Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?

Мнениеот botev_1912 » 10 апр 2010 00:22

slavia_forever написа:
stan71 написа:
koki950 написа:Изгрев

Да прав си ,по -голямата част от "Изгрев" са ботевисти ,има дори фракция с такова име,но "Столипиново" 90 % си е черно-бяло ,това е неоспорим факт!!!

[offtopic]Провокации и от двата "лагера", ще бъдат санкционирани.[/offtopic]

Откога фактите станаха провокации?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 10 апр 2010 00:51

Аз съм роден в Смирненски,когато бях у4еник в Елин Пелин през 80-те,90% от нашият набор,а също така и по-малките и по-големите пичове, бяха(и все още са) канари.Изобщо квартала(стария смирненски или къщите,както го знаем ние) е канарски. ''Блоковете'' изкараха много корави канари през 90-те,имена,които вси4ки по стари мом4ета на стадиона познават.За буферите там,нямам идея.Учил съм също и в Мараша в Светлозар Попов(не знам как се казва сега) между 1985-1987,за да бъда 4естен ще кажа,4е там има6е малко пове4е буфери отколкото в Смирненски, а именно 70% канари и 30%буфери. С това искам да покажа картината в квартала между 1980 и 2010. От там нататък,нека пичовете от другите квартали споделят какво е било съотношението при тях,а къде са най-много???!!!...,е'еш ли му майката.
Но със сигурност Пловдив е единственото място,където ние всички подкрепяме нашите отбори!
п.п Когато бях ученик,имаше само един пич,който беше цесекар(от цялото училище),а след няколко години срещнах и един левскар. Какво е положението сега,не ме интересува! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 10 апр 2010 01:04

child in time написа:
Meto_1912 написа:Кършияка

+1! Когато играехме в Яворов 70 % бяха от Ботев! Аз и още едно момче бяхме и си останахме Локомотивци!

+1000, браво майна,наздраве! Наистина беше трудно да си локомотивец по онова време,както е трудно да си канар сега!!!
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
black sabbath
Контакти:

Мнениеот black sabbath » 10 апр 2010 01:15

А сега малко по темата,може би в Тракия са най-много,все пак там са около 100 000 жители,няма как да ги сравняваме със Смирновски или с Мараша примерно,ама аз като бях по-малък,този квартал го строяха! :)
TOЙ НЕ УМИРА

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 10 апр 2010 07:09

Не знам къде са най-много, но в процентно съотношение най-много сме в центъра. Моята махала - между Руски и В. Априлов е изцяло жълто-черна, около Сахат тепе е същата работа, Мараша също, с изключение на оная част със старите работнически блокове край ВХВП. В центъра локомотивци има единствено в католишката махала, железничарските блокове срещу Централна гара и разбира се в Хаджихасана :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 10 апр 2010 08:54

slavia_forever написа:
stan71 написа:
koki950 написа:Изгрев

Да прав си ,по -голямата част от "Изгрев" са ботевисти ,има дори фракция с такова име,но "Столипиново" 90 % си е черно-бяло ,това е неоспорим факт!!!

Провокации и от двата "лагера", ще бъдат санкционирани.

Аз не виждам никаква провокация тук! Още повече, че и Зума го беше казал много ясно - "Повечето фенове на локо са от ромския квартал"! В Пловдив този квартал се казва Столипиново. Това не е обида или провокация, а неоспорим факт!!!

По темата - всички квартали освен гореспоменатия са предимно жълто-черни! Особено Кичука, Мараша, Тракия и около бирената. А да...и Кършияка също ... :lol: То си личи и от посещаемостта на мачовете - http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6 . Ботев бяха на 5-то място до миналия кръг, макар че вече не са в А група...а да не говорим, че от есента последното домакинство беше дербито...Локото все още са СЛЕД НАС! Ако не играем още 1-2 години, може и да ни стигнат :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

kanko75
Контакти:

Мнениеот kanko75 » 10 апр 2010 09:10

Според мен като съотношение, а не като брой фенове,Смирненски е най-жълтия квартал на Пловдив и както казва Bulgaro, все пак и аз съм израснал там и в у-ще "Алеко Константинов" бяхме 70% на 30% в полза на Ботев.
Бих се съгласил и с това че Кючука е много жълто черен.
Като цяло обаче ПЛОВДИВ Е НАШ!

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 10 апр 2010 09:37

По темата - всички квартали освен гореспоменатия са предимно жълто-черни! Особено Кичука, Мараша, Тракия и около бирената. А да...и Кършияка също ... То си личи и от посещаемостта на мачовете - http://www.football24.bg/?gg=4&hh=11&ii=4&jj=1&mm=6 . Ботев бяха на 5-то място до миналия кръг, макар че вече не са в А група...а да не говорим, че от есента последното домакинство беше дербито...Локото все още са СЛЕД НАС! Ако не играем още 1-2 години, може и да ни стигнат

И всичко това за 3 домакинства :lol:

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 10 апр 2010 09:54

Истината е,че в последно време се появиха солидна доза бояджии и се вляха в локомотивските редици!Помня преди 10-15 години с лупа а ги търсиш,трудно се откриваха!Иначе определено в Кичука според мен е най-голяма % преднина за нас!В Коматево хората над 25 почти 90% сме за Ботев!Тук въпросът е с младите(ЯКО БОЯДЖИИ),които гледат много филми и се мислят за големите битки!Майната му ,че са бояджии,но 80% от тях са наркоманчета!Това е по-големият проблем!Истимната е ,че тази хуул мода взе да се изражда и все повече да допринася за увеличаването на отрепките!Но и това си е характерно за България,винаги копираме ПОШЛОТО и ДЕСТРУКТИВНОТО от чужбина,никога ДОБРОТО и ГРАДИВНОТО!!!!

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 10 апр 2010 12:15

Живея в Кичука от 25г. и никога не съм виждал там човек с друга фанелка или шал с различни от жълто-черното цветове.(изключвам малките деца,които носят тениски на чуждестранни отбори)
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Ботев”