Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bigbonusprize написа:Всеки отговаря сам за себе си. Аз лично не искам в Европа, защото си мисля, че по този начин Батков ще е принуден да продаде клуба. Ще ми е тежко 1 година без да гледам любимците ми в Европейските турнири, но смятам, че ще е за добро... Не сме 30 фена, че да излезем с обща позиция. Някой мислят, че неучастието ни в Европа няма да помогне и затова искат Европа. Просто е...
POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!
ilsengard написа:Спокойно дори и четвърти сме сигурни за ЕКТ, Батков ще направи някоя врътка с лицензите помнете ми думата
orgi написа:аз пък като фен на Цска искам и Левски да играе в европа.Левски има най вискокия коефициент и 100% ще бъде поставен навсякъде.колкото и странно да звучи сега,Левски както и Цска ще вземат повече точки отколкото локо софия.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ElCochino и 38 госта