Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?

Мнениеот viroglav » 12 апр 2010 19:09

PFC Litex написа:
msm написа:
PFC Litex написа:Добре, съгласявам се, че англичаните не го долюбват понеже бил чужденец, а ние що го хулим след поредния му перфектен мач за националния отбор?

Ами ние говорим точно за нас си. За англичаните ни е ясно, но защо и ние? Ще кажеш, слабо се представял. Хайде тогава кажи, кой се е представил на върха на възможностите си в националния отбор при загуба? Може би единствено вратарите и то не винаги. Просто сме си нация мрънкачи , ама за точно определен човек.

След слаб мач на националния се хулят всички до един.
Мен фена името не може да ме заблуди. Аз гледам кой как се раздава в националния, правя си моята оценка и изказвам мнение. Ами съжалявам, но и там Бербатов е голям бездушник.

Барбатов е талант, но не е лидер, а двете неща са адски различни.

PFC Litex , и на теб нещо мозъка ти е омекнал ... За какъв мач на нациналите говориш при липса въобще на игран такъв. Помията в момента се изсипва за играта му в Манчестър Юн. или поне такава е оправдателната теза на мразещите Димитър Бербатов. Истината е обаче , че е недолюбван от българските журналисти защото е играл в ЦСКА , а не в ПФК Левски и е така вече години наред. 8-)

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 12 апр 2010 19:10

Vojdek написа:Аз предлагам друг прочит на сезона.
Виновен за всичко е Рууни.Защото не си вкара положенията срещу Байерн.
Виновен е и Валенсия.Защо не вкара на празна врата?(Преди да спорите - това е Пол Робинсън - празна врата).

Рууни ли ти е виновен че се налага да го пуска контузен щот нашият е толкова безумен че дори когато е на 100% пак се гласува доверие на друг играч...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 19:18

viroglav написа: PFC Litex , и на теб нещо мозъка ти е омекнал ... За какъв мач на нациналите говориш при липса въобще на игран такъв. Помията в момента се изсипва за играта му в Манчестър Юн. или поне такава е оправдателната теза на мразещите Димитър Бербатов. Истината е обаче , че е недолюбван от българските журналисти защото е играл в ЦСКА , а не в ПФК Левски и е така вече години наред. 8-)

Че има омекнали мозъци е видно, но на кой е омекнал повече не мога да кажа.
Деа тези журналисти що така не плюеха по Стоичков, Лечко, Сираков, Михайлов, Балъков и т.н.

След като струва най-много в Юнайтед от него се очаква повече.
След като е капитан и футболист на Юнайтед ест, че от него се иска в повече и в националния.

Когато се раздаде на макс никой няма да го хули за нищо, но когато играе бездушно това скрито няма как да остане, дори за баба Мария от Левуново.

Тея прости и мразещи ни англичани що така не хулят по Стенли не мога да разбера, и той е Българин нали?
Изображение

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 апр 2010 19:20

los77 написа:
Виновен е и Валенсия.Защо не вкара на празна врата?(Преди да спорите - това е Пол Робинсън - празна врата).

Рууни ли ти е виновен че се налага да го пуска контузен щот нашият е толкова безумен че дори когато е на 100% пак се гласува доверие на друг играч...

И като го пусна?Докосна ли топката въобще?Или той вкара трите гола?Или подаде за тях?Най-тъпото решение на съра откакто гледам футбол.Или я кажи?С пускането на Рууни Байерн се уплашиха,а?[offtopic]Защото ако си мислиш, че е така се лъжеш.Стартовият състав на Юнайтед бе обявен ден по-късно от очакваното, дали в Байерн не са се сетили кой ще е титуляр?Дали нямаха вече инструкции да го наритат?[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 12 апр 2010 19:21

Щото мачка квото види :) Стенли наистина заслужаваше такъв трансфер за разлика от барби.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 12 апр 2010 19:22

los77 написа:Щото мачка квото види :) Стенли наистина заслужаваше такъв трансфер за разлика от барби.

Че на Стенли първите два сезона във Вила му бяха феноменални и медиите го съсипаха от похвали,а? :mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Cohen
Контакти:

Мнениеот Cohen » 12 апр 2010 19:24

Против Бербатов са не левскари, а феновете на Манчестър. Сър Алекс има само една грешка, че се отказа от Тевес и избра Бербатов. А за протокола: "изкуфелият старец" е най-добрият треньор в света. Обявиха го преди няколко месеца.
Искаше ми се Бербо да се докаже и сега му бе паднало, докато Рууни е контузен, но уви. Като се дъни, никой не му е виновен. Да си ходи. Може да съм българин, но и съм фен на Манчестър и не мога да си затварям очите, само защото българин играе в голям отбор като Юнайтед.

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 12 апр 2010 19:25

Vojdek написа:
los77 написа:

И като го пусна?Докосна ли топката въобще?Или той вкара трите гола?Или подаде за тях?Най-тъпото решение на съра откакто гледам футбол.Или я кажи?С пускането на Рууни Байерн се уплашиха,а?[offtopic]Защото ако си мислиш, че е така се лъжеш.Стартовият състав на Юнайтед бе обявен ден по-късно от очакваното, дали в Байерн не са се сетили кой ще е титуляр?Дали нямаха вече инструкции да го наритат?[/offtopic]

Това си е решение на треньора което обаче само говори за себе си - ако бербатов е толкова добър колко го изкарвате ( той може да бъде но психологически явно не иска ) трябваше да е титуляр нали ? Щом не е бил пуснат няма какво повече да коментирам - руни винаги е бил лъв още докато играеше в евертън и беше едно дете се хвърляше на 200%, а за нашия няма вече кво да кажа вие си знаете ващо - мразим го щот е бил чорбар макар че не ни е вкарвал никога гол и няма за кво да го мразим чак толкова.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 апр 2010 19:26

los77 написа:Нани и Валенсия си вършат работата като крила - срещу Байерн и въобще през сезона играха на добро ниво. Основния нападател руни има 32 гола,Валенсиа,Нани,Скоулс,Карик дори Парк и Видич вкарват голове познай само кой има проблеми и бележи единствено в мачове при резултат 3-0 и свършена работа от гореспоменатите играчи. Като толкова го обичате що ти не ми кажеш един силен мач негов за манчестър или националния в който е вкарал хет трик или два гола или дори 1. Като резервен нападател работата му е да влиза и да вкарва трябваше да има поне 25 гола досега, да не говорим за процента му изпуснати чисти голови положения.

Иначе и Камата беше от ЦСКА но това не пречи да го смятам за най добрия български футболист след 80та година нали ?

И защо не вкараха и вчера тези твои любимци , а Валенсия не можа да отиграе нито една ситуация в целия мач , подобен беше и Нани. Нали са много по - добри , или Бербо заставаше пред тях и не им позволяваше да вкарват голове. Не го ли изкара същия този Валенсия сам срещу вратата ... В миналото първенство Бербо направи Манчестър Юн. шампиони през януари , когато се контузиха Рууни и Роналдо. Тогава победите бяха по 1-0 , но и за тях се дават по 3 точки нали ... А колко от головете на Рууни и Роналдо ги изработи лично той. Не вкарва често наистина , но изработва почти всеки един от головете. При всичките асистенции , които направи Валенсия през този сезон съасистент беше Бербатов. А що се отнася до Камата , то той е най - добрия български футболист за всички времена , не само след 1980 година ... Ако не си му гледал мачовете в Барселона и за България , то факта че е носител на най - голямото отличие във футбола - златната топка трябва да ти говори много по този въпрос.

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 12 апр 2010 19:32

Vojdek написа:
los77 написа:Щото мачка квото види :) Стенли наистина заслужаваше такъв трансфер за разлика от барби.

Че на Стенли първите два сезона във Вила му бяха феноменални и медиите го съсипаха от похвали,а? :mrgreen:

В Селтик да не би да е играл слабо или да са го плюли него. Където е отишъл се е наложил с игра и себераздаване. Така се става капитан в английски отбор а не като някои други където ги коментираме вече 1 час. А не бяха ли и стенли и марто в цска? Имаме ли нещо срещу тях против? Мразим ли ги ? Не защото ми е кеф да гледам как марто псува като побеснял дори когато националния пада и хвърчи по крилото със същият хъс както го правеше в испания,германия и англия. Аплодирам стенли защото въпреки че няма подкрепа се опитва да играе и да създава положения. И когато падаме те са първите които се изчервяват пред камерите и се опитват да обяснят защо не върви националния. А я виж на берба интервютата -"На българите все нещо не ни достига" "Аз съм постигнал пост в манчестър" Браво бе мойто момче ама като постигнеш нещо трябва и да го отстояваш.

Върни се в “Футбол - Свят”