PFC Litex написа:msm написа:PFC Litex написа:Добре, съгласявам се, че англичаните не го долюбват понеже бил чужденец, а ние що го хулим след поредния му перфектен мач за националния отбор?
Ами ние говорим точно за нас си. За англичаните ни е ясно, но защо и ние? Ще кажеш, слабо се представял. Хайде тогава кажи, кой се е представил на върха на възможностите си в националния отбор при загуба? Може би единствено вратарите и то не винаги. Просто сме си нация мрънкачи , ама за точно определен човек.
След слаб мач на националния се хулят всички до един.
Мен фена името не може да ме заблуди. Аз гледам кой как се раздава в националния, правя си моята оценка и изказвам мнение. Ами съжалявам, но и там Бербатов е голям бездушник.
Барбатов е талант, но не е лидер, а двете неща са адски различни.
PFC Litex , и на теб нещо мозъка ти е омекнал ... За какъв мач на нациналите говориш при липса въобще на игран такъв. Помията в момента се изсипва за играта му в Манчестър Юн. или поне такава е оправдателната теза на мразещите Димитър Бербатов. Истината е обаче , че е недолюбван от българските журналисти защото е играл в ЦСКА , а не в ПФК Левски и е така вече години наред.