СТИГА СМЕ СПАЛИ ! ! !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: СТИГА СМЕ СПАЛИ ! ! !

Мнениеот Old_death » 19 дек 2008 16:16

напълно те подкрепям, вдигаики се на бунт ще сменим едни идиоти с други.Според мен на България е нужен човек които гъвкаво да преговаря с ЕС, САЩ, Русия и близкия Изток, но не непременно с цел да им се хареса или ( малко по просташки) да си събуем гащите едва ли не и да чака някои да ни подпре отзад...Спирането на АЕЦ-а е достатачен пример, ощетяване надържавата за да се харесаме на Французите и БЕлгииците например.Ние сме нужни на ЕС като граница.Ние заедно с Румъния сме граница на ЕС в момента...защо Хърватия или дори Сърбия , държави които са къде къде пред нас по развитие и манталитет и оргазнизация ако щете, не са в съюза? И даваики си сметка за това някои трябваше се пак да използва това нещо имено срещу ЕС. Да ние сме ви нужни за да ви станем граница , затова пък ние няма да си спрем АЕЦ-а например.А това залагване "абее ние много ви тачим и уважаваме и искаме да сте при нас в съюза, ама си спрете мощностите и си нарежете ракетите Съветските , че те са много опасни за сички наи вече за вас , нали.. пък ние в замяна ще ви даваме парички по няколко програми да се облагородите като държава да си помогнете нали....... пък то я камилата я камиларя накрая! Заради неуредиците и корупционната политика и нефункциониращата полиция , мутрите и мафиотите и простотията накрая ни изяде главата.240 милиона днеска , 220 милиона удругата седмица, се спират. За това , че няма кои да ги управлява както трябва и в краина сметка , наи потърпевш е българина.Защото мене няма как да ме убеди някои , че на белгииката или на оная бабичка в Амстердам и дреме за България и за наща 1300 годишна история и за сичко друго , та затова искат да сме в съюза с тях.Факт е една възрастна дама в Брюксел си го каза в навечерието на 2007... " ами незнам защо ги приемаме, та те нямат същата душевност като нашата". НЕ си измислям това си го спомням много ясно , в интервиу на БТН . Италянците казаха " еее да няма лощо нека ги приемем ..... " " Германец тогава ако не се лажа каза нещо от сорта " ами то там е една лудница доколкот съм запознат ,те са опасни със своите цигани и престъпници, не съм оптимист като цяло за приобщаването им". На кои в Европа му пука за нас... на никои . Значи това идва да покаже , че ако сами не си защитаваме интересите , няма кои да ни помага от великите сили.

Думи казани точно в десетката!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 19 дек 2008 22:16

В момента сме изцяло зависими от Световната банка,заложения растеж е напълно фиктивен и се дължи на потребление,а не на производство.Българина потребява,без дефакто да произвежда нещо,т.е с други думи вноса определя нашето потребление.Спрените мощности на АЕЦ, бяха изцяло в полза на Франция и Белгия.Във стабилните икономически държави процентът на растеж варира около 2 до 2,5 .Както казва лектора ми по статистика в някой африканси държави растежа е около и над 100 процента на година,но хората още берат банани и живеят по дърветата.В политическото пространство се чуваха изрази че България трябва да лобира за чужди инвеститори, и как те ще донесат промяна,дефакто производството в България е изключително евтино(работната ръка),т.е повечето от инвеститорите работят на "ишлеме" и произвеждат продуктите в страната ни, защото им излиза с изключително малко разходи.Проблема е в това че на хората рядко им пука за това което става,мислите ли че, като гледате новини и блогове те са реални,знам за поне няколко случая в който големи компании са платили баснословни суми само и само,за да спре да се пише и рови в злоупотребите им.Всичко е направено така,че просто денят да минава - повечко забавления и по - малко реалност.Аз съм четвърта година студент(1 прекъснал поради безпаричие,и ходих да работя в чужбина,за да имам пари за обазованието си) и тярбва да Ви кажа ,че нивото на образование е изключително ниско.Противно на твърденията за мен българите(особено младото поколение родени след '89) са твърде необразовани,но колкото по - необразовани и незапознати са хората,толкова по - лесно се управляват.Аз ли бутам на колегите в ръцете им иглата,праха и бутилката,всеки си има избор.Вътрешната политика погубва.Доколкото знам мисля че има проектозакон/обсъждане,което цели намаляването на учебните часове за седмицата,както и съкращаването на бакалавърската степен от 4,на 3 години.Университетите трябва да бълват качество,а не количество.Максималният им брой да е не повече от 10,даже и толкова са много,за да има конкуренция.1 университет на 1 милион,но качествено образование.Студентския начин на живот е много особен,за жалост твърдя рядко имащ общо с образованието(изключвам военниете училища,там има дисцпиплина).Все още не мога да си обясня,как турци управляват България.Вие чували ли сте някъде другаде официално да има новини на "майчин език",това е недопустимо.От кога малцинствата имат привилегии,защото са малцинства....
Ние сме настоящето и бъдещето на тази страна.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 дек 2008 00:42

nqkoisitam написа:...Все още не мога да си обясня,как турци управляват България.Вие чували ли сте някъде другаде официално да има новини на "майчин език",това е недопустимо.От кога малцинствата имат привилегии,защото са малцинства....
Ние сме настоящето и бъдещето на тази страна.

Да ти кажа и аз това се замислих онзи ден . Няма друго място в света където да има подобен казус.Като изклиучим държавите от третия свят можеби ( не съм напълно запознат) там някаде да не изброявам сега сички може и да има подобно нещо , но за държава в Европа , самоуважаваща се при това....Недопустимо е.Обаче ти се чудиш,еми то положението е много просто Доган вкарва автобуси от турция... натам е ясно.За европарламент пича щеше замалко да спечели, но замалко.Сега занапред незнам.То българина се чуди за кои да гласува , в същото време доган трупа електорат , гласове които са му в кърпа вързани.Засажеление сега май положението ни е нещо от сорта , ако се формулира с няколко думи: Българина се чуди за кои да гласува и в много случаи просто не гласува, то правото му на избор е толкова мизерно , избира се между кратуна и тиква общо зето.Чудим се кои по - малко ще краде.В същото време Доган трупа гласове и печели. И денят в които тои ще спечели дадени избори и то ще събере над 50% вот, маи като се замисля не е далече.А когато това се случи направо незнам...освен да емигрираме сички, направо не ми се мисли.За мен Кърджали с уважение за сички от там ама незнам аз го чуствам това място като турска територия вече.Турци живеят там, турци са кметовете, турци гласуват там....Доган си печели все повече гласове по изборите.Тои спечели ли това значи и циганизация и тука ще си стане турска територия вярно.Факта , че имаме новини на маичин език , що за простотия е това бе.Вие сте в България и в нея има един език , това че Мюмюн не знае български език , и не разбира новините не е мои проблем.Като ида в Унгария или Финландия също не разбирам нищо ама това си е мои проблем.( примера не е много уместен все пак ) Нека в САЩ да пуснат по FOX например новини на Испански и Френски и на някакв африкански диалект, за всички които емигрират там от Куба , Мексико , Африка и т.н.За мен и въпроса с циганите е бая деликатен.Няма каде да ги пратим, водят се за българи.Обаче исторически те не са българи.Индииски племена,азиатски племена нещо подбно.Сега някои ще писне абе ти си ръист няк'в , вода от десет кладенеца ще се води...се ми е тая казвам аз какво мисля.Ако идем сички българи например в Нигерия и Камерун, вземем паспорти и почнем да се множим като мишки в някои пещера и колиба, с цел да станем още повече..... е тогава ние Камерунци ли ще сме.Данчо от Люлин и Траичо от Дружба ... те Камерунци и Нигериици ли ще са ? ? ?Това че някои има картичка на която срещу гражданство пише -българско, не значи че този някои е българин.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - България”