ИСКАМ ИСКАМ ИСКАМ ВСИЧКО ИСКАМ ЗА ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
slavia1913 написа:Мечти.Да не мислиш,че новите ви собственици имат толова много пари,за да изпълнят всичките ти желания.
a boy named goo написа:Аз не искам извънземна селекция, не искам милиони или пък да се докарват скъпи футболисти, защото поне според мен няма никакъв смисъл от това.Първвенсвото ни е една пародия, повечето футболни отбори в него също. Ако докараме някой силен футболист, той трябва да играе и да си троши краката срещу отбори като Беласица и Рилски спортист.За това си мисля, че каквито и пари да бъдат наляти, ЦСКА няма да може да се противопостави на големите в Европа, просто защото сме много далече във всички отношения. Това което новото ръководство трябва да направи е много просто, да въведе в един що годе нормален вид базите на ЦСКА, както и да ремонтира стадиона.Необходимо е също бъдат палщани редовно заплатите на футболистите, по този начин ще се създадат условия за спокойна работа на Димитър Пенев и отбора.
CSKA ULTRAS 15 написа:slavia1913 написа:Мечти.Да не мислиш,че новите ви собственици имат толова много пари,за да изпълнят всичките ти желания.
To ne e samo TITAN pi4 s tqh ima i arabski 6eihove.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта