Иван Иванов в Селтик

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

armeeca

Re: Иван Иванов в Селтик

Мнениеот armeeca » 17 дек 2008 19:42

popaj написа:ГОВЕДАТА ПАК НАСКАЧАХА,ВЪПРЕКИ,ЧЕ Е ПО-НОРМАЛНО ДА СИ СЕДЯТ НА ПОСРАНИТЕ ЗАДНИЦИ.ЗА ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ Е САМО ПРЕЗ ЦСКА.ТОВА ФАКТИТЕ ГО ПОКАЗВАТ.ЗНАЯТ ГО И МЕНИДЖЪРИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ.ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЦСКА Е ВЕРНИЯТ КЛУБ ЗА ВСЯКО КАДЪРНО И УПОРИТО МОМЧЕ.КОИТО НАПРАВЯТ ГРЕШКА И СЕ НАСОЧАТ КЪМ ПОДУЕНЕ, ЩЕ СПОДЕЛЯТ СЪДБАТА НА ГОНЗО И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ КАТО НЕГО.НЯМА ДА ПРАВЯ СПИСЪК,ЗАЩОТО ЩЕ Е ОТЕГЧИТЕЛНО ДЪЛЪГ И В НЕГО ИМА МНОГО ТЪГА.

ПЕНЬО-ПОРЕДНАТА ПРОВАЛЕНА КАРИЕРА, ОСЪЩЕСТВЕНА ОТ ЛЕФСКИ-СПАРТАК...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 17 дек 2008 20:11

armeeca написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Uf, колко заблудени хора има във форума....не е истина!Имаме играчи в Херта все пак,недей да говориш ГЛУПОСТИ,а Ванката ще отиде в Селтик може би в клубния музей на екскурзия?Уточнявайте все пак!НА Ваньо най му отива да се снима полугол с негри около него,за друго не го бива милия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ИМАШ В ХЕРТА, АМА СЕГА ЩЕ ГО ВРЪЩАТ В ЛЕФСКИ-ТО... А ИНАЧЕ Е ИГРАЛ ОБЩО ПО-МАЛКО ОТ 200 МИНУТИ В СЪЩАТА ХЕРТА ЗА ЦЯЛА ГОДИНА, АМА АЙДЕ...
А ИНАЧЕ, ДАЖЕ И В ИЗРАЕЛ И ТУРЦИЯ ИГРАЧИТЕ ВИ СА СМЪРТНИ РЕЗЕРВИ С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ...

Не знам какво е играл,ама повече вкарва от Барби/просто статистика-брой играни минути-брой голове/

armeeca

Мнениеот armeeca » 17 дек 2008 20:20

OBI4AM LEVSKI написа:Не знам какво е играл,ама повече вкарва от Барби/просто статистика-брой играни минути-брой голове/

А що е резерва тогава? И що не го продадат в юнайтед за 31 млн паунда?

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 17 дек 2008 20:37

armeeca написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Не знам какво е играл,ама повече вкарва от Барби/просто статистика-брой играни минути-брой голове/

А що е резерва тогава? И що не го продадат в юнайтед за 31 млн паунда?

Ами поне не са го продавали за 20 чифта обувки/както Барби от Пирин в Кочината/

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 17 дек 2008 21:26

armeeca написа:
nqkoisitam написа:Тоя е пълен смешко,налаган напук на всякаква логика...Следях го още преди няколко години,като играеше в юношеските формации,подари един финал на Ботев,а нападателите и халфовете на почти всеки отбор,постоянно го разминаваха...не ми е ясно какво ще прави в Селтик...Свалете си очилата,какъвто и цвят да са...същия тоя е налаган в националния отбор,ама докога ?

Няма ли да престанете да изтъквате кой къде играл оТ ЦСКА и ЛЕВСКИ преди 100 години,и успехи дето само най-старите фенове на отборите ги помнят...историята и фактите остават,ама настоящето и бъдещето в момента са по - важни,а тъжната истина е, че никой не иска да рискува сезон или два,за да може да бъдат изпробвани младите футболисти...и за ваше знание голяма част от сегашните играчи на същите велики клубове които по-горе са изброени НЕ са тръгнали от школите на "големите" отбори ;)

Я МИ КАЖИ ЛЮБО ПЕНЕВ И ЕМО КОСТАДИНОВ, ОТКЪДЕ СА ТРЪГНАЛИ? ИНТЕРЕСНО МИ Е...

Явно не следиш,какво съм написал...НЕ споря за Любо Пенев и Емо Костадинов...не съм фен нито на ЦСКА нито на ЛЕВСКИ,но им гледам поне телевизионните мачове...наживо също съм гледал няколко мача...и не останах особено впечатлен,няма спор че са с класи над останалите отбори в страната,лошото е че нивото е ниско.Болно ми е,че заради такива псевдо играчи,като тоя горе се провалят не една и две кариери.Не знам,може би защото не съм фен на определен отбор от България, ми е странно да гледам как хора се обиждат за всякакви глупости.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 17 дек 2008 21:32

Специално за Албенка (Dancho70):

Николай Илиев - Болоня(Италия), Херта(Германия);
Илиян Илиев - Бенфика(Португалия);
Мариян Христов - Кайзерслаутерн и Волфсбург(Германия);
Петър Хубчев - Хамбургер(Германия);
Цанко Цветанов - Енерги(Германия);
Златко Янков - Валядолид(Испания), Юрдинген(Германия);
Наско Сираков - Еспаньол и Сарагоса(Испания);
Валери Домовчийски - Херта(Германия).
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

teco
Контакти:

Мнениеот teco » 17 дек 2008 22:00

mi tova e istinata koi levskar e napravil ne6to v evropa ,teji im na govedata ama e taka 6tom se gordeqt s gonzo .............. eeeeeeeee kolko jalko e da si govedar

Върни се в “ЦСКА”