Томов плащай...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Томов плащай...

Мнениеот Angoff » 19 дек 2008 12:27

Томов,нещастник скапан плащай на момчетата дето са на арбитраж,заради теб нещастнико името ЦСКА се петни...нещастник ако Да Коща разтрогне заради теб прави му сметката...какви са тия курвенски номера...че Ланзаат , Евгени Йорданов и Морац не са за ЦСКА не са , но това не значи,че не трябва да им се плаща по договор и само да се излагаме и да ни се смеят заради теб боклук долен !...пак направихте врътка и отложихте нещата до 15 януари ... сделката ли чакаш да стане за клуба и новите собственици да плащат твойте дългове ли ? ... Плащай а не ми се изявявай като медийна звезда Да Коща е мн добър футболист ще го изпуснем заради 2 заплати ли ! :evil: :evil: :evil:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Re: Томов плащай...

Мнениеот Red Army » 19 дек 2008 12:38

Когато сутринта я видях новината и аз побеснях.Аре за др ще ги прежаля ама за Да Коща е такова попадение.Аз викам фен клубовете от цялата страна да се организират и да го махнат ако трябва и насила. :evil:

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 дек 2008 12:40

Батков и Томов да се хванат под ръчичка и да се омитат! Мама им дееба мръсна сган!!! :evil: :evil: :evil:
И ДВАМАТА ПЕДАЛИ УБИВАТ ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ!!! :evil: :arrow:

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 19 дек 2008 12:43

Red Army написа:Когато сутринта я видях новината и аз побеснях.Аре за др ще ги прежаля ама за Да Коща е такова попадение.Аз викам фен клубовете от цялата страна да се организират и да го махнат ако трябва и насила. :evil:

Прежалването е ясно,но въпроса не е в това дали са добри или не колкото Да Коща,въпроса е принципен а на тея неща един клуб трябва да държи ако желае да се ползва с авторитет и при евентуални сделки играчите да идват с желание а не да гледат на ЦСКА като на мнителен клуб ! Целия ни авторитет натрупан с години труд отива на кино заради нещастници и лаици като Томов ! на мене ми писна нз за вас,не съм от СФ но тоя няма да го търпя повече... тва софианци сте големи блейки !
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 дек 2008 12:48

Иво Ивков: Да Коща, Настич и Морац повече няма да са футболисти на ЦСКА

Адвокат Иво Ивков, представящ интересите на четирима от петимата футболисти на ЦСКА, които се явиха днес на Арбитраж, бе категоричен, че "армейците" нямат шанс да задържат Фелипе да Коща, Ненад Настич и Митя Морац. Молбите на тримата бяха отложени за следващото заседание на комисията. Да разтрогне договора си с ЦСКА по вина на клуба успя единствено холандецът Куидо Ланзаат. "Не беше правилно да отлагат Да Коща, Настич и Морац заради няколко минути или часове разлика в регламентираното време за подаване на молбите. Въпреки това няма да обжалваме, а ще изчакаме следващия Арбитраж. Няма истина в информациите, че тримата са получили дължимите им суми. Дори и това обаче да стане, Да Коща, Настич и Морац няма да са футболисти на ЦСКА", заяви Ивков. За следващото заседание на 15 януари бе отложена и молбата на Евгени Йорданов, като причините за решението на комисията самият той определи като "смешни".

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 19 дек 2008 12:51

Напълно съм съгласен с теб за тоя НЕЩАСТНИК.За жалост не съм от столицата но ако може да се организира фен клуба нещо трябва да се направи.Не се търпи вече тоя да се подиграва така на любимия отбор.Нашия фен клуб не е мн силен но ако има нещо там сме.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 19 дек 2008 12:58

Оставете човека на мира.Най-накрая,ви пое човек,който олицетворява цялото ви съществуване до момента.Клуб граден върху лъжи,измами и заплахи.нека бъдещите играчи на този отбор знаят,че името им ще бъде олицетворение на лицемерието,ако преминат там.Да е жив и здрав Томов,че показа истинското лице на този фалш.
Срам сте за България.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 дек 2008 13:00

Радвам се за новината. Честно. Радвам се, не от говедщина, радвам се, че все повече червени фенове разбират какъв гад е тоя. Когато и да се гътне все ще е късно. И същевременно ме е яд, като виждам, че има хора, които си мислят, че батков е нещо по-различно. Мрамор сенка да им пази и на двамата...

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 19 дек 2008 13:04

tprodanov написа:Радвам се за новината. Честно. Радвам се, не от говедщина, радвам се, че все повече червени фенове разбират какъв гад е тоя. Когато и да се гътне все ще е късно. И същевременно ме е яд, като виждам, че има хора, които си мислят, че батков е нещо по-различно. Мрамор сенка да им пази и на двамата...

Бих добавил ... цветята от към корените да гледат !!!

Zyklon...да ти отговарям ли ? ... по добре не , ако искаме любимите ни клубове да си върнат отминалата слава трябва да се обединим поне мислено и да променим поведението си ...
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 19 дек 2008 13:13

Уродливите пъклени мисли пак напъват този мил неандерталец Томофф, плащай си човече и се махай, че вече ме е гнус от мутрата ти, ти си срам за нацията си , ти си срам и за човешкия род, какъвти и идиот да се роди човек поне има капка достойнство и морал а какво има томофф само лъжи в торбичката си, едва ли точно томофф има право да казва кой ще е и кой няма да е в ЦСКА, но за сметка на това цялата червена армада ти казва вън от клуба ни цяла българия казва вън от страната ни, стига си ни дразнил.....махне ли се Да Коща по добре си махай главата...
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “ЦСКА”