iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...
Можем да организираме, ако са Дани Георгиев и Миро Манолов на терена

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...
ogrizko написа:iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...
Thomson написа:ogrizko написа:iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...
Що бе - виж мача с Локо Пд - Мишо Лазаров каква контра сътвори
ogrizko написа:Thomson написа:
Велизар да го види... може следващия мач да го пусне като крило да го пробва![]()
Thomson написа:ogrizko написа:Thomson написа:
Велизар да го види... може следващия мач да го пусне като крило да го пробва![]()
Крило ли, таран ли..и аз не знам вече
ogrizko написа:Работата е там, че взехме Божилов... иначе със сигурност таран щеше да е
Thomson написа:ogrizko написа:Работата е там, че взехме Божилов... иначе със сигурност таран щеше да е
Ахахахаахх..е как бе - не слуша ли коментара на оня в студиото преди мача, че ни липсвал таран...как само се плеснах по челото и колко съм се смял![]()
ogrizko написа:iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта