Кака има шанс да играе срещу Валенсия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Кака има шанс да играе срещу Валенсия

Мнениеот RENAULT » 16 апр 2010 19:56

Изображение
Бразилското галактическо попълнение на Реал Мадрид Кака може да се появи в игра в предстоящия мач на "лос бланкос" - в неделя срещу Валенсия. Южноамериканският халф тренира с отбора за първи път след получената контузия на 10 март. На днешното сутрешно занимание Кака първо се отдели, а след това завърши тренировката с тима за първи път след повече от месец.

Ако утре 65-милионната покупка тренира на пълни обороти, е много вероятно да бъде включен в групата за срещата с "лос че". Срещу валенсианци сигурни отсъстващи са контузените Раул, Дренте и Пепе.

Надявам се да играе
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Кака има шанс да играе срещу Валенсия

Мнениеот bojkyy » 16 апр 2010 20:00

Това е много добра новина
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 16 апр 2010 20:29

А дано :) Много важен мач за нас, по-принцип Реал-Валенсия винаги е бил двубой с голям заряд ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 16 апр 2010 22:00

Дано влезне в игра и да помогне на отбора да земе победа, за да остане жива интригата за титлата още!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 17 апр 2010 00:01

Аз се надявам ( ако Кака изобщо играе ), че той ще изригне този мач, и ще покаже защо струва 65 млн., че ако не и повече... ;)
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 17 апр 2010 09:52

Абе нз мн ме е яд че Кака не е направил нищо за Реал :( надявам се наще да бият Валенсия . А впрочем кат се замислите трансфера на Кака доста прилична на тоя на Бербатов ;) Реал платиха голяма сума а Кака нищо не праи същото е в Юнайтед с Берба

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 апр 2010 11:12

denis_93 написа:Абе нз мн ме е яд че Кака не е направил нищо за Реал :( надявам се наще да бият Валенсия . А впрочем кат се замислите трансфера на Кака доста прилична на тоя на Бербатов ;) Реал платиха голяма сума а Кака нищо не праи същото е в Юнайтед с Берба

Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика
Кака (28 мача, 7 гола 11 асистенции). За сравнение Иниеста (40 мача, 1 гол и 7 асистенции) 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 апр 2010 12:05

Madridist написа:
denis_93 написа:Абе нз мн ме е яд че Кака не е направил нищо за Реал :( надявам се наще да бият Валенсия . А впрочем кат се замислите трансфера на Кака доста прилична на тоя на Бербатов ;) Реал платиха голяма сума а Кака нищо не праи същото е в Юнайтед с Берба

Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика
Кака (28 мача, 7 гола 11 асистенции). За сравнение Иниеста (40 мача, 1 гол и 7 асистенции) 8-)

Мога да кажа същото статистиката говори сама по себе си...И пак надявам се Кака да играе срещу Валенсия

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 апр 2010 12:34

Madridist написа:Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика

Нека не забравяме, че Андрес през този сезон е измъчван от доста контузии и не играе чак толкова много... Сега проверих статистиката на Иниеста в сайта на Барса. ;) До момента през сезона той има изиграни 39 мача, 10 от тях е играл като резерва по 10-15 минути, и в 12 мача е бил сменян принудително, т.е. през сезона Иниеста има едва 17 мача изкарани от началото до края! Като добавим и странният експеримент, който си прави Пеп с него - да го пуска като ляво крило... става ясно защо Андрес не е толкова ефективен през този сезон. :)

Бтв защо избра точно Андрес да сравниш с Кака? Защо не избра примерно Шави?! ;)

А колкото до Кака... съмнявам се да може да изкара цял мач. Не искам да съм черноглед за един от най-добрите играчи на съвременият футбол, но според мен на бразилеца му е изпята песента. :( Вече няколко пъти съм споделял мнението си, че Милан се навиха да продадът кариоката, защото знаехе, че хроничната му травма не може да се бъде излекувана и че тя занапред винаги ще пречи на Кака да показва най-добрият си футбол!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 апр 2010 12:39

megan fox написа:
Madridist написа:Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика

Нека не забравяме, че Андрес през този сезон е измъчван от доста контузии и не играе чак толкова много... Сега проверих статистиката на Иниеста в сайта на Барса. ;) До момента през сезона той има изиграни 39 мача, 10 от тях е играл като резерва по 10-15 минути, и в 12 мача е бил сменян принудително, т.е. през сезона Иниеста има едва 17 мача изкарани от началото до края! Като добавим и странният експеримент, който си прави Пеп с него - да го пуска като ляво крило... става ясно защо Андрес не е толкова ефективен през този сезон. :)

Бтв защо избра точно Андрес да сравниш с Кака? Защо не избра примерно Шави?! ;)

А колкото до Кака... съмнявам се да може да изкара цял мач. Не искам да съм черноглед за един от най-добрите играчи на съвременият футбол, но според мен на бразилеца му е изпята песента. :( Вече няколко пъти съм споделял мнението си, че Милан се навиха да продадът кариоката, защото знаехе, че хроничната му травма не може да се бъде излекувана и че тя занапред винаги ще пречи на Кака да показва най-добрият си футбол!

Е в момента Шави е в страшна форма пък и Кака в интерес на истината не е играл много и имаше доста проблеми....Смятан,че той ще се въстанови и ще ни радва нас феновете ;) ;)

Върни се в “Реал Мадрид”