ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Мнениеот JohnnieWalker » 26 апр 2010 22:50

hlucho написа:Против Коща в ЦСКА, а Стойчо си го знаеме има ли пари е в ЦСКА, свършат ли изчезва!

Стойчо винаги е бил просто временно решание за вас ;)

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 26 апр 2010 22:52

Дръжте се за Пената , само той ще ви вкара в ред :)

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 26 апр 2010 23:06

suni написа:Емил Костадинов е подписал тази сутрин договор като спортно-технически директор на ЦСКА, заговори се упорито. БЛИЦ направи опити да се свърже както с босовете на “червения” тим, така и с легендата на клуба. Никой обаче не отговаряше на телефонните ни повиквания.
Междувременно БЛИЦ научи, че четирима души са варианти за треньорския пост в Борисовата градина от лятото. Единият, за който вече писахме, е Павел Дочев. Работилият дълги години в Германия специалист трябва да се върне в София до края на седмицата и да седне на масата за преговори с “червените” шефове. Другите трима са чужденци. Единият е от балканска държава, другият – от бивша съветска република, а третият от държава, разположена в Средна Европа.
Адалберт Зафиров остава твърдо в ЦСКА през следващия сезон като помощник-треньор. Милен Радуканов – също. Димитър Пенев пък ще бъде назначен за почетен президент на клуба.

какво да кажа дфруго освен че това много ме радва а блиц са достоверно инфо
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 27 апр 2010 00:31

zavinagicska написа:Не съм съгласен спецялно в частта че Емо има вина за лиценза,аз лично съм говорил с Томов и ви уверявам, че по изпечен мошеник не познавам,той така говори че може да те убеди че майка ти не ти е майка.Когато взеха лиценза той се отегли Томов и Емо и Гарибов задвижиха всичко взехме даже и суперкупата и когато нещата олегнаха пак взе власта и Емо си тръгна,так че нека дадем шанс и то за по дълъго време.

И аз съм говорил с Томов и потвърждавам за качествата му да убеждава :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 27 апр 2010 07:39

Не знам и аз какво да мисля за Костадинов. Като играч две думи няма, бе добър, играеше за ЦСКА, направи не малко голове, въпреки че бе в сянката на големия Пенев и неповторимия Стоичков. Това е мое мнение, аз съм от поколението където като играехме на улицата, това бяха най-добрите футболисти и се карахме кой да играе с еди кое си име. Но Костадинов нещо не ми хареса с поведението си покрай кризата с лиценза и неговата позиция. Може Томов да е голям омайник и да го е баламосал, но пък и той какво е правил в ЦСКА, след като се остави така да го оставят в неведение за нещата.А и по принцип малко мънка като говори, бе някак си ми се струва не уверен на този пост, някак си все едно че я няма необходимата тежест, Орманджиев може да е всякакъв ма като го вижда човек, ми той си има и осанка и говорене на човек ръководител, свикнал да му се чува думата.Но може и да греша или да не е имал възможност да се докаже по времето на Томов. За далаверките, които може да е въртял и аз мисля че е възможно. Но в името на играча Костадинов, може би заслужава шанс да се изяви още веднъж, а ако не стане.... незаменими хора няма.

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 27 апр 2010 10:37

Хайде не се започва отново с негативизъм!!! Дотук не прочетох нито едно позитивно изказване! Хайде да изчакаме и да видим какво ще се случи. Зная, че страдахме не малко, но не се знае какво ще е сега... Да дадем шанс на всеки, който е в любимият ни отбор (без значение дали се казва Стойчо или Костадинов)!!! Просто нека да подкрепяме любимият ни отбор и да стоим зад него!!! Аз се надявам, че този път нещата няма да са параванни!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 27 апр 2010 12:28

за мен само Стойчо може да се оправи с тоя отбор! само той може да ги контролира, да ги надъха и да ги вкара в релси!
наистина жалко ако е истина, че няма да се върне! още по-гадно ми става като слушам, че Костадинов се връща! сега чакаме нова доза неизвестни футболисти за по два-три мача и да ни висят със заплати по две години, а после и мениджърите им да си търсят стотици хиляди евро комисионни!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 апр 2010 15:41

Радвам се, че Стойчо няма да се връща! Винаги, когато той е замесен в ЦСКА се напълва с негри, португалци, от които половината не стават за нищо, а само плачат за пари/Гарсес, Зе Руй/. Против съм и за Костадинов, макар да е рожба на клуба, той се компрометира заедно с Томов, извлекаха сумати пари. Ще му простя ако доведе Павел Дочев. Той е точния човек за ЦСКА в момента-необременен, млад, переспективен и с германска школовка.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 апр 2010 15:55

И Стойчо се отказа от ЦСКА, някъде преди около 2 години. :mrgreen: Екзекутора на Ливерпул просто се кланя на финикийските знаци! :oops:
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 27 апр 2010 17:59

pehopeho написа:И Стойчо се отказа от ЦСКА, някъде преди около 2 години. :mrgreen: Екзекутора на Ливерпул просто се кланя на финикийските знаци! :oops:

Гледайте и си коментирайте вашия "супер спец" Гонзо и се наслаждавайте на треньорския му умения.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “ЦСКА”