Какво искам от новите собственици(ТИТАН и Арабските шейхове)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA ULTRAS 15

Какво искам от новите собственици(ТИТАН и Арабските шейхове)

Мнениеот CSKA ULTRAS 15 » 25 дек 2008 15:18

Искам да налеят толкова пари в ЦСКА че да можем да пртиводействаме на големите в Европа и искам да построят нови бази и да ремонтират стадиона или да построят нов.И икам да сложат Георги Атанасов за пресаташе.Ништо повече не искам. А бе с една дума искам ЦСКА да е отново име в Европа.

ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ ЗА ЦСКА :roll:
Последна промяна от CSKA ULTRAS 15 на 25 дек 2008 22:23, променено общо 2 пъти.

slavia1913
Контакти:

Re: Какво искам от новите собственици.

Мнениеот slavia1913 » 25 дек 2008 15:27

Мечти.Да не мислиш,че новите ви собственици имат толова много пари,за да изпълнят всичките ти желания.

CSKA ULTRAS 15

Мнениеот CSKA ULTRAS 15 » 25 дек 2008 15:28

slavia1913 написа:Мечти.Да не мислиш,че новите ви собственици имат толова много пари,за да изпълнят всичките ти желания.

To ne e samo TITAN pi4 s tqh ima i arabski 6eihove. ;)

Потребителски аватар
l_fen
Контакти:

Мнениеот l_fen » 25 дек 2008 15:38

Футболистите на ЦСКА ще останат без пари по празниците. Въпреки че вече може да си отдъхне, че сделката с „Титан АС” е факт, Александър Томов е решил, че няма нужда да се тревожи за играчите.

Томов бе обещал на играчите да им плати дължимото преди празниците, което обаче се оказа лъжа. Вчера политикът казал нова измислица – че поне ще им даде някакви суми, с които да изкарат Коледа и да посрещнат Нова година. И днес обаче пари за „червените” играчи няма.

Играчите на ЦСКА чакат заплати за октомври, ноември и декември. Никои от тях обаче няма никаква яснота кога ще си получат дължимите суми.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Какво искам от новите собственици :D ме4тите са безплатни :D :D :D

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 дек 2008 15:41

Нека погледнем реално на нещата..
Първо: Дълговоте да погасят... Доста са... Да ги погасят до 0, а не само да убият номера.
Второ: Да се задържи отбора и да се добави някое перспективно име.
Със сегашния отбор можем да се противопоставим на средняците на Англия, Испания, Италия, Германия и прочие.. Само трябва сигурност. Това не важи само за ЦСКА, а за ЛеВски, Литекс, Морето..,.....

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 25 дек 2008 15:45

хаахахаххахахахахаххахаахааххахахааххахахахахахахаха
ахаххххахахахаххахаахахахахахаххаах срядняците в Ангия хахаахахаххахаххахахахахахахахахахах

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 25 дек 2008 15:51

Аз не искам извънземна селекция, не искам милиони или пък да се докарват скъпи футболисти, защото поне според мен няма никакъв смисъл от това.Първвенсвото ни е една пародия, повечето футболни отбори в него също. Ако докараме някой силен футболист, той трябва да играе и да си троши краката срещу отбори като Беласица и Рилски спортист.За това си мисля, че каквито и пари да бъдат наляти, ЦСКА няма да може да се противопостави на големите в Европа, просто защото сме много далече във всички отношения. Това което новото ръководство трябва да направи е много просто, да въведе в един що годе нормален вид базите на ЦСКА, както и да ремонтира стадиона.Необходимо е също бъдат палщани редовно заплатите на футболистите, по този начин ще се създадат условия за спокойна работа на Димитър Пенев и отбора.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 дек 2008 16:13

a boy named goo написа:Аз не искам извънземна селекция, не искам милиони или пък да се докарват скъпи футболисти, защото поне според мен няма никакъв смисъл от това.Първвенсвото ни е една пародия, повечето футболни отбори в него също. Ако докараме някой силен футболист, той трябва да играе и да си троши краката срещу отбори като Беласица и Рилски спортист.За това си мисля, че каквито и пари да бъдат наляти, ЦСКА няма да може да се противопостави на големите в Европа, просто защото сме много далече във всички отношения. Това което новото ръководство трябва да направи е много просто, да въведе в един що годе нормален вид базите на ЦСКА, както и да ремонтира стадиона.Необходимо е също бъдат палщани редовно заплатите на футболистите, по този начин ще се създадат условия за спокойна работа на Димитър Пенев и отбора.

И аз така мисля, но мисля че сегашния отбор може да влезе без проблем в групите на УЕФА ако е финансово стабилен ;)

gichevgh
Контакти:

Мнениеот gichevgh » 25 дек 2008 16:38

CSKA ULTRAS 15 написа:
slavia1913 написа:Мечти.Да не мислиш,че новите ви собственици имат толова много пари,за да изпълнят всичките ти желания.

To ne e samo TITAN pi4 s tqh ima i arabski 6eihove. ;)

to mai samo Tomov gi vijda tiq 6eihove

STRANGER
Контакти:

Мнениеот STRANGER » 25 дек 2008 17:40

На практика БЕЗ СОБСТВЕНИК,а от юни и без генерален спонсор,ЦСКА СТАНА ШАМПИОН с рекордна за историята разлика.Спечели и суперкупата.Това ми е достатъчно.
От новите очаквам поне толкова.

Върни се в “ЦСКА”