Слависти, това е последният шанс за сезона !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Слависти, това е последният шанс за сезона !
Пак не разбрах,защо" младия талантлив треньор "Вуцов си изкара наказание срещу Левски?Що Венци не му търси сметка? Миле гърбавия.
Casper написа:Момчета , пишете по темата! Престанете вече със спама и обидите, за да не се налагат и наказания!
напълно си прав,само дето обидите тръгнаха от фен на славия.иначе най сигурно е че мача ще е под 2.5
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
orgi написа:Casper написа:Момчета , пишете по темата! Престанете вече със спама и обидите, за да не се налагат и наказания!
напълно си прав,само дето обидите тръгнаха от фен на славия.иначе най сигурно е че мача ще е под 2.5
Прав е модераторът , само че не виждам каква обида съм казал - ако някой каже за Славия , че сме царски отбор , аз няма да се обидя , така че не виждам защо феновете на червените се засягат , като кажа , че са комунистически отбор , в крайна сметка това са си исторически епохи

[offtopic]Орги , за твое сведение имам 5.50 по история в Софийския университет и този предмет ми е любим , и съм сигурен , че знам доста повече от теб . Хубаво е да се научиш да пишеш грамотно , преди да даваш каквито и да било оценки за някого , нищо лично

Viktor4o_Rs написа:orgi написа:Casper написа:Момчета , пишете по темата! Престанете вече със спама и обидите, за да не се налагат и наказания!
Прав е модераторът , само че не виждам каква обида съм казал - ако някой каже за Славия , че сме царски отбор , аз няма да се обидя , така че не виждам защо феновете на червените се засягат , като кажа , че са комунистически отбор , в крайна сметка това са си исторически епохиСпоменах вече , че се надявам най-после нашите да покажат дух и мъжество и да спрат с реанимациите , защото ЦСКА са си слаби и те , но не го вярвам честно казано , достатъчно пъти съм бил разочарован , дано все пак ме опровергаят
[offtopic]Орги , за твое сведение имам 5.50 по история в Софийския университет и този предмет ми е любим , и съм сигурен , че знам доста повече от теб . Хубаво е да се научиш да пишеш грамотно , преди да даваш каквито и да било оценки за някого , нищо лично[/offtopic]
[offtopic]значи нормално е да не пиша грамотно на Български,все пак живея в чужбина и не съм ходил в бг на училище,но все пак пиша по добре от някои други.второ щом си учил история защо не ми кажеш една дефиниция на думата комунизъм.Викторе комунизъм никога не е имало.това в Китай,С.кореа или в СССР е диктатура и донякъде опит на социализъм.просто партиите са се водили комунистически,но нямат нищо общо с идеята на комунизма.иначе това което е било в източна европа е било СОЦИАЛИЗЪМ.[/offtopic]
Този сезон сме лягали само в мокрите сънища на сашко диков
Хубаво е, че уродливото време на комунизма в България остана в миналото, дано да е завниаги!!!

Хубаво е, че уродливото време на комунизма в България остана в миналото, дано да е завниаги!!!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Благодарим ти, колега, както и на останалите, които искрено ни пожелаха успех в днешната битка !

Има мачове, от които нищо не зависи, има други, от които зависи дали отборът ще прибави някоя и друга точка към актива си, НО ИМА И ТАКИВА, които осмислят или обезсмислят целия ти сезон ....
ИМЕННО ТАКЪВ е днешният мач за СЛАВИЯ срещу ЦСКА !
Успех на белите !

PS: От резултата днес до голяма степен зависи и това, дали Левски ще има шансове да играе в Европа, защото види се, в Европа ще играят само първите три отбора + носителя на купата !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

PS: От резултата днес до голяма степен зависи и това, дали Левски ще има шансове да играе в Европа, защото види се, в Европа ще играят само първите три отбора + носителя на купата !
[/quote]
Абе вие повече се притиснявате май за Левски дали ще играе. Няма да играе и вие също.

Абе вие повече се притиснявате май за Левски дали ще играе. Няма да играе и вие също.
lz1tmw написа:PS: От резултата днес до голяма степен зависи и това, дали Левски ще има шансове да играе в Европа, защото види се, в Европа ще играят само първите три отбора + носителя на купата !
Абе вие повече се притиснявате май за Левски дали ще играе. Няма да играе и вие също.[/quote]

Те пък Литекс, Локо и ЦСКА като ще играят в Европа, голяма работа ще направят !

Ще им гледаме пак сеира, не бой се !

[center]
[/center]