noxes написа:optimistik написа:Но какво ли си говорим-тълпата иска хляб и зрелища и бързо забравя,лесно се влияе от манипулации,някои даже намесиха майката на Бербатов.
Жалко и срамно е да оплюваме идолите си когато имат нужда от подкрепата ни.Иначе победителите не ги съдят.
+1 Това наистина е много срамно. Но аз вече не се учудвам от нищо в България. Всеки плюе успелия, а малко са тези който му се възхищават и казват евала на успеха му. Надявам се САФ да не се вслушва в тази психо атака към Бербо и да го остави и другия сезон, защото ми се струва че ако махнат него положенията за Ман още повече ще намалеят.
Не съм си правил точна статистика за головете от миналия и от този сезон(допуснати и вкарани), но ми прави впечатление, че Ман сигурно са вкарали поне с 10-15 гола повече, но са и допуснали поне толкова повече. Но никой не обвини защитата за смешните голове срещу Байерн имаше точно 2 от 4-ри да не казвам 3(за този от пряк свободен удар дето Невил удари с ръка), а срещу Челси първия гол баламски(за гола то засада няма какво да говорим). Е кажете ми защо пак Бербатов е крив. Защо никой не обвини Рафаел за глупавия картон, а естествено Бербо че не бил вкарал за 10 мин, защо никой не обвини халфовете че едно свястно голово положение не направиха. Имам чувството, че стана като национала, каквото и да стане все той виновен. Те искат хем да прави атаки, хем да вкарва голове и хем да пази отзад сигурно да не допускат. Абе нямам думи просто. Щом фенове на други отбори(не на Ман Юн) ми казват, че те направо се подиграват с него смятайте за какво става дума.
Пожелавам успех на Митко и дано Фърги все още е с всичкия си. Дано го остави в отбора и да вземе някой халф, че да може най накрая Бербо да играе като нападател!
За защитата си прав, но никой не обвини Рафаел защото е бъдещето на отбора и с неговото не изваждане на полувремето сбърка САФ, а това, че халфовете не му създали положения е как вкараха 4 гола в 2 та мача а се на наш Митя не създали и не угодили, а за това, че играл малко и не му се доверявали та в първия мач в Мюнхен САФ го пусна да реши изхода и от двата мача и смени човека който отнемаше най-добре топката Парк и вместо да реши мача нашия се скри от играта и излезе, че САФ е сбъркал тотално с неговото пускане да САФ е виновен за първия мач в Мюнхен за смените, но една от тях баше наш Митя който не оправда доверието е как да разчита на него.