Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: 13.04.2010

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 апр 2010 23:34

Don Rumen написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
Don Rumen написа:Пловдив пее, ние пак ще бъдем на върха, нали там където ни е мястото?

Да,ние пак ще бъдем там !Заедно ,по силни от всякога !Това е нашата орис.

В събота ще се видим ли на стадиона?

Е ма разбира се .Поздрави Отче.

Don Rumen
Контакти:

Re: 13.04.2010

Мнениеот Don Rumen » 15 апр 2010 23:36

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Don Rumen написа:Пловдив пее, ние пак ще бъдем на върха, нали там където ни е мястото?

Да,ние пак ще бъдем там !Заедно ,по силни от всякога !Това е нашата орис.

В събота ще се видим ли на стадиона?

veseo
Контакти:

Re: За слугинажа и вредата от безумното навеждане

Мнениеот veseo » 16 апр 2010 00:13

Не вярваш, че сельо ще плаща наем, нали ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 13.04.2010 Липсата на новина, понякога е най-добрата новина!

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2010 00:22

емо73канар написа:Дори от цска да платят ,тези пари ще отидат дирекно по сметките на НАП,така че "чесният и почтен" УРОД да забрави за тях. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А кой е казал, че той ще получи нещо?
По-скоро друг ще загуби, ако това се окаже истина и синдикът влезе наистина.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2010 00:30

veseo написа:Не вярваш, че сельо ще плаща наем, нали ;)

Не вярвам, наистина.. както не вярвам и на 90% от писанията ви по темата, защото се усеща, че се пишат неща, с тайнственост, защото няма какво друго да се напише.Доскоро 24-и беше дата за създаване на нещо, а сега започнахте да пишете, че няма да се създава нищо ново-на кое да вярват тези, които се интересуват, но са много встрани от ставащото при вас?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 16 апр 2010 00:40

Кашчей написа:

Не вярвам, наистина.. както не вярвам и на 90% от писанията ви по темата, защото се усеща, че се пишат неща, с тайнственост, защото няма какво друго да се напише.Доскоро 24-и беше дата за създаване на нещо, а сега започнахте да пишете, че няма да се създава нищо ново-на кое да вярват тези, които се интересуват, но са много встрани от ставащото при вас?

Кашчей, хиляда пъти съм ти казвал че си много далеч от кухнята на Ботев. По-добре наистина замъли пич, щот се вреш на място където изобщо не ти е мястото, а наистина невдяваш за кво става дума!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 16 апр 2010 01:19

Имам въпрос към феновете на Ботев и понеже не ми се чака събота,т.е. утре ще го задам сега.Разбирам,че искате след вкарването на синдик в дружеството да се предложи оздравителен план.Обаче има вероятност това предложение да бъде отхвърлено,защото на практика в момента това АД няма никакъв предмет на дейност съответно и приходи,с които да си погасява изискуемите парични задължения.При евентуален отказ ще се пристъпи към обявяване в несъстоятелност,което ще се случи след като се извършат необходимите действия за осребряване на имуществото и погасяването на заъдлженията на кредиторите.Та въпросът ми е ако се стигне до обявяване в несъстоятелност и респективно заличаване на АД-то какви ще бъдат следващите ваши действия?
П.С.Добре,че в този случай стадиона не е собственост на клуба,че можеше да бъде продаден и да отиде в небитието,а на негово място да се появи поредния МОЛ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2010 01:36

rump_shaker написа:
Кашчей написа:

Кашчей, хиляда пъти съм ти казвал че си много далеч от кухнята на Ботев. По-добре наистина замъли пич, щот се вреш на място където изобщо не ти е мястото, а наистина невдяваш за кво става дума!!!

Пич, от теб досега съм чел само общи приказки, които може да напише всеки средно интелигентен, знаещ да работи с компютър.Аз не претендирам, че зная за какво става дума, но и ти, както и другите претендиращи, само се правите, че знаете нещо.Това, което знам е, че все още де юре, собственик на Ботев е Христолов.Виждам и, че няма голям ентусиазъм да се закупи клуба със задълженията му, а се чака момента, когато ще бъде предоставен на търг, от съда, след изчистване на задълженията към кредиторите, което няма да стане до 24-и със сигурност.За каква завера тогава толкова специална си шушукате, с потайни намигания, та чак заприличвате на герои на Влайков, които репетират пиеса на Шилер, но в реална среда.

ПП-Всички дела, за неизплатени суми, от футболисти на Ботев са заведени пряко срещу Христолов, а не срещу Ботев.Ако договорите им са с Христолов-Ок, но ако са подписали договори с Ботев, а съдят Христолов-нанай!Това важи явно и за Тимонов.
Писал съм на Алтернативе откъде имам инфо по вашите казуси.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2010 01:50

bobonikolov написа:Имам въпрос към феновете на Ботев и понеже не ми се чака събота,т.е. утре ще го задам сега.Разбирам,че искате след вкарването на синдик в дружеството да се предложи оздравителен план.Обаче има вероятност това предложение да бъде отхвърлено,защото на практика в момента това АД няма никакъв предмет на дейност съответно и приходи,с които да си погасява изискуемите парични задължения.При евентуален отказ ще се пристъпи към обявяване в несъстоятелност,което ще се случи след като се извършат необходимите действия за осребряване на имуществото и погасяването на заъдлженията на кредиторите.Та въпросът ми е ако се стигне до обявяване в несъстоятелност и респективно заличаване на АД-то какви ще бъдат следващите ваши действия?
П.С.Добре,че в този случай стадиона не е собственост на клуба,че можеше да бъде продаден и да отиде в небитието,а на негово място да се появи поредния МОЛ.

Бобо, оздравителният план не е по искане на феновете, а по искане на закона.А собственикът може да предлага различни оздравителни планове, защото, и в това съм сигурен, много малко хора знаят с какъв предмет на дейност е регистрирано дружеството-може освен футбол да има и търговия с надуваеми кукли :mrgreen: , което е в кръга на шегата, но не е невъзможно като опция.Пичовете така и не могат да разберат още, че с това отнемане на лиценза за този шампионат, хем си извадиха отбора от шампионата, хем спестиха на Селския поне милион за пролетния полусезон.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 16 апр 2010 03:21

Кашчей,явно си твърде далеч от Ботев,че да обвиняваш феновете за каквото и да било.
Първо - не феновете извадиха отбора ,а БФС. Поради дължими суми и поради липса на 16 профи договора. Отбележи си,че втората група италианци нямаше никакви договори(сами си го признаха). Също дебело да подчертая,дебелия Салерно след събитията на летището и след екшъна в Брестник е отишъл на следващата сутрин в БФС и е искал отбора да започне първенството,като е представил някакви банкови гаранции. Тоест Салерно изобщо не го е било еня мнението на феновете, Но БФС решава,че този път ще спази собствените си разпоредби и вади отбора. И ти обвиняваш феновете ,че една БГ институция е спазила законите?

Върни се в “Архив”