Гуардиола: Интер грам не ме интересува

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Гуардиола: Интер грам не ме интересува

Мнениеот RENAULT » 17 апр 2010 12:33

Наставникът на хексашампиона Барселона Джосеп Гуардиола за сетен път заяви публично, че за него най-важният мач винаги е предстоящият. "Интер грам не ме интересува", категоричен беше Пеп на пресконференция днес. Утре вечер "лос кулес" играят с Еспаньол в другата част на каталунската столица в среща от 33-ия кръг на Примера, в във вторник се изправят срещу "нерадзурите" в Милан в първи сблъсък от 1/2 - финалите в Шампионската лига.

"Дербито с Еспаньол е достатъчно важно. Нямаме право да мислим за Интер", твърдо заяви треньорът от Сантпедор. "Трябва да спечелим шампионата си. Няма да подаряваме титлата. Очаквах Реал Мадрид да бие Алмерия и съперникът ще продължи да побеждава. Затова трябва да си свършим добре работата", сподели Гуардиола. Барса гостува на "Корнейя-Ел Прат" в събота от 21,00 часа наше време.

Мислите ли,че Пеп подценява Интер...?
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Гуардиола: Интер грам не ме интересува

Мнениеот bultras4e » 17 апр 2010 12:43

Думи извадени от контекста.Най-важен винаги е предстоящия мач.Като мине дербито с Еспаньол,тогава ще се мисли за Интер. :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 17 апр 2010 12:45

Ако подцени Интер ще се опари и то доста зле ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 апр 2010 13:06

RENAULT написа:Мислите ли,че Пеп подценява Интер...?

Категорично НЕ! Просто това е методиката на Пеп да държи играчите концентрирани и по този начин се опитва да предотвратява подценяване от тяхна страна!
Не може да мислиш за някакъв конретен мач, като преди него имаш други мачове за изиграване! Как Гуардиола да си прави сметките за Интер, ако в мача с Еспаньол се контузи Меси или Шави (примерно)?! Точно затова се играе мач за мач и ВИНАГИ НАЙ-ВАЖНИЯТ МАЧ Е СЛЕДВАЩИЯТ!

Отделно седи въпроса, че ако по време на пресконференцията за мача Еспаньол - Барса Пеп се позволи да говори за мача с Интер това ще бъде неуважение към градският ни съперник! Изчакайте да мине тази вечер мача с Еспаньол и нека тогава да го питат Пеп за Интер! Ще видите разликата в думите му!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 17 апр 2010 13:09

Не мисля, че Пеп подценява който и да е ;) Интер са страхотен отбор. Но мача с тях не е предстоящия ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 апр 2010 13:49

Точно така! Всеки голям треньор не би мислил за мач,който не е следващия! Играе се мач за мач, след това накрая се правят анализите

Върни се в “Интер”