Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PAPI1912

Re: Eдин адвокат,рояк партии и един собственик в сянка от 1992г.

Мнениеот PAPI1912 » 16 апр 2010 18:53

Veso1913 написа:Така както чета,имам чувството че се търси решение как да се изклати държавата с едни има-няма 3000000 лева.И се хвалят че ,,онези"600000 вече не ги дължали.Това ми прилича на онея живеещите в един небезисвестен Пловдивски квартал,дето все им опрощават сметките за ток.Дотам ли я докарахте?

младеж ходи си изчисти тавана че туристите идват и пак цяло лято трябва да спиш при гълъбите.
пусни си ''лятото на един льохман'' и си трай.

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 16 апр 2010 22:01

Дори и информацията да е вярна едва ли сега е нужно Антон Петров да я лансира.Антоне гледай си там книгите и другите простотии и престани да се правиш на някакъв топ-журналист.И за да уточним- не е адвокат а кантора,не са рояк партии а ,,раунд тейбъл,, и т.н.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 16 апр 2010 22:06

izgrevist написа:Дори и информацията да е вярна едва ли сега е нужно Антон Петров да я лансира.Антоне гледай си там книгите и другите простотии и престани да се правиш на някакъв топ-журналист.И за да уточним- не е адвокат а кантора,не са рояк партии а ,,раунд тейбъл,, и т.н.

Информацията не е на Антон, а на "Труд". Като цяло - някой чул нещо, друг го украсил и така...
Не натискайте ТУК!

toni petrov
Контакти:

Мнениеот toni petrov » 17 апр 2010 00:01

от izgrevist на 16 Апр 2010 20:01

Дори и информацията да е вярна едва ли сега е нужно Антон Петров да я лансира.Антоне гледай си там книгите и другите простотии и престани да се правиш на някакъв топ-журналист.И за да уточним- не е адвокат а кантора,не са рояк партии а ,,раунд тейбъл,, и т.н.

ХА-Ха,Koй се появи и на гърба на любимият си президент не се напечели

Потребителски аватар
Кашчей

Re: За слугинажа и вредата от безумното навеждане

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2010 00:40

antonzzzz написа:Някъде се прокрадна мнението,че Кашчейчо мрази Ботев и затова рови.Аз не мисля така,даже напротив...според мен Кашчей си е неосъзнат Ботевист. Но е малко свръх-любопитен и крастата му към форумни изяви не му дава мира :)

Имам си нормален ник, който не мисля, че е удачно да се иронизира.
Краста има всеки, който се е хванал да пише по форуми, а за любопитството ще се говори по-късно.
Аз не ви обсъждам, като никове и хора, така че бъдете така добри да не правите същото и с мен.Дори и да не съм бил винаги точен и прав, съм писал по темата, в която съм участвал.При вас има една невероятна нетърпимост към всеки, който каже нещо, което не е в съзвучие с общия хор.Това ви прави явно непогрешими, по-безгрешни и от Господ.

[offtopic]
сега!!!!
питах и ми бе отговорено:
всеки от футболистите,води лично дело за неизплатени суми
те са граждански дела към окръжен съд
но на този етап няма нещо друго заведено към Христолов
само тези лични дела....

.............
а за синдик - няма,защото не е обявена още оффффффффф - как го каза......финансова несъстоятелност...или нещо подобно

Цитатът е от скайпи, а разговорът е с пловдивчанка, която по моя молба е разговаряла със съдия от Пловдив... преди 2 дена.[/offtopic]

И да, прав си, че съм неосъзнат ботевист, защото "Ботев" винаги ми е харесвал като отбор и не ми е безразлично дали ще съществува и ще бъде същият "Ботев", отпреди 20 и повече години.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 17 апр 2010 11:38

Абе пичове ,кво се обяснявате на тоя Весо1913 ,никога ли не ви се е случвало да му попадате на провокациите,той е мизерен кенеф дето се надява Ботев никога да не се освободи или евентоално ако стана тва да сме си сложили зад името 2010...
Вие си правете сметка за къв кенеф става въпрос!!!
Понеже те са си написали без разрешение зад Черно Море 1913 ,то сега се надяват с нова измама да станат те тези които носят най-старият надпис ....
ТВА МУ Е МЕЧТАТА НА ТОЯ МИНДИЛ,ДРУГО НЕМА!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 17 апр 2010 11:52

Кашчей написа:
Премиерът може да предостави комплекса на Община Пловдив и дотам му се изчерпват правомощията.

За друго не знам, но това е истина.За справка-стадион "Тича" и новината за прехвърлянето му към община Варна.Не виждам законово основание публична държавна собственост да бъде безвъзмездно предоставена на частно дружество.
Прав е и за това, че евентуалният нов "Ботев" все още е само проект, а реално съществуващият е на Христолов.

шшшшшшш КЕНЕФ,ТИ ДО КОГА ЩЕ СПАМИШ ПРОСТРАНСТВОТО НА НАШИЯ ОТБОР !?
Ти четеш изберателно май а?
Къде се е казало ,че Борисов дава стадиона на Христолов или на "Нов" Ботев???
Единствено и само се е говорило за даване на стадиона на общината от ръцете на армията.
Аре ходи да спамиш темите на ЦСКА и или на Литекс ,Доко Сф.....че тая година ви го ...... здраво в гъза.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2010 12:09

trakia написа:Ти четеш изберателно май а?
Единствено и само се е говорило за даване на стадиона на общината от ръцете на армията.
Аре ходи да спамиш темите на ЦСКА и или на Литекс ,Доко Сф.....че тая година ви го ...... здраво в гъза.

Това ли е истинският привърженик на "Ботев" Пд.?С обиди, защото така е по-лесно, без дори да си направи труда да прочете темата, и да вникне в съдържанието на поста, който цитира?
Къде АЗ съм казал, че Борисов ще дава стадиона на Христолов или на някого другиго, та простееш по мой адрес?!Няма нищо по-лесно от това да нагрубиш "другия" във вашият подфорум, защото това явно се толерира от модераторите, поради особеният ви статут на мъченици!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 17 апр 2010 16:26

Кашчей написа:
trakia написа:Ти четеш изберателно май а?

Това ли е истинският привърженик на "Ботев" Пд.?С обиди, защото така е по-лесно, без дори да си направи труда да прочете темата, и да вникне в съдържанието на поста, който цитира?
Къде АЗ съм казал, че Борисов ще дава стадиона на Христолов или на някого другиго, та простееш по мой адрес?!Няма нищо по-лесно от това да нагрубиш "другия" във вашият подфорум, защото това явно се толерира от модераторите, поради особеният ви статут на мъченици!
Ами приятел, просто спри да пишеш тук. Не разбрали, че не си в час за някой неща? А колкото до статута ни на “мъченици“, до сега не съм го пожелавал на никой, ама на теб от сърце ти го пожелавам - обичай нещо, така както ние обичаме, преживей нашия кошмар и тогава нека някой да дойде да ти цетира запитайките в закона.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 17 апр 2010 17:49

Айде спрете се бе хора ... Поредната тема беше омазана и според мен вече е за ключ, защото няма какво да се кажи по нея ... Поредните исмислини комплексарски мнения на ДД от в.Марица!

Върни се в “Архив”