edmon_dantes написа:unist_gp написа:ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.
![]()
Емо като е слаб не го гледайГледай силния Еньо и коментирай него
Какво общо има да намесваш Еньо с Бербатов? Тъпо сравнение, пич.
И къде пише, че не трябва да се критикува Бербатов, а и не само той? Като играе слабо, съвсем нормално е да бъде критикуван. Какво толкова станало? ВСЕКИ футболист, ако е слаб на терена ще се критикува. Напълно в реда на нещата. Значи излиза - за Бербатов или хубаво, или нищо. Няма такъв филм.
Е да, ама нали знеш кога, точно англичаните ще тръгнат да си плюят техните юнаци?! Точно никога, да не са българи! Те целия отбор, слаби, та дрънкат, намерили на кого да хвърлят цялата вина! Сигурно и Берба беше виновен, че загубиха от Байерн, защото и това се писа! Пуснаха го за 10 минути, а че се върнаха като опълченци, и сума ти време играха с 10 човека ( щото Рууни се контузи още преди почивката), а после и с 9, докато пък го сменят! Не знам, и аз съм на принципа, че трябва да си поддържаме хората! Да си гледат английското канче, да си видят другите звезди, и да не завиждат само за парите, и да се чудят кого да изкарат виновен!