hlucho написа:Против Коща в ЦСКА, а Стойчо си го знаеме има ли пари е в ЦСКА, свършат ли изчезва!
Стойчо винаги е бил просто временно решание за вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
hlucho написа:Против Коща в ЦСКА, а Стойчо си го знаеме има ли пари е в ЦСКА, свършат ли изчезва!
suni написа:Емил Костадинов е подписал тази сутрин договор като спортно-технически директор на ЦСКА, заговори се упорито. БЛИЦ направи опити да се свърже както с босовете на “червения” тим, така и с легендата на клуба. Никой обаче не отговаряше на телефонните ни повиквания.
Междувременно БЛИЦ научи, че четирима души са варианти за треньорския пост в Борисовата градина от лятото. Единият, за който вече писахме, е Павел Дочев. Работилият дълги години в Германия специалист трябва да се върне в София до края на седмицата и да седне на масата за преговори с “червените” шефове. Другите трима са чужденци. Единият е от балканска държава, другият – от бивша съветска република, а третият от държава, разположена в Средна Европа.
Адалберт Зафиров остава твърдо в ЦСКА през следващия сезон като помощник-треньор. Милен Радуканов – също. Димитър Пенев пък ще бъде назначен за почетен президент на клуба.
zavinagicska написа:Не съм съгласен спецялно в частта че Емо има вина за лиценза,аз лично съм говорил с Томов и ви уверявам, че по изпечен мошеник не познавам,той така говори че може да те убеди че майка ти не ти е майка.Когато взеха лиценза той се отегли Томов и Емо и Гарибов задвижиха всичко взехме даже и суперкупата и когато нещата олегнаха пак взе власта и Емо си тръгна,так че нека дадем шанс и то за по дълъго време.
pehopeho написа:И Стойчо се отказа от ЦСКА, някъде преди около 2 години.Екзекутора на Ливерпул просто се кланя на финикийските знаци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта