angelov написа:Blue_Lion написа:Аз съм яко навит,ама като знам,че сме 20 човека..за кой да си блъскам главата ?! Има два изхода за България : 1. Стройна правна система със строги закони 2. Гражданска война

Но в нашия случай,първото ще е следствие на второто,а второто май е утопия на този етап ! Народ от п*тки...кво да ти кажа !!!
Не сме 20 човека. Проблема е, че няма организация. Протестираха учители, лекари, земеделци, пенционери, миньори и какви ли още не. И какво направиха, едно голямо нщо. А ако всички тези протести бяха един голям национален протест? Сигурен съм ,че тогава нямаше да има значение дали си левскар или цска-ар, дали си софиянец или от провинцията, дали си с леви политически убеждения или с десни. Но нали знаеш, всеки го интересуват собствените проблеми и никой не се интересува от другия.
То че трябва да е национален - ясно ! Ама не трябва да е мирен,сеш'се

Трябва да има погроми срещу сградите на Държавите,който са символ на Политиката и убежище за политиците ! Незачитането на тези сгради ще е отговор на нечуването на Гласа на Народа ! Едно справедливо възмездие

Защо ? Ето защо :
Чл. 1 на Конституцията на Република България,глава първа озаглавена "Основни начала" гласи : "България е република с парламентарно управление."Чл. 1 ал. 2 : "Цялата държавна власт произтича от Народа.Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите,предвидени в тази Конституция."
Чл. 5 : "Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат."Идеята ми е,че тези хора не зачитат Конституцията и вместо да управляват властта дадена им от Народа (Сувернитена),те я използват за лични цели,потъпкват националните интереси и не си изпълняват задълженията ! Тези хора не усещат страх в момента ! Чрез крайни действия обаче няма да е същото