Какво значи "Общината помага на Ботев"???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Какво значи "Общината помага на Ботев"???

Мнениеот antonzzzz » 19 апр 2010 19:16

PLOVDIV PEE 1912 написа: ония Plovdivram e тотално изперкал.

Напълно съм съгласен. Във всеки един негов постинг се вижда тотален недостиг на логически разсъждения и пълна липса на всякакви езикови правила. Този човек не може две изречения да формулира семантично,тръгнал да създава ( или,според него,да информира за) Велика История :)

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 19 апр 2010 20:41

antonzzzz написа:
fire написа:няма и подобно нещо,клуб да е кръстен на национален герой,го няма никъде другъде на планетата! Само у нас!

За инфо на буферчето.

Вашку Да Гама (Бразилия)
Боливар (Боливия)
Жана Д'арк (Сенегал)
Бен Хур (Аржентина)
Генерал Ламадрид (Аржентина)
Гилермо Браун (Аржентина)
Белграно (Аржентина)
Генерал Паз (Аржентина)
Бобойон Гуфаров (Таджикистан)
Хорхе Вилстерман (Боливия)
Дигенис Акритас (Кипър)
Кинирас Пеяс (Кипър)
Генерал Диаз (Парагвай)
Силвио Петироси (Парагвай)
Обилич (Сърбия)
Вилем ІІ (Холандия)
Велес Сарсфийлд
Лех (Познан)
Сейнт Патрик Атлетик (Ирландия)
Жил Висенте (Португалия)
Коронел Болонези (Перу)
Карл Цайс (Германия)
Арминия (Билефелд)
Дожа Уйпещ (Унгария)

Момчета, опомнете се.... Не пишете наизуст неща, които не са точни... Сигурен съм, че и от вас има хора, на които им прави впечатление доста неверни неща в този списък... Не го казвам, за да се заяждам по някакъв начин... Но не е редно да се пишат неверни неща... Какъв герой е Карл Цайс?! Човека е учен, дал ни микроскопа... Или Лех?! Няма такъв национален герой на Полша... И за ваше сведение, Лех е железничарския отбор на Полша...Осъзнайте се малко! Разберете, Васко Да Гама НИКОГА не е стъпвал в Бразилия, дори не е знаел за нея на времето... А е търсил Индия... Как може да е герой на Бразилия направо не разбирам... !? За всичките южно американски комунистически или кипърски левичарски герои не споря, така да е... Или за Таджикистанския отбор - култово име... За Дожа Уйпеш чувам за първи път, че е национален герой на Унгария... Има деца, които приемат всичко това за чиста истина и които не учат историята от учебниците, а попиват всичко от тези форуми.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 19 апр 2010 20:59

локофанатик,то по логиката,че щом нещо не си го видял и чул,значи не е така,то тогава ще изкараш сигурно ,че няма и голи жени бре! :)
Васко да Гама е основан от португалци,преселили се в Бразилия- какво чудно да кръстят отбора си на националния си герой?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 апр 2010 21:04

Момчета, опомнете се.... Не пишете наизуст неща, които не са точни... Сигурен съм, че и от вас има хора, на които им прави впечатление доста неверни неща в този списък... Не го казвам, за да се заяждам по някакъв начин... Но не е редно да се пишат неверни неща... Какъв герой е Карл Цайс?! Човека е учен, дал ни микроскопа... Или Лех?! Няма такъв национален герой на Полша... И за ваше сведение, Лех е железничарския отбор на Полша...Осъзнайте се малко! Разберете, Васко Да Гама НИКОГА не е стъпвал в Бразилия, дори не е знаел за нея на времето... А е търсил Индия... Как може да е герой на Бразилия направо не разбирам... !? За всичките южно американски комунистически или кипърски левичарски герои не споря, така да е... Или за Таджикистанския отбор - култово име... За Дожа Уйпеш чувам за първи път, че е национален герой на Унгария... Има деца, които приемат всичко това за чиста истина и които не учат историята от учебниците, а попиват всичко от тези форуми.

Аз не мога да разбера кво искаш бе брато????Носим името на велик българин,национален герой.Къв ти е проблема не мога да разбера????/Вашия отбор е създаден от комунистите и за това носи име превозно средство.
Запомни едно,отборите се различават по цел и идея на създаването си.Разбираш ли ми тънкия намек?

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 19 апр 2010 21:36

antonzzzz написа:локофанатик,то по логиката,че щом нещо не си го видял и чул,значи не е така,то тогава ще изкараш сигурно ,че няма и голи жени бре! :)
Васко да Гама е основан от португалци,преселили се в Бразилия- какво чудно да кръстят отбора си на националния си герой?
'

Нали и аз това казвам.... Че е португалец, какъв герой на Бразилия е човек, който въобще не е бил в тази част на света... Виж, аз се опитах с някакви факти да си изкажа мнението... Кажи кое не е вярно от това, което съм написал? И като не знам нещо, си казвам, че не го знам, а не питам "GOOGLE'... Пак ще те попитам - какъв герой е Дожа Уйпеш, какъв герой е Лех, какъв герой е Карл Цайс? Може и да си прав...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 19 апр 2010 21:42

PLOVDIV PEE 1912 написа:

Аз не мога да разбера кво искаш бе брато????Носим името на велик българин,национален герой.Къв ти е проблема не мога да разбера????/Вашия отбор е създаден от комунистите и за това носи име превозно средство.
Запомни едно,отборите се различават по цел и идея на създаването си.Разбираш ли ми тънкия намек?

Пич, къде видя,че говоря за Ботев? Дума не съм обели дори за вас, и нямам и намерение. Спазвам добрия тон и се опитвам да ви кажа, че някои от написаните неща не са съвсем точни...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 апр 2010 21:57

локофанатик -Темата къде отиде...Факт,че Ботев е създаден от последователи на ботевизма!Оттам се черпи духът на нашият клуб!Нормално е да бъде "Ботев"!По същият начин е създаден и отбора на Левски.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 19 апр 2010 22:42

Принципно Локофанатик е прав и не е типично футболни клубове да носят имената на национални герои.
Също така ОБАЧЕ ... ако приемем, че любимият му Локомотив е приемник на Спортклуб, то тогава как Локофанатик ще обясни факта, че един от клубовете участвали в обединението и образуването на Спортклуб се нарича ... Караджа?
Всъщност има два варианта:
1. Наречен е так защото членуващите са много атлетични турци. /Караджа на турски е вид сърна/
2. Наречен е на Стефан Караджа.

П.С. Лех е митичния основател на Полша. Легендата говори за трима братя - Лех, Чех и Рус тръгнали да търсят късмета си в различните посоки на света. Лехия е старото славянско име на Полша.
П.С. 2 Ако някой не знае каква е връзката между Португалия и Бразилия .... Няма смисъл да обяснявам кой и какъв е ВаШКУ да Гама.
П.С. 3 Питайте Пловдиврам или ... /знаете кого/, те знаят много добре защо клубовете основани по време на войните в началото на ХХ-ти век в България носят имена на Български национални герои. ... ако не са обхванати от фенщина, ще обяснят по-добре и от мен.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 19 апр 2010 23:04

Ki Cho написа:Принципно Локофанатик е прав и не е типично футболни клубове да носят имената на национални герои.
Също така ОБАЧЕ ... ако приемем, че любимият му Локомотив е приемник на Спортклуб, то тогава как Локофанатик ще обясни факта, че един от клубовете участвали в обединението и образуването на Спортклуб се нарича ... Караджа?
Всъщност има два варианта:
1. Наречен е так защото членуващите са много атлетични турци. /Караджа на турски е вид сърна/
2. Наречен е на Стефан Караджа.

П.С. Лех е митичния основател на Полша. Легендата говори за трима братя - Лех, Чех и Рус тръгнали да търсят късмета си в различните посоки на света. Лехия е старото славянско име на Полша.
П.С. 2 Ако някой не знае каква е връзката между Португалия и Бразилия .... Няма смисъл да обяснявам кой и какъв е ВаШКУ да Гама.
П.С. 3 Питайте Пловдиврам или ... /знаете кого/, те знаят много добре защо клубовете основани по време на войните в началото на ХХ-ти век в България носят имена на Български национални герои. ... ако не са обхванати от фенщина, ще обяснят по-добре и от мен.

Тогава времената са били съвсем други/балканската война..../Духът на Ботев е бил жив сред българите/поета-революционер Христо Ботев умира през 1876г,което не е било толкова далеч във времето.../.Сега се мисли по друг начин!Аз съм горд,че съм ботевист. :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
usta6a
Контакти:

Мнениеот usta6a » 20 апр 2010 06:36

И да добавим, че никой не си е и представял, че някога някой нормален българин с кеф и пълно гърло ще пее "Ботев е педе*аст", но неведоми са пътищата Господни
Днешният локомотив пловдив е създаден през 1919 в Кюстендил

Върни се в “Архив”