armeeca написа:nqkoisitam написа:Тоя е пълен смешко,налаган напук на всякаква логика...Следях го още преди няколко години,като играеше в юношеските формации,подари един финал на Ботев,а нападателите и халфовете на почти всеки отбор,постоянно го разминаваха...не ми е ясно какво ще прави в Селтик...Свалете си очилата,какъвто и цвят да са...същия тоя е налаган в националния отбор,ама докога ?
Няма ли да престанете да изтъквате кой къде играл оТ ЦСКА и ЛЕВСКИ преди 100 години,и успехи дето само най-старите фенове на отборите ги помнят...историята и фактите остават,ама настоящето и бъдещето в момента са по - важни,а тъжната истина е, че никой не иска да рискува сезон или два,за да може да бъдат изпробвани младите футболисти...и за ваше знание голяма част от сегашните играчи на същите велики клубове които по-горе са изброени НЕ са тръгнали от школите на "големите" отбори

Я МИ КАЖИ ЛЮБО ПЕНЕВ И ЕМО КОСТАДИНОВ, ОТКЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ? ИНТЕРЕСНО МИ Е...
Явно не следиш,какво съм написал...НЕ споря за Любо Пенев и Емо Костадинов...не съм фен нито на ЦСКА нито на ЛЕВСКИ,но им гледам поне телевизионните мачове...наживо също съм гледал няколко мача...и не останах особено впечатлен,няма спор че са с класи над останалите отбори в страната,лошото е че нивото е ниско.Болно ми е,че заради такива псевдо играчи,като тоя горе се провалят не една и две кариери.Не знам,може би защото не съм фен на определен отбор от България, ми е странно да гледам как хора се обиждат за всякакви глупости.