Момчета, опомнете се.... Не пишете наизуст неща, които не са точни... Сигурен съм, че и от вас има хора, на които им прави впечатление доста неверни неща в този списък... Не го казвам, за да се заяждам по някакъв начин... Но не е редно да се пишат неверни неща... Какъв герой е Карл Цайс?! Човека е учен, дал ни микроскопа... Или Лех?! Няма такъв национален герой на Полша... И за ваше сведение, Лех е железничарския отбор на Полша...Осъзнайте се малко! Разберете, Васко Да Гама НИКОГА не е стъпвал в Бразилия, дори не е знаел за нея на времето... А е търсил Индия... Как може да е герой на Бразилия направо не разбирам... !? За всичките южно американски комунистически или кипърски левичарски герои не споря, така да е... Или за Таджикистанския отбор - култово име... За Дожа Уйпеш чувам за първи път, че е национален герой на Унгария... Има деца, които приемат всичко това за чиста истина и които не учат историята от учебниците, а попиват всичко от тези форуми.
Аз не мога да разбера кво искаш бе брато????Носим името на велик българин,национален герой.Къв ти е проблема не мога да разбера????/Вашия отбор е създаден от комунистите и за това носи име превозно средство.
Запомни едно,отборите се различават по цел и идея на създаването си.Разбираш ли ми тънкия намек?