру е със счупен крак.

Това вече е за притеснение :lol:

Почнаха да капят още преди септември месец,друг път държат поне до към февруари. :mrgreen:
Лошото е,че сега Венгер може да вземе Фалкао или Кавани и да мачкат наред.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 02:27

Морено е напуснал стадиона накуцвайки и с превързан глезен,а Джонсън е с контузия в бедрото...

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 авг 2014 02:38

HoUs4oOL написа:Морено е напуснал стадиона накуцвайки и с превързан глезен,а Джонсън е с контузия в бедрото...

Морено дано само го е навехнал или леко изкълчил, че ще се спукам от яд...... Чаках го толко време да дойде и сега да не може да играе ....
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 авг 2014 02:59

HoUs4oOL написа:
CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:Между другото един от основните ни конкуренти остава без нападател за поне 3 месеца,Жиру е със счупен крак.

Това вече е за притеснение :lol:

Почнаха да капят още преди септември месец,друг път държат поне до към февруари. :mrgreen:
Лошото е,че сега Венгер може да вземе Фалкао или Кавани и да мачкат наред.

Ти заеви, ами ще вземе, че ще се оправи на време :lol: Или пък ще вземат, че ще изкарат някой от резервите, по-добър от него :lol: Иначе тези двамата с Венгер в едно изречение...моля те недей :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Ливърпул”