Става ли Велизар Попов за треньор на Черно море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Велизаре махай се...

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2010 22:50

iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...

Можем да организираме, ако са Дани Георгиев и Миро Манолов на терена :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 11 апр 2010 23:00

ogrizko написа:
iskrichka написа:То не е само днес.. днес ми е най - прясно, затова го давам като пример, но не е само днес, поправете ме ако бъркам, но ние контраатаки не можем да организираме...

Що бе - виж мача с Локо Пд - Мишо Лазаров каква контра сътвори :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2010 23:04

Thomson написа:
ogrizko написа:

Велизар да го види... може следващия мач да го пусне като крило да го пробва :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 11 апр 2010 23:05

ogrizko написа:
Thomson написа:

Велизар да го види... може следващия мач да го пусне като крило да го пробва :mrgreen: :mrgreen:

Крило ли, таран ли..и аз не знам вече :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2010 23:07

Thomson написа:
ogrizko написа:
Thomson написа:

Крило ли, таран ли..и аз не знам вече :mrgreen:

Работата е там, че взехме Божилов... иначе със сигурност таран щеше да е :twisted:

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 11 апр 2010 23:15

ogrizko написа:Работата е там, че взехме Божилов... иначе със сигурност таран щеше да е :twisted:

Ахахахаахх..е как бе - не слуша ли коментара на оня в студиото преди мача, че ни липсвал таран...как само се плеснах по челото и колко съм се смял :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 11 апр 2010 23:15

Приятели, моряци, проблемите са комплексни при любимият ви отбор (към който не крия симпатии).
Нещата първо трябва да се погледнат от върха на пирамидата - собствениците искат успехи, а полагат минимум усилия - пари за селекция, модернизация на базата...
Периодът, който Никола Спасов бе треньор показателно говори, че освен най-големите успехи в последните десетилетия, Черно море бе намерила кадърен и евтин треньор. Не закъсняха и успехите, грандиозни за подхода към селекциониране, дори максимумът бе извлечен - най-вече в евротурнирите при достойна игра с почти не/преодолими съперници.
Оттам насетне, набирайки инерция нещата тръгнаха надолу - малко полънения и рядко сполучливи, къса резервна скамейка, напрежение в съблекалнята... Явно и на ТИМ в момента им е последна грижа - щом с лека ръка бе пропуснат златен шанс не само за Европа, но и за трофей...
А днес - просто играта бе бездушна - редом с извинителните причини: ред контузии, налице е и синдромът на безличието, а може би и апогеят на някои играчи...
Явно сега е моментът да се начертае планът за съживление, за един коренно различен и успешен следващ сезон.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2010 23:17

Thomson написа:
ogrizko написа:Работата е там, че взехме Божилов... иначе със сигурност таран щеше да е :twisted:

Ахахахаахх..е как бе - не слуша ли коментара на оня в студиото преди мача, че ни липсвал таран...как само се плеснах по челото и колко съм се смял :mrgreen: :mrgreen:

Хахахаха... човека просто не се е сетил за Мишо Лазаров, иначе нямаше да излезе с това смешно изявление :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 11 апр 2010 23:19

Вече мисля,че времето му изтече,след този резил днес...Трябва промяна явно 8-)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 11 апр 2010 23:46

ogrizko написа:

Ми то да лягаме и да мрем значи.. :(
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Върни се в “Черно море”