Защо стигнахме дотук?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Ой,ти Черно море...

Мнениеот more » 17 апр 2010 22:29

Дано нашите футболисти и фенове така погледнат на тази мисъл "Величието на човек е не в това да не пада по своя път, а в това да съумява да се изправи и продължи - може би не направо, но напред". ;) :geek:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 17 апр 2010 22:38

ralimavridov,
И преди ходеха по дискотеки и то не само във Варна. Футболистите явно вечно ще си ги влече тоя живот. По цели нощи пиеха и жулеха каквото набарат. Но едно време поне се тренираше здраво. От юноши имаха по един пред-подготвителен лагер, подготвителен лагер, после и отпускащ лагер, режим преди среща. Днес, какви са тия методики кой-ги-знае, ама толкова бавен футбол няма никъде по света. Колко време стана, ако не го издърпат още като млад, един трансфер не става към по-напредналите. На този фон, на който отбор футболистите положат малко повече усилия и всичко могат да постигнат. Ама тук, за другаде - петорно повече.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

to6ko_toki4a
Контакти:

Мнениеот to6ko_toki4a » 17 апр 2010 22:44

Никола Спасов нев трябваше да напуска, беше изградил отбор, който стоеше равностойно с Щутгарт и ПСВ. Освен, че е добър треньор, той е и добър психолог. То се вижда, че сега дори нямат самочувствие, а какво остава за другото

Потребителски аватар
гарата
Контакти:

Мнениеот гарата » 17 апр 2010 23:01

Странно ми е, че Кольо го махнаха заради Кривия по бързата процедура, а Попов два пъти си тръгва и не го пускат...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 апр 2010 23:03

гарата написа:Странно ми е, че Кольо го махнаха заради Кривия по бързата процедура, а Попов два пъти си тръгва и не го пускат...

Три пъти ако трябва да сме точни, подаде си оставката след като Кольо си тръгна от солидарност към него, но и тогава не беше приета и Велизар, мисля че би всякакви рекорди по оставки
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 апр 2010 00:22

Доста слабо играхте отново...Не знам от къде започна тази криза,може би още преди това с Калиакра...Но само промени ще оправят положението,друго е замазване на очи....И е по-добре сега да не участвате в ЛЕ,защото няма да постигнете нищо/То това важи и за другите отбори-Левски,ЦСКА,Локо и т.н./ 8-) 8-)

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 18 апр 2010 00:46

Слабата ни игра далеч не почна с Калиакра. Още първия полусезон си спомням мача с Пирин. Беше по-слаб и от тоя с Литекс. Имаше един-два проблясъка, но според мен те бяха дело по-скоро на добрата форма, в която беше Дани Георгиев - мачовете с Локо Сф и за купата с Левски. Другите победи бяха по-скоро срещу не толкова добри отбори(с изключение на тази с Черноморец за купата) отколкото на силни игри. Всичко май започна с махането на Никола Спасов и последвалите скандали с Кривия. Един отбор граден толкова време около него и в един момент като се махнат и той и треньора е нормално нещата да зациклят. След това към края на сезона като се пооправиха нещата се стигна и до контузиите, който от своя страна ни довършиха. Напоследък и схемите на Велизар са доста куци, ама няма смисъл да си хабим вече нервите. Дано се оправят по-бързо контузените, да се пуснат малко младите, една хубава подготовка лятото и на есен да ги мятаме с нови сили ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

chelseabg
Контакти:

Re: Защо стигнахме дотук?!

Мнениеот chelseabg » 18 апр 2010 11:45

Спасов го махнаха за отпадането от ПСВ,1-2 загуби в първите кръгове и там с Кривия работите..обаче отбора играеше,имаше облик и мачкаше почти като Барса..4-5-1 и яко мачкане,преса по целия терен..незнам какво не му харесвахте,а сега като играем абсолютно селски футбол,бият ни като тъпан,не можем да направим 1 атака никой не му прави впечатление и всички се примирявате и казваме другата година..
Според мен не е само в контузийте-просто отбора загуби облика си на игра защото и с каквито и футболисти да излизаше Спасов отборът играеше по същия начин!Пак като Барса..
А сега както и да излезем,нищо не правим..

Sole
Контакти:

Re: Защо стигнахме дотук?!

Мнениеот Sole » 18 апр 2010 12:01

Късмет споходи Ч.Море за предстоящия им мач с Пирин.Макар и само за един мач Моряците ще се оттърват от набедения за треньор Велизар Попов :!:

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 18 апр 2010 12:19

kokic1986 написа:Черно море , миналата година направиха силен сезон , преди това винаги са били средняшки отбор , дори имаха период в "Б" групата - не знам защо моряците си мислят , че всяка година трябва да играят в евротурнирите ??? Слезте малко на земята !

В Смолян нямате ли си отбор, че си за Левски... Знам, че трябва да избиеш селският си комплекс, но това не е начина :lol:
Една от рожбите на комунизма Левски(крадец на името на Апостола) нямаше да съществува , ако това футболно робство не беше се състояло...То май сега нещатата не са се променили много..Всеки кръг се дават измислени дузпи за наще "Евроидиотски" отрочета, който отново ще изложат България в Европа от всяка затънтена точка.Отделно в Националният отбор се избират хора без желание, а се пренебрегват младите таланти извън Шопландия!Нека всичко това продължава !!!
НЕКА !!! НЕКА да стигнем до там Санта Жулия да дъни нашите Евроглупаци... Нека Сан Марино да се гаври с националния...
Вече нищо не може да ме очуди....Местата ви в Европа не са запазени, но уви Селското БФС прави всичко възможно Левски да се класира ....Всеки може да играе за купата, но трябва определени отбори да я спечелят !!!

Върни се в “Черно море”