Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Army написа:Когато сутринта я видях новината и аз побеснях.Аре за др ще ги прежаля ама за Да Коща е такова попадение.Аз викам фен клубовете от цялата страна да се организират и да го махнат ако трябва и насила.
Иво Ивков: Да Коща, Настич и Морац повече няма да са футболисти на ЦСКА
Адвокат Иво Ивков, представящ интересите на четирима от петимата футболисти на ЦСКА, които се явиха днес на Арбитраж, бе категоричен, че "армейците" нямат шанс да задържат Фелипе да Коща, Ненад Настич и Митя Морац. Молбите на тримата бяха отложени за следващото заседание на комисията. Да разтрогне договора си с ЦСКА по вина на клуба успя единствено холандецът Куидо Ланзаат. "Не беше правилно да отлагат Да Коща, Настич и Морац заради няколко минути или часове разлика в регламентираното време за подаване на молбите. Въпреки това няма да обжалваме, а ще изчакаме следващия Арбитраж. Няма истина в информациите, че тримата са получили дължимите им суми. Дори и това обаче да стане, Да Коща, Настич и Морац няма да са футболисти на ЦСКА", заяви Ивков. За следващото заседание на 15 януари бе отложена и молбата на Евгени Йорданов, като причините за решението на комисията самият той определи като "смешни".
tprodanov написа:Радвам се за новината. Честно. Радвам се, не от говедщина, радвам се, че все повече червени фенове разбират какъв гад е тоя. Когато и да се гътне все ще е късно. И същевременно ме е яд, като виждам, че има хора, които си мислят, че батков е нещо по-различно. Мрамор сенка да им пази и на двамата...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта