Литекс - Черноморец - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Литекс - Черноморец 25.04

Мнениеот RENAULT » 25 апр 2010 23:03

zieg написа:
lz1tmw написа:
zieg написа:Хахаха спокоен съм за твоето бъдеще младеж, ще те препоръчам на Комиците, абе я да те питам тва голфа на големия ти брат ли е...съмнявам се 14-15 годишни да им дават лицензи за правоуправление, освен ако не си от някое село, без полицай и да "връткаш" ръчни на мегдана :mrgreen: Гледайте си животеца, ШАМПИОНИ СМЕ! Нищо друго не е от значение! 1998,1999, 2001, 2004, 2008,2009, 2010... За 11 години...толкова трофеи...стягайте гащите "грандове", че с това темпо, до 2040 може и да ви задминем по трофеи :mrgreen:

Първо не съм младеж . Второ това е една от 3 ми WV и не съм на 15 а на 51год. И не съм от село а от малко по голям град от твоя. И кога ходех по мачове ти не си бил роден сигурно.

жалко, ако си на 51 и не си схванал иронията ми..честно. не съм ти искал обяснение колко Голфа имаш, от кой град си и на колко си години! Поредното доказателство, че 15 годишните като тебе, нямат силни защитни механизми, за сметка на богатата си фантазия, е четейки постовете ти, само опровергаваш напълно този "1/2 век" в който си живял...все тая...излей си мъката и злобата, когато пораснеш и помъдрееш, ще се научиш да приемаш загубите мъжката и с достойнство , а не с хленчене и оправдания! Поздрави на всички мои съграждани и тези , които НЕ СА симпатизанти на "грандовете"...честита 3-та ТИТЛА момчета... преди 10 години, не съм си мечтал дори за толкова трофеи в нашата витрина!

Хахахахахахаха :) :) :) :) :) :) :) :) Защо се смея ли??...Може би моят "Защитен механизъм" е на 15 годишенхахаха.Место вие да се покриете с тази купена Титла вие си отваряте уститe.И кво трагваме пак по български да си "мерим пишките" и да доказваме кои,кои е победи.До колкото си спомням един много слаб ЦСКА ви победи на "Армията",нима сега съдията не ви подари този и още колко мача в шампионата...?Или вие сте "заслужили"титлата.В БЪЛГАРИЯ НЯМА ФУТБОЛ
Последна промяна от RENAULT на 25 апр 2010 23:06, променено общо 1 път.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 апр 2010 23:04

Черноморец бяха порязани и в двата мача , а ония от Ловеч се радват и на двете им победи . Смятайте за какво става дума ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 25 апр 2010 23:07

Siegfried написа:Черноморец бяха порязани и в двата мача , а ония от Ловеч се радват и на двете им победи . Смятайте за какво става дума ...

Абсолютно съм съгласен, няма какво да ги коментираме повече.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 апр 2010 23:07

Parmalat написа:
Червеният картон на Хайри вторият такъв на Борел :arrow:
„Може да се каже, че червеният картон за Енис Хайри беше повратният момент в мача. Трудно е да играеш с човек по-малко срещу хомогенен отбор като „Литекс". Изгоненият Хайри ми каза, че Нифлор три пъти го наплюл, а съдията не предприел нищо. Разбира се, че не оправдавам нашия футболист, който трябва да си сдържа нервите, но къде е бил реферът? С това свое решение той предреши до голяма степен мача. Не знам защо, но все срещу „Литекс" ни се случва да не завършваме с 11 човека на терена." Това заяви на пресконференцията след края на срещата с Литекс старши-треньора на "Акулите" Красимир Балъков.

Просто нямам думи :roll:
Ами какво да ти кажа нали помниш случката Зидан-Матераци ? Май и там трябваше да изгонят Матераци ,ама уви.Никой тогава не протестира срещу съдията нали ? Хайри сам си е виновен ,че след като съдията ги "разтърва" той пак отиде да се разправя с Нифлор или греша ? От повторенията аз не видях да го плюе,но може и да го е наплюл.А за Борел май не си гледал кадрите след края на мача. :lol: :lol: Ако не беше Груев и полицията съдията щеше да отнесе някой друг шамар най-малко.
Последна промяна от maldin1 на 25 апр 2010 23:08, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 23:08

asparuhoff написа:
Siegfried написа:Черноморец бяха порязани и в двата мача , а ония от Ловеч се радват и на двете им победи . Смятайте за какво става дума ...

Жалкото е ,че на тея аванти не им се вижда края...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 25 апр 2010 23:09

Parmalat написа:
asparuhoff написа:

Жалкото е ,че на тея аванти не им се вижда края...

Ще се види края не се притеснява ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 апр 2010 23:10

Вижте, много ми се иска да ви оборя всичките съшити с бели конци аргументи за това как Литекс били брутално подпирани в този шампионат и конкретно в този мач, обаче в крайна сметка ще се въздържа да коментирам отборите от долната половина на таблицата. Само да спомена, че на въпросните тимове с европейско поведение и европейска публика това далеч не им е първото подобно провинение - да си изпросят червен картон имам на предвид
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 23:12

maldin1 написа:
Parmalat написа:
Червеният картон на Хайри вторият такъв на Борел :arrow:
„Може да се каже, че червеният картон за Енис Хайри беше повратният момент в мача. Трудно е да играеш с човек по-малко срещу хомогенен отбор като „Литекс". Изгоненият Хайри ми каза, че Нифлор три пъти го наплюл, а съдията не предприел нищо. Разбира се, че не оправдавам нашия футболист, който трябва да си сдържа нервите, но къде е бил реферът? С това свое решение той предреши до голяма степен мача. Не знам защо, но все срещу „Литекс" ни се случва да не завършваме с 11 човека на терена." Това заяви на пресконференцията след края на срещата с Литекс старши-треньора на "Акулите" Красимир Балъков.

Просто нямам думи :roll:
Ами какво да ти кажа нали помниш случката Зидан-Матераци ? Май и там трябваше да изгонят Матераци ,ама уви.Никой тогава не протестира срещу съдията нали ? Хайри сам си е виновен ,че след като съдията ги "разтърва" той пак отиде да се разправя с Нифлор или греша ? От повторенията аз не видях да го плюе,но може и да го е наплюл.А за Борел май не си гледал кадрите след края на мача. :lol: :lol: Ако не беше Груев и полицията съдията щеше да отнесе някой друг шамар най-малко.

Всичките мачове от А група трябва да се свирят от съдии от чужбина!Нашите са прогизнали от курупция!Точно тази сцена с Борел я видях и мога да кажа че ако бях аз и аз щях да реагирам така като него.За тези нашите съдии само бой им трябва!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2010 23:14

Според мен трябва да затворим първенството докато не си оправим стадионите и т.н. а не да викаме чужди съдии.
Почнем ли да ги викаме постоянно няма да се оправим никога.

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 25 апр 2010 23:19

urkoto написа:Вижте, много ми се иска да ви оборя всичките съшити с бели конци аргументи за това как Литекс били брутално подпирани в този шампионат и конкретно в този мач, обаче в крайна сметка ще се въздържа да коментирам отборите от долната половина на таблицата. Само да спомена, че на въпросните тимове с европейско поведение и европейска публика това далеч не им е първото подобно провинение - да си изпросят червен картон имам на предвид

Съгласен съм с теб, няма какво да коментираш в тази тема отборите от долната половина на таблицата(Берое, Пирин, Монтана, Сливен, Локомотив Пд, Локо Мз, Спортист и Ботев), тук коментираме отборите от горната половина, в която се чудя какво правят Литекс, но ти си знаеш най-добре.

Върни се в “Литекс”