Наставникът на хексашампиона Барселона Джосеп Гуардиола за сетен път заяви публично, че за него най-важният мач винаги е предстоящият. "Интер грам не ме интересува", категоричен беше Пеп на пресконференция днес. Утре вечер "лос кулес" играят с Еспаньол в другата част на каталунската столица в среща от 33-ия кръг на Примера, в във вторник се изправят срещу "нерадзурите" в Милан в първи сблъсък от 1/2 - финалите в Шампионската лига.
"Дербито с Еспаньол е достатъчно важно. Нямаме право да мислим за Интер", твърдо заяви треньорът от Сантпедор. "Трябва да спечелим шампионата си. Няма да подаряваме титлата. Очаквах Реал Мадрид да бие Алмерия и съперникът ще продължи да побеждава. Затова трябва да си свършим добре работата", сподели Гуардиола. Барса гостува на "Корнейя-Ел Прат" в събота от 21,00 часа наше време.
Мислите ли,че Пеп подценява Интер...?
Гуардиола: Интер грам не ме интересува
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Гуардиола: Интер грам не ме интересува
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Re: Гуардиола: Интер грам не ме интересува
Думи извадени от контекста.Най-важен винаги е предстоящия мач.Като мине дербито с Еспаньол,тогава ще се мисли за Интер. 

[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Ако подцени Интер ще се опари и то доста зле 

RENAULT написа:Мислите ли,че Пеп подценява Интер...?
Категорично НЕ! Просто това е методиката на Пеп да държи играчите концентрирани и по този начин се опитва да предотвратява подценяване от тяхна страна!
Не може да мислиш за някакъв конретен мач, като преди него имаш други мачове за изиграване! Как Гуардиола да си прави сметките за Интер, ако в мача с Еспаньол се контузи Меси или Шави (примерно)?! Точно затова се играе мач за мач и ВИНАГИ НАЙ-ВАЖНИЯТ МАЧ Е СЛЕДВАЩИЯТ!
Отделно седи въпроса, че ако по време на пресконференцията за мача Еспаньол - Барса Пеп се позволи да говори за мача с Интер това ще бъде неуважение към градският ни съперник! Изчакайте да мине тази вечер мача с Еспаньол и нека тогава да го питат Пеп за Интер! Ще видите разликата в думите му!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
- JohnnieWalker
- Контакти:
Не мисля, че Пеп подценява който и да е
Интер са страхотен отбор. Но мача с тях не е предстоящия 

Точно така! Всеки голям треньор не би мислил за мач,който не е следващия! Играе се мач за мач, след това накрая се правят анализите