Защо стигнахме дотук?!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Ой,ти Черно море...
Дано нашите футболисти и фенове така погледнат на тази мисъл "Величието на човек е не в това да не пада по своя път, а в това да съумява да се изправи и продължи - може би не направо, но напред".

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
ralimavridov,
И преди ходеха по дискотеки и то не само във Варна. Футболистите явно вечно ще си ги влече тоя живот. По цели нощи пиеха и жулеха каквото набарат. Но едно време поне се тренираше здраво. От юноши имаха по един пред-подготвителен лагер, подготвителен лагер, после и отпускащ лагер, режим преди среща. Днес, какви са тия методики кой-ги-знае, ама толкова бавен футбол няма никъде по света. Колко време стана, ако не го издърпат още като млад, един трансфер не става към по-напредналите. На този фон, на който отбор футболистите положат малко повече усилия и всичко могат да постигнат. Ама тук, за другаде - петорно повече.
И преди ходеха по дискотеки и то не само във Варна. Футболистите явно вечно ще си ги влече тоя живот. По цели нощи пиеха и жулеха каквото набарат. Но едно време поне се тренираше здраво. От юноши имаха по един пред-подготвителен лагер, подготвителен лагер, после и отпускащ лагер, режим преди среща. Днес, какви са тия методики кой-ги-знае, ама толкова бавен футбол няма никъде по света. Колко време стана, ако не го издърпат още като млад, един трансфер не става към по-напредналите. На този фон, на който отбор футболистите положат малко повече усилия и всичко могат да постигнат. Ама тук, за другаде - петорно повече.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
-
to6ko_toki4a
- Контакти:
Никола Спасов нев трябваше да напуска, беше изградил отбор, който стоеше равностойно с Щутгарт и ПСВ. Освен, че е добър треньор, той е и добър психолог. То се вижда, че сега дори нямат самочувствие, а какво остава за другото
Странно ми е, че Кольо го махнаха заради Кривия по бързата процедура, а Попов два пъти си тръгва и не го пускат...
гарата написа:Странно ми е, че Кольо го махнаха заради Кривия по бързата процедура, а Попов два пъти си тръгва и не го пускат...
Три пъти ако трябва да сме точни, подаде си оставката след като Кольо си тръгна от солидарност към него, но и тогава не беше приета и Велизар, мисля че би всякакви рекорди по оставки
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Доста слабо играхте отново...Не знам от къде започна тази криза,може би още преди това с Калиакра...Но само промени ще оправят положението,друго е замазване на очи....И е по-добре сега да не участвате в ЛЕ,защото няма да постигнете нищо/То това важи и за другите отбори-Левски,ЦСКА,Локо и т.н./

Слабата ни игра далеч не почна с Калиакра. Още първия полусезон си спомням мача с Пирин. Беше по-слаб и от тоя с Литекс. Имаше един-два проблясъка, но според мен те бяха дело по-скоро на добрата форма, в която беше Дани Георгиев - мачовете с Локо Сф и за купата с Левски. Другите победи бяха по-скоро срещу не толкова добри отбори(с изключение на тази с Черноморец за купата) отколкото на силни игри. Всичко май започна с махането на Никола Спасов и последвалите скандали с Кривия. Един отбор граден толкова време около него и в един момент като се махнат и той и треньора е нормално нещата да зациклят. След това към края на сезона като се пооправиха нещата се стигна и до контузиите, който от своя страна ни довършиха. Напоследък и схемите на Велизар са доста куци, ама няма смисъл да си хабим вече нервите. Дано се оправят по-бързо контузените, да се пуснат малко младите, една хубава подготовка лятото и на есен да ги мятаме с нови сили 
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
Re: Защо стигнахме дотук?!
Спасов го махнаха за отпадането от ПСВ,1-2 загуби в първите кръгове и там с Кривия работите..обаче отбора играеше,имаше облик и мачкаше почти като Барса..4-5-1 и яко мачкане,преса по целия терен..незнам какво не му харесвахте,а сега като играем абсолютно селски футбол,бият ни като тъпан,не можем да направим 1 атака никой не му прави впечатление и всички се примирявате и казваме другата година..
Според мен не е само в контузийте-просто отбора загуби облика си на игра защото и с каквито и футболисти да излизаше Спасов отборът играеше по същия начин!Пак като Барса..
А сега както и да излезем,нищо не правим..
Според мен не е само в контузийте-просто отбора загуби облика си на игра защото и с каквито и футболисти да излизаше Спасов отборът играеше по същия начин!Пак като Барса..
А сега както и да излезем,нищо не правим..
Re: Защо стигнахме дотук?!
Късмет споходи Ч.Море за предстоящия им мач с Пирин.Макар и само за един мач Моряците ще се оттърват от набедения за треньор Велизар Попов 
- thehellriser
- Контакти:
kokic1986 написа:Черно море , миналата година направиха силен сезон , преди това винаги са били средняшки отбор , дори имаха период в "Б" групата - не знам защо моряците си мислят , че всяка година трябва да играят в евротурнирите ??? Слезте малко на земята !
В Смолян нямате ли си отбор, че си за Левски... Знам, че трябва да избиеш селският си комплекс, но това не е начина
Една от рожбите на комунизма Левски(крадец на името на Апостола) нямаше да съществува , ако това футболно робство не беше се състояло...То май сега нещатата не са се променили много..Всеки кръг се дават измислени дузпи за наще "Евроидиотски" отрочета, който отново ще изложат България в Европа от всяка затънтена точка.Отделно в Националният отбор се избират хора без желание, а се пренебрегват младите таланти извън Шопландия!Нека всичко това продължава !!!
НЕКА !!! НЕКА да стигнем до там Санта Жулия да дъни нашите Евроглупаци... Нека Сан Марино да се гаври с националния...
Вече нищо не може да ме очуди....Местата ви в Европа не са запазени, но уви Селското БФС прави всичко възможно Левски да се класира ....Всеки може да играе за купата, но трябва определени отбори да я спечелят !!!