Левски аут от Европа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Левски аут от Европа

Мнениеот Madridist » 22 апр 2010 11:54

Разбирам, че много левскари ги боли за състоянието на отбора, но не виждам защо се драматизира, че техния отбор е аут от Европа. Вижте европейски грандове и носители на КЕШ като Ливърпул и Ювентус има голям шанс да пропуснат евротурнирите, а за такива отбори, това е равносилно на милиони евро загуба, тук ние се ядосваме, че даден български отбор няма да играе през август,максимум до първия учебен ден(15 септември) мачове в Европа. 8-) А и с оглед класата на Левски в момента, нищо чудно след беларуския трактор и унгарските дебърцини, да има и исландски водолази и гмуркачи за миди :|
Последна промяна от Madridist на 22 апр 2010 11:58, променено общо 3 пъти.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 22 апр 2010 11:57

bigbonusprize написа:Всеки отговаря сам за себе си. Аз лично не искам в Европа, защото си мисля, че по този начин Батков ще е принуден да продаде клуба. Ще ми е тежко 1 година без да гледам любимците ми в Европейските турнири, но смятам, че ще е за добро... Не сме 30 фена, че да излезем с обща позиция. Някой мислят, че неучастието ни в Европа няма да помогне и затова искат Европа. Просто е...

Вече сме :mrgreen:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 22 апр 2010 12:21

POPCORN написа:Нали това искахте.Сега вече празненствата може да започнат!Нали не искахте Левски в Европа или сте двуличници?Според мене второто.Казвате колкото се правите на луди, а искате да играете в Европа та две не виждате!Е сорка ние пък феновете на ЦСКА винаги искаме да играем в Европа!Това,че ще ни бият като мече у дирек не ме притеснява, защото всяка година е така!Важното е,че поне ще видиме някой друг отбор отколкото да гледам тука Монтана и Спортист!

Големи европейци станахте, няма що :mrgreen: Между другото голяма част от феновете на твоя отбор НЕ искаха отбора да се класира за Европа с тази игра. Говори от собствено име, не намесвай другите. Със снощтния цирк наистина сте много близо, но нищо не е сигурно, нали знаеш. Ако си мислиш, че Славия и Локо Сф така ще ви полегнат, значи много си се объркал. А що се отнася до моя отбор, ако неучастието ни доведе до продажба на клуба, съм готов да превъзмогна една година без ЕКТ. Но съм на 90% сигурен, че ще играем в Европа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 22 апр 2010 12:56

Че сме аут от Европа сме аут,но по-добре сега да сме аут,за да може да сме подготвени за другата година и да се представим на ниво,понеже в този момент сме неподготвени и много слаби/мое лично мнение/ и ще станем за резил,така че всяко зло за добро,пък и собственика ще остане на сухо и може да реши да се махне или да продаде отбора. Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 12:58

:) Не са заблуждавайте. Левски играе успешно в Европа само когато му е трудно! Не ни трябва коефициент, трябват ни лъвове...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 апр 2010 12:58

1. Не виждам нищо трагично в това Левски да не играе в Европа след като в едно от най-слабите първенства в историята не може да се пребори за него.

2. Надявам се отборът взел купата да си получи полагащото се място, независимо кой ще е той си го е извоювал на терена.
Заради многобройните си фенове, аз бих го пожелал на Берое.

3. На мен винаги ще ми се иска да играем в турнирите, независимо колко сме слаби, защото точно атм се разбриа колко точно. Тоест с отбори от кои държави можем да се сравняваме. Зъа да знаем след 2-3 години дали осъществяваме напредък или обратно. Това е единственото мерило. Иначе е ясно, че някакво влизане в групи, където да се играе роля на пълнеж е свръхтавана на БГ клубния футбор в момента.

ilsengard

Мнениеот ilsengard » 22 апр 2010 13:01

Спокойно дори и четвърти сме сигурни за ЕКТ, Батков ще направи някоя врътка с лицензите помнете ми думата

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 22 апр 2010 13:04

аз пък като фен на Цска искам и Левски да играе в европа.Левски има най вискокия коефициент и 100% ще бъде поставен навсякъде.колкото и странно да звучи сега,Левски както и Цска ще вземат повече точки отколкото локо софия.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 апр 2010 13:10

ilsengard написа:Спокойно дори и четвърти сме сигурни за ЕКТ, Батков ще направи някоя врътка с лицензите помнете ми думата

Еми аз съм против, макар че можем "да спечелим" от това. Специално за отборите от купите, трябва да се правят компромиси. В крайна сметка е възможно и аматьорски отбори да печелят купата.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2010 13:13

orgi написа:аз пък като фен на Цска искам и Левски да играе в европа.Левски има най вискокия коефициент и 100% ще бъде поставен навсякъде.колкото и странно да звучи сега,Левски както и Цска ще вземат повече точки отколкото локо софия.

:) При тази игрова криза, налегнала двата отбора, не е много сигурно това.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”