Байерн М-Олимпик Лион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн М-Олимпик Лион
Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона 
- Boksiorcheto
soilwork написа:Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона
Ако играем с Барса на финала,ще отнесем минимум 3-ка. Нека бъдем реалисти. За това ще се надявам на Интер тая вечер
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Ххахаахах няма го
Мисля , че закъса някъде...
Имаше там един "Аутсайдер" ... бе дълга история...
Той Soilwork щеше да ми пише след мача ...
беше зает... Робери раздаваха носни кърпички и Soilwork се беше наредил на опашката...

Munchen ist ROT!!!
Моят отбор е в Чемпиъншип...казва се Ковънтри и ги подкрепям от 13 годишен-сега съм на 32
Пускате тема за мача-искате мнения-и някой ако не пише нещо хубаво за Байерн-всички вкупом се надпреварвате да казвате колко сте умнички,как "Великата Баварска машина" газела и т.н А на смешкото Бротчо-мога да му кажа,конкретно за онзи мач-че крайния резултат беше 3:2 май-така че да не се отваря толкоз много.Има архив-да си чете старите постове
- Boksiorcheto
soilwork написа:Моят отбор е в Чемпиъншип...казва се Ковънтри и ги подкрепям от 13 годишен-сега съм на 32Пускате тема за мача-искате мнения-и някой ако не пише нещо хубаво за Байерн-всички вкупом се надпреварвате да казвате колко сте умнички,как "Великата Баварска машина" газела и т.н А на смешкото Бротчо-мога да му кажа,конкретно за онзи мач-че крайния резултат беше 3:2 май-така че да не се отваря толкоз много.Има архив-да си чете старите постове
Радвам се,че подкрепяш отбор,който не е сред европейските грандове. Това само ти прави чест. Колкото до мнението ти за Байерн - нормално е,когато напишеш нещо глупаво в форума на Байерн,да ти се отговори с по-остър език. Успех на Ковънтри.
soilwork написа:Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона
хихи, ми то първо барса да вземат да се класират, че след това 3-1 ми е много съмнително
- Boksiorcheto
le6oqda написа:soilwork написа:Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона
хихи, ми то първо барса да вземат да се класират, че след това 3-1 ми е много съмнително
Няма майтап. 2 гола пасив срещу отбор на Моуринъо си е уникален зор. Като знаем как може да се затварят италянските отбори
Kaйзер Франц:Подарете ни финал,момчета!

И аз казвам същото
Die Bayern,die Bayern

И аз казвам същото
Die Bayern,die Bayern

Според мен се превъзбуждаш прекалено....довечера ще се разбере кой е по-добрия отбор!
- Neron
- Контакти:
Днес приключва приказката на Лион време е да се събудят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!