Байерн М-Олимпик Лион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Байерн М-Олимпик Лион

Мнениеот soilwork » 20 апр 2010 02:45

Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 20 апр 2010 08:57

soilwork написа:Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона Изображение

Ако играем с Барса на финала,ще отнесем минимум 3-ка. Нека бъдем реалисти. За това ще се надявам на Интер тая вечер ;). А твоят отбор къде е? :mrgreen:
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
FCBrot
Контакти:

Мнениеот FCBrot » 20 апр 2010 14:03

Ххахаахах няма го :) :) Мисля , че закъса някъде... :) Имаше там един "Аутсайдер" ... бе дълга история... :) Той Soilwork щеше да ми пише след мача ... :) :) беше зает... Робери раздаваха носни кърпички и Soilwork се беше наредил на опашката... :) :) :) :twisted:
Munchen ist ROT!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 20 апр 2010 14:13

Моят отбор е в Чемпиъншип...казва се Ковънтри и ги подкрепям от 13 годишен-сега съм на 32 :lol: Пускате тема за мача-искате мнения-и някой ако не пише нещо хубаво за Байерн-всички вкупом се надпреварвате да казвате колко сте умнички,как "Великата Баварска машина" газела и т.н А на смешкото Бротчо-мога да му кажа,конкретно за онзи мач-че крайния резултат беше 3:2 май-така че да не се отваря толкоз много.Има архив-да си чете старите постове

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 20 апр 2010 16:14

soilwork написа:Моят отбор е в Чемпиъншип...казва се Ковънтри и ги подкрепям от 13 годишен-сега съм на 32 :lol: Пускате тема за мача-искате мнения-и някой ако не пише нещо хубаво за Байерн-всички вкупом се надпреварвате да казвате колко сте умнички,как "Великата Баварска машина" газела и т.н А на смешкото Бротчо-мога да му кажа,конкретно за онзи мач-че крайния резултат беше 3:2 май-така че да не се отваря толкоз много.Има архив-да си чете старите постове

Радвам се,че подкрепяш отбор,който не е сред европейските грандове. Това само ти прави чест. Колкото до мнението ти за Байерн - нормално е,когато напишеш нещо глупаво в форума на Байерн,да ти се отговори с по-остър език. Успех на Ковънтри.

le6oqda
Контакти:

Мнениеот le6oqda » 20 апр 2010 23:34

soilwork написа:Дано Байерн се класират-ще е готино "баварската машина" и фенчетата им,едните да ядат бой на терена, а другите да ореват форумите -след логичния разгром който ги чака на финала от Барселона Изображение

хихи, ми то първо барса да вземат да се класират, че след това 3-1 ми е много съмнително :mrgreen:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 21 апр 2010 10:24

le6oqda написа:

хихи, ми то първо барса да вземат да се класират, че след това 3-1 ми е много съмнително :mrgreen:

Няма майтап. 2 гола пасив срещу отбор на Моуринъо си е уникален зор. Като знаем как може да се затварят италянските отбори :mrgreen: :!:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 21 апр 2010 11:59

Kaйзер Франц:Подарете ни финал,момчета!
Изображение
И аз казвам същото :mrgreen:
Die Bayern,die Bayern ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 21 апр 2010 12:08

Според мен се превъзбуждаш прекалено....довечера ще се разбере кой е по-добрия отбор!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 21 апр 2010 12:13

Днес приключва приказката на Лион време е да се събудят.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Байерн”