Слависти, това е последният шанс за сезона !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

миле гърбавия

Re: Слависти, това е последният шанс за сезона !

Мнениеот миле гърбавия » 23 апр 2010 20:54

Пак не разбрах,защо" младия талантлив треньор "Вуцов си изкара наказание срещу Левски?Що Венци не му търси сметка? Миле гърбавия.

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 23 апр 2010 20:56

Casper написа:Момчета , пишете по темата! Престанете вече със спама и обидите, за да не се налагат и наказания!

напълно си прав,само дето обидите тръгнаха от фен на славия.иначе най сигурно е че мача ще е под 2.5

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 23 апр 2010 21:13

orgi написа:
Casper написа:Момчета , пишете по темата! Престанете вече със спама и обидите, за да не се налагат и наказания!

напълно си прав,само дето обидите тръгнаха от фен на славия.иначе най сигурно е че мача ще е под 2.5

Прав е модераторът , само че не виждам каква обида съм казал - ако някой каже за Славия , че сме царски отбор , аз няма да се обидя , така че не виждам защо феновете на червените се засягат , като кажа , че са комунистически отбор , в крайна сметка това са си исторически епохи ;) Споменах вече , че се надявам най-после нашите да покажат дух и мъжество и да спрат с реанимациите , защото ЦСКА са си слаби и те , но не го вярвам честно казано , достатъчно пъти съм бил разочарован , дано все пак ме опровергаят :)
[offtopic]Орги , за твое сведение имам 5.50 по история в Софийския университет и този предмет ми е любим , и съм сигурен , че знам доста повече от теб . Хубаво е да се научиш да пишеш грамотно , преди да даваш каквито и да било оценки за някого , нищо лично :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 23 апр 2010 21:44

Viktor4o_Rs написа:
orgi написа:

Прав е модераторът , само че не виждам каква обида съм казал - ако някой каже за Славия , че сме царски отбор , аз няма да се обидя , така че не виждам защо феновете на червените се засягат , като кажа , че са комунистически отбор , в крайна сметка това са си исторически епохи ;) Споменах вече , че се надявам най-после нашите да покажат дух и мъжество и да спрат с реанимациите , защото ЦСКА са си слаби и те , но не го вярвам честно казано , достатъчно пъти съм бил разочарован , дано все пак ме опровергаят :)
[offtopic]Орги , за твое сведение имам 5.50 по история в Софийския университет и този предмет ми е любим , и съм сигурен , че знам доста повече от теб . Хубаво е да се научиш да пишеш грамотно , преди да даваш каквито и да било оценки за някого , нищо лично :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]значи нормално е да не пиша грамотно на Български,все пак живея в чужбина и не съм ходил в бг на училище,но все пак пиша по добре от някои други.второ щом си учил история защо не ми кажеш една дефиниция на думата комунизъм.Викторе комунизъм никога не е имало.това в Китай,С.кореа или в СССР е диктатура и донякъде опит на социализъм.просто партиите са се водили комунистически,но нямат нищо общо с идеята на комунизма.иначе това което е било в източна европа е било СОЦИАЛИЗЪМ.[/offtopic]

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 24 апр 2010 00:59

Този сезон сме лягали само в мокрите сънища на сашко диков :lol:

Хубаво е, че уродливото време на комунизма в България остана в миналото, дано да е завниаги!!!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 24 апр 2010 08:35

8-)
Благодарим ти, колега, както и на останалите, които искрено ни пожелаха успех в днешната битка ! ;)
Има мачове, от които нищо не зависи, има други, от които зависи дали отборът ще прибави някоя и друга точка към актива си, НО ИМА И ТАКИВА, които осмислят или обезсмислят целия ти сезон ....
ИМЕННО ТАКЪВ е днешният мач за СЛАВИЯ срещу ЦСКА !
Успех на белите !
:!:

PS: От резултата днес до голяма степен зависи и това, дали Левски ще има шансове да играе в Европа, защото види се, в Европа ще играят само първите три отбора + носителя на купата ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 24 апр 2010 16:25

PS: От резултата днес до голяма степен зависи и това, дали Левски ще има шансове да играе в Европа, защото види се, в Европа ще играят само първите три отбора + носителя на купата ! ;)[/quote]

Абе вие повече се притиснявате май за Левски дали ще играе. Няма да играе и вие също.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 25 апр 2010 13:30

lz1tmw написа:PS: От резултата днес до голяма степен зависи и това, дали Левски ще има шансове да играе в Европа, защото види се, в Европа ще играят само първите три отбора + носителя на купата ! ;)

Абе вие повече се притиснявате май за Левски дали ще играе. Няма да играе и вие също.[/quote]

:lol:
Те пък Литекс, Локо и ЦСКА като ще играят в Европа, голяма работа ще направят ! :lol:
Ще им гледаме пак сеира, не бой се ! :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Славия”