Бербатов като Параграф 22 - Да критикуваш Бербатов се превръ

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Бербатов като Параграф 22 - Да критикуваш Бербатов се превръ

Мнениеот Xanko » 13 апр 2010 20:19

noxes написа:
optimistik написа:Но какво ли си говорим-тълпата иска хляб и зрелища и бързо забравя,лесно се влияе от манипулации,някои даже намесиха майката на Бербатов.
Жалко и срамно е да оплюваме идолите си когато имат нужда от подкрепата ни.Иначе победителите не ги съдят. :|

+1 Това наистина е много срамно. Но аз вече не се учудвам от нищо в България. Всеки плюе успелия, а малко са тези който му се възхищават и казват евала на успеха му. Надявам се САФ да не се вслушва в тази психо атака към Бербо и да го остави и другия сезон, защото ми се струва че ако махнат него положенията за Ман още повече ще намалеят.

Не съм си правил точна статистика за головете от миналия и от този сезон(допуснати и вкарани), но ми прави впечатление, че Ман сигурно са вкарали поне с 10-15 гола повече, но са и допуснали поне толкова повече. Но никой не обвини защитата за смешните голове срещу Байерн имаше точно 2 от 4-ри да не казвам 3(за този от пряк свободен удар дето Невил удари с ръка), а срещу Челси първия гол баламски(за гола то засада няма какво да говорим). Е кажете ми защо пак Бербатов е крив. Защо никой не обвини Рафаел за глупавия картон, а естествено Бербо че не бил вкарал за 10 мин, защо никой не обвини халфовете че едно свястно голово положение не направиха. Имам чувството, че стана като национала, каквото и да стане все той виновен. Те искат хем да прави атаки, хем да вкарва голове и хем да пази отзад сигурно да не допускат. Абе нямам думи просто. Щом фенове на други отбори(не на Ман Юн) ми казват, че те направо се подиграват с него смятайте за какво става дума.

Пожелавам успех на Митко и дано Фърги все още е с всичкия си. Дано го остави в отбора и да вземе някой халф, че да може най накрая Бербо да играе като нападател!

За защитата си прав, но никой не обвини Рафаел защото е бъдещето на отбора и с неговото не изваждане на полувремето сбърка САФ, а това, че халфовете не му създали положения е как вкараха 4 гола в 2 та мача а се на наш Митя не създали и не угодили, а за това, че играл малко и не му се доверявали та в първия мач в Мюнхен САФ го пусна да реши изхода и от двата мача и смени човека който отнемаше най-добре топката Парк и вместо да реши мача нашия се скри от играта и излезе, че САФ е сбъркал тотално с неговото пускане да САФ е виновен за първия мач в Мюнхен за смените, но една от тях баше наш Митя който не оправда доверието е как да разчита на него.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 20:28

След като темата е Параграф 22, ще се включа и аз с една теория, която е нептовърдена от самия Бербатов!
САФ, може да е всякакъв, но не е страхливец и не се притеснява да се откаже от Бербо спрямо конкурент. Така например на Тевес му беше позволено да избяга в Сити. От друга страна на Мартин Петров не му беше позволено да премине при шпорите, защото Реднап е страхлив заек и на свързвуковия българин се търси отбор в Германия (Шалке или Волфсбург имат интерес).
В случая с Бербатов,за САФ е важно да има пари за нова селекция и разчита на сериозни оферти за Бербо. Така автоматично отпада Ювентус, които сами търсят купувач за Буфон,за да вържат сезона след трансферните издънки на Ферара. Най вероятно за подписа на Бербатов ще се наредят Ливърпул, МанСити и Байерн. Това са единствените по-реални имена, които могат да си платят за услугите на българския магьосник и Юнайтид да си върнат парите за него (като не изключваме и трампата с Реал М Бербо-Бензема, която е обаче нежелана от мениджера Данчев)
Въможностите Бербо да се върне в Тотнъм или да слуша Даър Стрейтс на Сейнт Джеймсис Парк са за момента нереални. може би след 2-3 години. ;)

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 13 апр 2010 20:47

unist_gp написа:След като темата е Параграф 22, ще се включа и аз с една теория, която е нептовърдена от самия Бербатов!
САФ, може да е всякакъв, но не е страхливец и не се притеснява да се откаже от Бербо спрямо конкурент. Така например на Тевес му беше позволено да избяга в Сити. От друга страна на Мартин Петров не му беше позволено да премине при шпорите, защото Реднап е страхлив заек и на свързвуковия българин се търси отбор в Германия (Шалке или Волфсбург имат интерес).
В случая с Бербатов,за САФ е важно да има пари за нова селекция и разчита на сериозни оферти за Бербо. Така автоматично отпада Ювентус, които сами търсят купувач за Буфон,за да вържат сезона след трансферните издънки на Ферара. Най вероятно за подписа на Бербатов ще се наредят Ливърпул, МанСити и Байерн. Това са единствените по-реални имена, които могат да си платят за услугите на българския магьосник и Юнайтид да си върнат парите за него (като не изключваме и трампата с Реал М Бербо-Бензема, която е обаче нежелана от мениджера Данчев)
Въможностите Бербо да се върне в Тотнъм или да слуша Даър Стрейтс на Сейнт Джеймсис Парк са за момента нереални. може би след 2-3 години. ;)

Пропускаш още една възможност Бербатов във Валенсия и даплащане за двамата или само единия Давид, а и стила в Испания подхожда на наш Митя.
Последна промяна от Xanko на 13 апр 2010 21:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 апр 2010 20:54

ами може и така във Валенсия, щом казваш ;)
объркал съм името на Реднап с оня уелски идиот, който беше мениджер на Сити преди да назначат Манчини ;)

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 13 апр 2010 23:05

Xanko написа:
noxes написа:
optimistik написа:Но какво ли си говорим-тълпата иска хляб и зрелища и бързо забравя,лесно се влияе от манипулации,някои даже намесиха майката на Бербатов.
Жалко и срамно е да оплюваме идолите си когато имат нужда от подкрепата ни.Иначе победителите не ги съдят. :|

+1 Това наистина е много срамно. Но аз вече не се учудвам от нищо в България. Всеки плюе успелия, а малко са тези който му се възхищават и казват евала на успеха му. Надявам се САФ да не се вслушва в тази психо атака към Бербо и да го остави и другия сезон, защото ми се струва че ако махнат него положенията за Ман още повече ще намалеят.

Не съм си правил точна статистика за головете от миналия и от този сезон(допуснати и вкарани), но ми прави впечатление, че Ман сигурно са вкарали поне с 10-15 гола повече, но са и допуснали поне толкова повече. Но никой не обвини защитата за смешните голове срещу Байерн имаше точно 2 от 4-ри да не казвам 3(за този от пряк свободен удар дето Невил удари с ръка), а срещу Челси първия гол баламски(за гола то засада няма какво да говорим). Е кажете ми защо пак Бербатов е крив. Защо никой не обвини Рафаел за глупавия картон, а естествено Бербо че не бил вкарал за 10 мин, защо никой не обвини халфовете че едно свястно голово положение не направиха. Имам чувството, че стана като национала, каквото и да стане все той виновен. Те искат хем да прави атаки, хем да вкарва голове и хем да пази отзад сигурно да не допускат. Абе нямам думи просто. Щом фенове на други отбори(не на Ман Юн) ми казват, че те направо се подиграват с него смятайте за какво става дума.

Пожелавам успех на Митко и дано Фърги все още е с всичкия си. Дано го остави в отбора и да вземе някой халф, че да може най накрая Бербо да играе като нападател!

За защитата си прав, но никой не обвини Рафаел защото е бъдещето на отбора и с неговото не изваждане на полувремето сбърка САФ, а това, че халфовете не му създали положения е как вкараха 4 гола в 2 та мача а се на наш Митя не създали и не угодили, а за това, че играл малко и не му се доверявали та в първия мач в Мюнхен САФ го пусна да реши изхода и от двата мача и смени човека който отнемаше най-добре топката Парк и вместо да реши мача нашия се скри от играта и излезе, че САФ е сбъркал тотално с неговото пускане да САФ е виновен за първия мач в Мюнхен за смените, но една от тях баше наш Митя който не оправда доверието е как да разчита на него.

Приятелю,за някои неща си прав,но не съм съгласен с теб,че Бербатов ннне бил решил мача,Бербатов не бил направил това,не бил направил онова,той бил виновен за всичко,че Челси били били един много силен Юнайтед само заради слабия Бербатов.Звучиш точно като жълтата преса на острова,само че повтаряш като ехо думите им.Аз гледах мача и не съм сляп,Бербатов беше изцяло изолиран.никой не му подаваше и всички се надпреварваха да ритат топката във всички посоки,само не и във правилната.Забеляза ли ти,че след като се увери,че пас няма да получи,Бербатов мина в старата си роля-опита се да гради атаката и започна да подава,лошото,че нямаше тогава на кого или кой да вкара.Извинявай,но не си справедлив,а по скоро си ядосан и виждаш пред себе си Бербатов-значи той е престъпника.Не съм съгласен с теб,защото ако Бербатов можеше да се раздели на две,огава щеше и да поема топката от центъра и с няколко паса и докосвания Бербатов щеше да вкарва.Точно това видя в него Фърги и затова даде толкова пари.Само че после сбърка,започна да го ползва като момче за всичко,затова загуби титлата.Ти успя ли да забележиш нещо много важно на мача с Блекбърн-отиграването на топката от Бербатов пред вратата на Блекбърн-поема паса с левия крак-по скоро докосва и после шут с десния-префектно.Ето това прави разликата между Бербо и останалите орачи.Колко от тях могат това,И знаеш ли-затова им е виновен Бербо на всички-защото може,но моженето му никой не може да му отнеме,ще поживеем-ще видим,но се моля тогава някой от вас да дойде тук и да се извини,а не да стоите като коне с капаци и да чакате да каже някой нещо за да го повтаряте като ехо.Истината е че некадърника винаги ще завижда на способния и понеже не може да го стигне се мъчи постоянно подтичвайки около него да го спъва,да го подритва,да копае ями и капани и да хвърля нечистотии за да кажат другите -вижте го как не може да бяга,как се спъва и пада и какъв е мръсен и неумит.Ето това правите вие,но мога да кажа само едно-жал ми е за вас,защото никога няма да усетите красивото и радостта от докосването до него :!:

Потребителски аватар
noxes
Контакти:

Мнениеот noxes » 13 апр 2010 23:18

Xanko написа:
noxes написа:

ОК, срещу Байерн създадоха положения, но къде бяха срещу Блекбърн и Челси. Все едно ги нямаше. А за мача в Мюхен изобщо не мисля че Митко е виновен. Това, че Евра се осра и един от най-опитните като Невил игра безмислено с ръка просто не е грешка, на който и да е друг освен тяхна.

jitza83
Контакти:

Мнениеот jitza83 » 14 апр 2010 01:35

И на мен ми писна да гледам как безсмислено критикуват Митко. За всички, които разбират от футбол бе явно, че беше най-добрия на терена за Ман Ю срещу Блекбърн. Всяко едно докосване, стремежа му да играе комбинативно, извеждащите подавания - всичко бе суперкласа. Да не успя два пъти да нацели топката, но така или иначе тя случайно попадаше при него и никои не се опитваше да му е подава. Защото просто са свикнали да играят само за Руни или за себе си. Няма по-егоистични футболисти от Нани, Валенсия и Парк, които в мача с Блекбърн бяха супер неефективни. Само безцелно тичане напред, оране с топката и накрая изплюват някой супер смешен пас. Жертви на това бяха Бербо и Македа. За съжаление Митко ще продължава да обира негативите докато е в Юнайтед, защото май тази роля му е отредена от сър Алекс.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 14 апр 2010 08:21

В Юнайтед се страда от липса на креативен халф-нещо,каквото е Джеймс Милнър да речем в Астън Вила-добър в единоборствата,отлично разиграващ,притежаващ добра скорост.Надявам се САФ да го вземе.А относно въпроса за Бербо фен съм на играта му,ама въпреки всичко има какво още да покаже.

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 14 апр 2010 10:52

Ще си позволя да постна една нелоша статия,публикувана в сайта sportcafe.bg

Оставете Бербатов на мира!
13.04.2010, 21:26 (обновена 14.04.2010, 00:02)
Ники Русиновски

Нека да си призная от самото начало - аз нищо не разбирам от футбол.

Това има точно две последствия.

Първо, и да ме псувате, и да не ме псувате, все ми е тая - не ми дреме.

Второ - може би има и някакъв шанс все пак да съм прав. След като колегите от Sportcafe.bg единодушно си признаха, че те не са... е, по-добре тогава аз да съм прав.

Значи, вижте сега - на мен, средния до идиотщина и неразбиращ от футбол българин, ми дойде до гуша от това вечно дрънкане: Бербатов това, Бербатов онова, Бербатов на кръст, Бербатов на клада, Бербатов в Сибир и нам си още кви дивотии. Кой ли не се изказа и каква ли не идиотщина избълва по адрес на най-добрия български футболист на нашето време (само аз последен нищо не казал останах, но ето сега и моят ред дойде, последният се смее най-добре, нали така).

Оставете най-после човека на мира. Футболист ли е - футболист е. Добър ли е - ми ако не беше добър, щеше да рита в Манчестър (Куртово Конаре), а не в Манчестър Юнайтед - тези последните не пасат трева и не дават пари за зелен хайвер. Играе ли Берабатов - играе: когато му се играе и когато го пуснат. Все пак от резервната скамейка нито Рууни, нито Меси досега са се научили да бележат гол. А да влезеш в 66-тата минута и после да те оплюят, че не си вкарал 3 гола - я вие философите си го заврете дървеното си мнение отзад, моля!

Вкарва ли човекът голове - вкарва. Е, понякога. Даже май твърде често не вкарва, вярно е. Добре бе, спортни капацитети (дето се измервате в микрофаради, ама не сте доучили училищна физика, че да ме разберете...) - кой от нас не бърка? Ама плащали му твърде много, за да бърка - вас какво ви бърка, да не плащате вие? Че то ако работодателите ни глобяваха за това, което не знаем, което не можем и което бъркаме, никой от нас никога нямаше да вземе и 5 лева заплата. Плаща се за това, което можеш. А Бербатов може и го е доказал. Който ще спори с мен по въпроса, нека иде в Ман Юн. и да предложи себе си вместо него и после да ми се пени по темата като „Хед енд шолдърс" против пърхот.

Човекът играе. Като вкарва голове, го хвалят. Като не вкарва - го плюят. Дреме му на него - и в двата случая заплатата му си върви. Ми като не са доволни - да го продадат. Той пак ще играе и пак ще си взема добрите пари, които сам си е заработил - що, лошо ли му беше в Тотнъм? А те ще има да търсят друг мързеливец, който да им вкарва технични и красиви голове с бегло помръдване на лявото си кутре. Като толкова не им харесва Бербатов, да си му се радват на дивия селянин Рууни, той поне търчи и грухти като диво прасе по целия терен. Е това е role model един път - с физиономия на масов убиец, интелект на сьомга и изтънчени маниери на пиян-залян британски хулиган (ако не сте виждали лично такъв на живо даже не си отваряйте устата да спорите с мен!).

То не че на Острова някой чак пък толкова насериозно взел да критикува Бербатов. Двама-трима писачи, които сигурно биха се затруднили сериозно да отговорят дори на въпроса къде е България, написали нещо си. Зейнал днеска някакъв си вестник да ми вика BerbatOFF! Off, ама кой го казва - вестник „Сън". За незнаещите - долно жълто издание, което стои само една идея над сходните български таблоиди, които ръсят с пълни шепи как родителите на Бербатов били всъщност брат и сестра близнаци от различни майки, той се родил с 3 ташака по-малко и имал пет любовници фолк певици, но за да му стане ги карал всяка нощ в 12 часа да му пеят в хор „Морен сокол пие скъпо уиски в БИАД". Дивотии, дивотии... ама някой и в това вярва, ей!

Накрая не знам - какво имате да делите с Бербатов? Пречи ви, че е готин, че е скромно и тихо момче, че не е синоним на бай Ганьо зад граница, че не е откраднал като вас парите, с които е забогатял или че въобще има пари, понеже си е скъсал задника от тренировки в годините, в които вие не вдигнахте вашия от дивана пред телевизора, че подкрепя значими благотворителни каузи, а вие не сте дали 1 лев на просяк в живота си, но за сметка на това ще изритате всеки път бездомното куче, скрило се във входа - е, ако няма кой да ви види... какво, какво толкова ви пречи Бербатов?!

Не знам - вече си мисля, че не Бербатов, а Исус Христос да беше българин, и него бихме разпънали. Така де, нали уж сме интелигентни колкото евреите?...

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 14 апр 2010 13:16

Приятелю,за някои неща си прав,но не съм съгласен с теб,че Бербатов ннне бил решил мача,Бербатов не бил направил това,не бил направил онова,той бил виновен за всичко,че Челси били били един много силен Юнайтед само заради слабия Бербатов.Звучиш точно като жълтата преса на острова,само че повтаряш като ехо думите им.Аз гледах мача и не съм сляп,Бербатов беше изцяло изолиран.никой не му подаваше и всички се надпреварваха да ритат топката във всички посоки,само не и във правилната.Забеляза ли ти,че след като се увери,че пас няма да получи,Бербатов мина в старата си роля-опита се да гради атаката и започна да подава,лошото,че нямаше тогава на кого или кой да вкара.Извинявай,но не си справедлив,а по скоро си ядосан и виждаш пред себе си Бербатов-значи той е престъпника.Не съм съгласен с теб,защото ако Бербатов можеше да се раздели на две,огава щеше и да поема топката от центъра и с няколко паса и докосвания Бербатов щеше да вкарва.Точно това видя в него Фърги и затова даде толкова пари.Само че после сбърка,започна да го ползва като момче за всичко,затова загуби титлата.Ти успя ли да забележиш нещо много важно на мача с Блекбърн-отиграването на топката от Бербатов пред вратата на Блекбърн-поема паса с левия крак-по скоро докосва и после шут с десния-префектно.Ето това прави разликата между Бербо и останалите орачи.Колко от тях могат това,И знаеш ли-затова им е виновен Бербо на всички-защото може,но моженето му никой не може да му отнеме,ще поживеем-ще видим,но се моля тогава някой от вас да дойде тук и да се извини,а не да стоите като коне с капаци и да чакате да каже някой нещо за да го повтаряте като ехо.Истината е че некадърника винаги ще завижда на способния и понеже не може да го стигне се мъчи постоянно подтичвайки около него да го спъва,да го подритва,да копае ями и капани и да хвърля нечистотии за да кажат другите -вижте го как не може да бяга,как се спъва и пада и какъв е мръсен и неумит.Ето това правите вие,но мога да кажа само едно-жал ми е за вас,защото никога няма да усетите красивото и радостта от докосването до него :!:[/quote]
Не съм ядосан аз се ядосвам и то много по време на мач после рзсъждавам трезво тук темата е за Бербатов и пиша за неговата игра за това кой сбърка мача с Челси и че Невил, Гигс и Скоулс нямаха работа на терена съм писал в горната тема за САФ, но не си прав и тук вярно Бербатов не игра силно но не игра и слабо не е виновен за това, че паднахме от Челси и Байрен и че завършихме наравно с Блекбърн, но в моментите когато можеше да промени това и спечели мачовете говоря за Челси и Блекбърн, той след паса на Парк срещу Челси вместо да отиграе бързо топката точно с това си докосване за което говориш се забави и Тери му я взе а това е дерби и когато заради треньорски грешки противника ти те бие в центъра такива макар и твърде малко създадени за теб положения трябва да се реализират, като и това в продължението на мача когато подобно и на двете положения с Блекбърн вместо да шутира силно в ъглите от въздуха той изплю топката във вратаря, вярно не е виновен за това че загубихме но не успя и да спечели мачовете за нас и това е разликата между много добрите и великите футболисти Бербатов е много добър, но не е велик футболист какъвто е Рууни и какъвто беше станъл и Тевес за да не ме уплюеш колко пъти Тевес ореше терена и ни измъкваще във важни мачове.

Върни се в “Манчестър Ю”