rump_shaker написа:Кашчей написа:veseo написа:Не вярваш, че сельо ще плаща наем, нали

Не вярвам, наистина.. както не вярвам и на 90% от писанията ви по темата, защото се усеща, че се пишат неща, с тайнственост, защото няма какво друго да се напише.Доскоро 24-и беше дата за създаване на нещо, а сега започнахте да пишете, че няма да се създава нищо ново-на кое да вярват тези, които се интересуват, но са много встрани от ставащото при вас?
Кашчей, хиляда пъти съм ти казвал че си много далеч от кухнята на Ботев. По-добре наистина замъли пич, щот се вреш на място където изобщо не ти е мястото, а наистина невдяваш за кво става дума!!!
Пич, от теб досега съм чел само общи приказки, които може да напише всеки средно интелигентен, знаещ да работи с компютър.Аз не претендирам, че зная за какво става дума, но и ти, както и другите претендиращи, само се правите, че знаете нещо.Това, което знам е, че все още де юре, собственик на Ботев е Христолов.Виждам и, че няма голям ентусиазъм да се закупи клуба със задълженията му, а се чака момента, когато ще бъде предоставен на търг, от съда, след изчистване на задълженията към кредиторите, което няма да стане до 24-и със сигурност.За каква завера тогава толкова специална си шушукате, с потайни намигания, та чак заприличвате на герои на Влайков, които репетират пиеса на Шилер, но в реална среда.
ПП-Всички дела, за неизплатени суми, от футболисти на Ботев са заведени пряко срещу Христолов, а не срещу Ботев.Ако договорите им са с Христолов-Ок, но ако са подписали договори с Ботев, а съдят Христолов-нанай!Това важи явно и за Тимонов.
Писал съм на Алтернативе откъде имам инфо по вашите казуси.