Madridist написа:Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика
Кака (28 мача, 7 гола 11 асистенции). За сравнение Иниеста (40 мача, 1 гол и 7 асистенции)
Нека не забравяме, че Андрес през този сезон е измъчван от доста контузии и не играе чак толкова много... Сега проверих статистиката на Иниеста в сайта на Барса.

До момента през сезона той има изиграни 39 мача, 10 от тях е играл като резерва по 10-15 минути, и в 12 мача е бил сменян принудително, т.е. през сезона Иниеста има едва 17 мача изкарани от началото до края! Като добавим и странният експеримент, който си прави Пеп с него - да го пуска като ляво крило... става ясно защо Андрес не е толкова ефективен през този сезон.

Бтв защо избра точно Андрес да сравниш с Кака? Защо не избра примерно Шави?!

А колкото до Кака... съмнявам се да може да изкара цял мач. Не искам да съм черноглед за един от най-добрите играчи на съвременият футбол, но според мен на бразилеца му е изпята песента.

Вече няколко пъти съм споделял мнението си, че Милан се навиха да продадът кариоката, защото знаехе, че хроничната му травма не може да се бъде излекувана и че тя занапред винаги ще пречи на Кака да показва най-добрият си футбол!