antonzzzz написа:Някъде се прокрадна мнението,че Кашчейчо мрази Ботев и затова рови.Аз не мисля така,даже напротив...според мен Кашчей си е неосъзнат Ботевист. Но е малко свръх-любопитен и крастата му към форумни изяви не му дава мира

Имам си нормален ник, който не мисля, че е удачно да се иронизира.
Краста има всеки, който се е хванал да пише по форуми, а за любопитството ще се говори по-късно.
Аз не ви обсъждам, като никове и хора, така че бъдете така добри да не правите същото и с мен.Дори и да не съм бил винаги точен и прав, съм писал по темата, в която съм участвал.При вас има една невероятна нетърпимост към всеки, който каже нещо, което не е в съзвучие с общия хор.Това ви прави явно непогрешими, по-безгрешни и от Господ.
[offtopic]
сега!!!!
питах и ми бе отговорено:
всеки от футболистите,води лично дело за неизплатени суми
те са граждански дела към окръжен съд
но на този етап няма нещо друго заведено към Христолов
само тези лични дела....
.............
а за синдик - няма,защото не е обявена още оффффффффф - как го каза......финансова несъстоятелност...или нещо подобно
Цитатът е от скайпи, а разговорът е с пловдивчанка, която по моя молба е разговаряла със съдия от Пловдив... преди 2 дена.[/offtopic]
И да, прав си, че съм неосъзнат ботевист, защото "Ботев" винаги ми е харесвал като отбор и не ми е безразлично дали ще съществува и ще бъде същият "Ботев", отпреди 20 и повече години.