Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Маикъл Шийлдс е пуснат на свобода

Мнениеот Blue_Lion » 17 дек 2008 22:52

Rodn1 написа:Майка им.... гадна английска шибана.Тия дето го искат на свобода дали са виждали онова паве с което е цапардослал Мартин.Дали са разбрали че ония ...не знам какви да ги нареча са потрошили хотела в златни пясъци...Не ми се говори

смърт за шибаните англичани

Това е нормално...англичани са ;) Проблема е,че никой в нашата държава нищо не прави по въпроса !
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 17 дек 2008 22:59

Blue_Lion написа:Аз съм яко навит,ама като знам,че сме 20 човека..за кой да си блъскам главата ?! Има два изхода за България : 1. Стройна правна система със строги закони 2. Гражданска война :!: Но в нашия случай,първото ще е следствие на второто,а второто май е утопия на този етап ! Народ от п*тки...кво да ти кажа !!!

Не сме 20 човека. Проблема е, че няма организация. Протестираха учители, лекари, земеделци, пенционери, миньори и какви ли още не. И какво направиха, едно голямо нщо. А ако всички тези протести бяха един голям национален протест? Сигурен съм ,че тогава нямаше да има значение дали си левскар или цска-ар, дали си софиянец или от провинцията, дали си с леви политически убеждения или с десни. Но нали знаеш, всеки го интересуват собствените проблеми и никой не се интересува от другия.

mimbot
Контакти:

Мнениеот mimbot » 17 дек 2008 23:08

май копирате МВР сайта. от приказка на приказка хайде на пушене

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 дек 2008 00:41

angelov написа:
Blue_Lion написа:Аз съм яко навит,ама като знам,че сме 20 човека..за кой да си блъскам главата ?! Има два изхода за България : 1. Стройна правна система със строги закони 2. Гражданска война :!: Но в нашия случай,първото ще е следствие на второто,а второто май е утопия на този етап ! Народ от п*тки...кво да ти кажа !!!

Не сме 20 човека. Проблема е, че няма организация. Протестираха учители, лекари, земеделци, пенционери, миньори и какви ли още не. И какво направиха, едно голямо нщо. А ако всички тези протести бяха един голям национален протест? Сигурен съм ,че тогава нямаше да има значение дали си левскар или цска-ар, дали си софиянец или от провинцията, дали си с леви политически убеждения или с десни. Но нали знаеш, всеки го интересуват собствените проблеми и никой не се интересува от другия.

То че трябва да е национален - ясно ! Ама не трябва да е мирен,сеш'се ;) Трябва да има погроми срещу сградите на Държавите,който са символ на Политиката и убежище за политиците ! Незачитането на тези сгради ще е отговор на нечуването на Гласа на Народа ! Едно справедливо възмездие ;) Защо ? Ето защо :

Чл. 1 на Конституцията на Република България,глава първа озаглавена "Основни начала" гласи :

"България е република с парламентарно управление."

Чл. 1 ал. 2 : "Цялата държавна власт произтича от Народа.Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите,предвидени в тази Конституция."

Чл. 5 : "Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат."

Идеята ми е,че тези хора не зачитат Конституцията и вместо да управляват властта дадена им от Народа (Сувернитена),те я използват за лични цели,потъпкват националните интереси и не си изпълняват задълженията ! Тези хора не усещат страх в момента ! Чрез крайни действия обаче няма да е същото :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Живко Миланов стана баща !!!

Мнениеот moriente » 26 дек 2008 21:53

Защитникът на Левски и националния отбор Живко Миланов стана баща. Приятелката на футболиста Бисера, която е дъщеря на президента на БФС Борислав Михайлов, днес роди момче. Майката и бебето са добре и чакат посещенията от роднини и приятели. Sportal.bg пожелава много здраве и щастие на младите родители и техния син.

ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И ДА ГИ РАДВА :!: :!: :!:
ЧЕСТИТО ЖИВКО!
ДА ПОЧЕРПИШ ! :mrgreen:
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Живко Миланов стана баща !!!

Мнениеот MaRTo1233 » 26 дек 2008 21:57

Дядо Боби :D :D
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 26 дек 2008 22:04

да му е живо и здраво детето и дано затвърди добрите си изяви за ЛЕВСКИ
САМООО ЛЕВСКИИИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Borislove
Контакти:

Мнениеот Borislove » 26 дек 2008 22:16

страхотен подарък за коледа
честито на живко и на дядо боби ;)
Левски София(TM)

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 26 дек 2008 22:23

Да е живо и здраво детенцето!!! Да е жив и здрав прадядо Бисер, та да има "Левски" /след 20 години, не по-рано!/още един най-добър вратар на България!!!
А дано и ние сме там!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Архив”