zieg написа:lz1tmw написа:zieg написа:Хахаха спокоен съм за твоето бъдеще младеж, ще те препоръчам на Комиците, абе я да те питам тва голфа на големия ти брат ли е...съмнявам се 14-15 годишни да им дават лицензи за правоуправление, освен ако не си от някое село, без полицай и да "връткаш" ръчни на мегданаГледайте си животеца, ШАМПИОНИ СМЕ! Нищо друго не е от значение! 1998,1999, 2001, 2004, 2008,2009, 2010... За 11 години...толкова трофеи...стягайте гащите "грандове", че с това темпо, до 2040 може и да ви задминем по трофеи
Първо не съм младеж . Второ това е една от 3 ми WV и не съм на 15 а на 51год. И не съм от село а от малко по голям град от твоя. И кога ходех по мачове ти не си бил роден сигурно.
жалко, ако си на 51 и не си схванал иронията ми..честно. не съм ти искал обяснение колко Голфа имаш, от кой град си и на колко си години! Поредното доказателство, че 15 годишните като тебе, нямат силни защитни механизми, за сметка на богатата си фантазия, е четейки постовете ти, само опровергаваш напълно този "1/2 век" в който си живял...все тая...излей си мъката и злобата, когато пораснеш и помъдрееш, ще се научиш да приемаш загубите мъжката и с достойнство , а не с хленчене и оправдания! Поздрави на всички мои съграждани и тези , които НЕ СА симпатизанти на "грандовете"...честита 3-та ТИТЛА момчета... преди 10 години, не съм си мечтал дори за толкова трофеи в нашата витрина!
Хахахахахахаха