напълно те подкрепям, вдигаики се на бунт ще сменим едни идиоти с други.Според мен на България е нужен човек които гъвкаво да преговаря с ЕС, САЩ, Русия и близкия Изток, но не непременно с цел да им се хареса или ( малко по просташки) да си събуем гащите едва ли не и да чака някои да ни подпре отзад...Спирането на АЕЦ-а е достатачен пример, ощетяване надържавата за да се харесаме на Французите и БЕлгииците например.Ние сме нужни на ЕС като граница.Ние заедно с Румъния сме граница на ЕС в момента...защо Хърватия или дори Сърбия , държави които са къде къде пред нас по развитие и манталитет и оргазнизация ако щете, не са в съюза? И даваики си сметка за това някои трябваше се пак да използва това нещо имено срещу ЕС. Да ние сме ви нужни за да ви станем граница , затова пък ние няма да си спрем АЕЦ-а например.А това залагване "абее ние много ви тачим и уважаваме и искаме да сте при нас в съюза, ама си спрете мощностите и си нарежете ракетите Съветските , че те са много опасни за сички наи вече за вас , нали.. пък ние в замяна ще ви даваме парички по няколко програми да се облагородите като държава да си помогнете нали....... пък то я камилата я камиларя накрая! Заради неуредиците и корупционната политика и нефункциониращата полиция , мутрите и мафиотите и простотията накрая ни изяде главата.240 милиона днеска , 220 милиона удругата седмица, се спират. За това , че няма кои да ги управлява както трябва и в краина сметка , наи потърпевш е българина.Защото мене няма как да ме убеди някои , че на белгииката или на оная бабичка в Амстердам и дреме за България и за наща 1300 годишна история и за сичко друго , та затова искат да сме в съюза с тях.Факт е една възрастна дама в Брюксел си го каза в навечерието на 2007... " ами незнам защо ги приемаме, та те нямат същата душевност като нашата". НЕ си измислям това си го спомням много ясно , в интервиу на БТН . Италянците казаха " еее да няма лощо нека ги приемем ..... " " Германец тогава ако не се лажа каза нещо от сорта " ами то там е една лудница доколкот съм запознат ,те са опасни със своите цигани и престъпници, не съм оптимист като цяло за приобщаването им". На кои в Европа му пука за нас... на никои . Значи това идва да покаже , че ако сами не си защитаваме интересите , няма кои да ни помага от великите сили.
Думи казани точно в десетката!!!