Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Защо и Гонг почнаха да критикуват Бербо?

Мнениеот kartago » 12 апр 2010 17:49

edmon_dantes написа:
unist_gp написа:
ЕМИЛ написа:Бербо си е слаб и напълно си е заслужил критиките.Да вземе да се стяга малко ,а не да се разхожда като призрак по терена.

:evil: :evil:

Емо като е слаб не го гледай ;) Гледай силния Еньо и коментирай него ;)

Какво общо има да намесваш Еньо с Бербатов? Тъпо сравнение, пич.
И къде пише, че не трябва да се критикува Бербатов, а и не само той? Като играе слабо, съвсем нормално е да бъде критикуван. Какво толкова станало? ВСЕКИ футболист, ако е слаб на терена ще се критикува. Напълно в реда на нещата. Значи излиза - за Бербатов или хубаво, или нищо. Няма такъв филм.

Е да, ама нали знеш кога, точно англичаните ще тръгнат да си плюят техните юнаци?! Точно никога, да не са българи! Те целия отбор, слаби, та дрънкат, намерили на кого да хвърлят цялата вина! Сигурно и Берба беше виновен, че загубиха от Байерн, защото и това се писа! Пуснаха го за 10 минути, а че се върнаха като опълченци, и сума ти време играха с 10 човека ( щото Рууни се контузи още преди почивката), а после и с 9, докато пък го сменят! Не знам, и аз съм на принципа, че трябва да си поддържаме хората! Да си гледат английското канче, да си видят другите звезди, и да не завиждат само за парите, и да се чудят кого да изкарат виновен!

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 12 апр 2010 17:49

Според мен трябваше да остане в Тотнъм.Беше се превърнал в любимец на феновете на "шпорите".Не успя да издържи на напрежението в Ман Юн.
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2010 17:50

ЕМИЛ написа:
soilwork написа: Да се надяваме че от новият сезон ще облече фланелката на любимия си отбор

Дано.Свраките са му точно по-вкуса.Това се доказва и от престоят в Тотнъм.Просто Бербо не може да носи отговорност в голям отбор.

Той че може, може, стига да му я дават! Защото сума ти време носеше Тотнъм на гърба си, това ако не е отговорност, здраве му кажи!

Потребителски аватар
CSKA_99
Контакти:

Мнениеот CSKA_99 » 12 апр 2010 17:51

kartago написа:
ЕМИЛ написа:
soilwork написа: Да се надяваме че от новият сезон ще облече фланелката на любимия си отбор

Дано.Свраките са му точно по-вкуса.Това се доказва и от престоят в Тотнъм.Просто Бербо не може да носи отговорност в голям отбор.

Той че може, може, стига да му я дават! Защото сума ти време носеше Тотнъм на гърба си, това ако не е отговорност, здраве му кажи!

Емил има предвид ГОЛЯМ отбор. Тотнъм не е от класата на МЮ ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 апр 2010 17:52

kartago ти ако платиш за нещо голяма цена, какви ще са ти очакванията ......? :)
Тежи му "царската корона" (цената) на нашето момче и няма според мен нужния стимул за да преодолее тази трудност.
Юнайтед ако бяха платили за него 10М паунда, съм си сигурен, че никой и дума няма обели за него.
Бербатов няма спортна злоба, ти много добре знаеш какво значи това, а без нея не става.
Последна промяна от PFC Litex на 12 апр 2010 17:58, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 12 апр 2010 17:52

Картаго, колкото и да им обесняваш ще се научат след още 10 години гледане на футбол... :mrgreen:
Имах за цел с отварянето на тази тема да се обърна не към форумците,а към журналистите на Гонг ;)
Последна промяна от unist_gp на 12 апр 2010 17:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2010 17:53

kartago написа:Той че може, може, стига да му я дават! Защото сума ти време носеше Тотнъм на гърба си, това ако не е отговорност, здраве му кажи!

Но ето ,че фланелката на Юнайтед много му тежи...........Точно там е отговорността.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 апр 2010 17:54

Така или иначе си мисля,че силния период за Юнайтед отминава,така както и годинките на САФ.Евентуален трансфер на Бербатов в Нюкясъл-както усилено се говори и пише на Острова ще е плюс за него-един добър вариант за завършек на кариерата му,предвид и годините му вече.А в Юнайтед след оттеглянето на Фъргюсън-предстоят много промении:нов мениджър,подмяна на състава,собственици с огромни дългове

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 12 апр 2010 17:58

БАТЭ написа:Много интересно кво са (сте) гледали вчера, Нани ли беше много добър, Гигс ли, Гибсън ли, Валенсия ли, за Македа немам думи .... Ми то ако не е Бербо тия един пас не бяха си подали цял мач. Да си вдига гълъбите и да си гледа живота, кучетата да си лаят ....

+1
напълно те подкрепям колега.
толкова слаб мю несъм гледал до сега. съра обърка четвърти мач поред. гигс, сколс и невил играха ли този мач, нани един корнер неизпълни като хората . валенсия и гибсън трагици, македа без коментар.
от гонг очаквам коментар а не само копи от чуждият печат.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 апр 2010 17:58

Абе, пичове, съвсем друг стил на игра беше в Тотнъм, съвсем друг е тука! Не става дума за тежене на екипа! Бербо беше лапе като започна да бележи в Байер, да не би да беше малък отбор и на какви години беше той?! Просто тука всичко налива в момента вода на Рууни, а като го няма, всеки иска да блесва! А и още нещо не съм го видял нашето момче да играе като нападател! Вчера първото полувреме, го бяха дръпнали пак халф, напред да е Македа, второто вече излезе по напред, но срещу такава защита можеше и Рууни да не вкара!...Но пък извинявайте, колко пъти им се открива, иска топката и започват поредни финтове без да го видят, хайде и това ли не го виждате?! Защо почнал да ръкомаха и да се изнервя........, ами големи претенции към него, а се играе друго!

Върни се в “Футбол - Свят”